Suburban neliveto-ongelmaa

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Korpinuija, 16.6.2020.

 1. Korpinuija

  Korpinuija 1st gear

  Eli on tuommonen 2001 vm Suburban, jossa nyt ilmeisesti ainakin lukot mieloilee. Tuntuis ainakin siltä, kun kääntää niin sädettä tarvitsee sen normaalin muhkean kääntösäteen sijaan aika tähtitieteellisen säteen ja selkeästi siellä asfaltilla kääntäessä jokin ruksuttaa.

  Tauluun syttyi "Service 4wd" ja valot sammu kaikista, auto 4wd, 4wd hi ja lo, sekä 2wd napeista. Itsellä kun ei ole mitään hajua tässä vaiheessa kuukauden omistamisen jälkeen kyseisistä laitteista, niin olisiko täälä joku, joka tunnistaa ongelman?
  Eli Chevrolet Suburban, vm2001. Sillä 6.0l Vortecin bensakoneella, jos siitä joku tuon koneen perusteella osaa sanoa jotain. Kiitän jo etukäteen.
   
 2. Korpinuija

  Korpinuija 1st gear

  En siis ole päässyt yhtään perehtymään ongelmaan, aloitti viimeyönä ja tämä päivä on töissä mennyt. Töiden jälkeen saan auton öljymontun päälle, niin mitä sieltä kannattaisi tutkia?
   
 3. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

 4. Korpinuija

  Korpinuija 1st gear

  Pitääpä nostaa auto pukeille ja kokeilla. Kiitos tästä! Jos se nyt on jakolaatikko, niin mikä on pahin mahdollinen skenaario sen kanssa?

  Osien hankintaan/laatikon kunnostukseen sun muuhun tässä varmasti menee hetki, mutta autolla on päivittäinen tarve. Helpottaako lootan elämää, jos nykäsen etuperän ja jakolaatikon välistä kardaanin pois?
   
 5. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Muokattu: 17.6.2020
  Korpinuija tykkää tästä.
 6. Korpinuija

  Korpinuija 1st gear

  Ihan loistavaa. Kiitos vastauksesta! Näillä mennään varmasti eteenpäin. Mukava huomata, että internetissä saa vieläkin asiallisia vastauksia kysymyksiin.
   

Kerro tästä muillekin!