Suburban lämmitys ongelmia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Kosandeeros, 24.11.2018.

Tags:
  1. Kosandeeros

    Kosandeeros 1st gear

    Elikkäs, nyt tarvis jonkun expertin tietoja. Kyseessä 96 subbe, ja ei puhalla kuin ns lehmänhönkäystä.
    Moottori lämpenee normaalisti hieman yli 180faarehaittiin,lämppärin kenno lämpiää, puhallin toimii, ja myös se lämpötilan säädin pelaa, joka löytyy melkeinpä suoraan tuhkakupin takaa. Sitä myös käytin irti ja kokeilin meisselillä manuaalisesti kääntää läppää ja sekin kuuluu loksahtavan. Toisessa ääriasennossa puhaltaa kylmää, toisessa ns sitä lehmän hönkäystä. Ja mikäpä omituisinta, takanapenkin yläpuolella olevasta suulakkeesta kyllä puhaltaa kuumaa. Eli mistä lie vikaa lähtisi selvittää? Kiitoksia jo etukäteen
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Kenno ummessa. Vaikka letkuista tuntuukin että siellä kiertää niin se voi olla niin vähäistä että lämmitykseen saakka sitä ei riitä.
     
  3. Kosandeeros

    Kosandeeros 1st gear

    Okei, onko vinkkiä mite vois koittaa avata tai jotain tekohengitystä antaa?
     
  4. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Konetiskiainetta nesteen sekaan ja käytät kunnolla kuumaks. Sit tarvittaessa toistat käsittelyn ja lopuks sit huuhtelu vedellä jonka jälkeen uudet liemet ja avot pitäs olla hyvä ;)
     
  5. autoilija

    autoilija Gearhead

    Jos se kerta jostain suulakkeesta kuumaa puhaltaa niin tuskinpa kenno tukossa. Vai onko tässä laitteessa kaksi kennoa, toinen edessä ja toinen takana?
     
  6. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Joo, jossain jopa kaksi ilmastoinnin kennoakin.
     

Kerro tästä muillekin!