Suburbaniin grammari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja shr1, 12.4.2017.

  1. shr1

    shr1 Gearhead

    Kaverin puolesta tätä utelen. -96 Subbe jossa orkkis kasettiraadio alkaa väsähtämään ja tilalle pitäisi saada tuoreempi cd/blue tooth-kones. Mikä on simppelein tie nykyaikaisen soittimen asennukseen ko. härveliin? Vanhasta jäänee isohko aukko, onko saatavilla uudelle soittimelle soveltuvaa peitelevyä/adapteria? Entäpä johtoihin näppärää liitinosastoa, tai mitä tuo sitten vaatiikaan...?
     
  2. Rotten

    Rotten Gearhead

    En urbanin johdoista tiedä, mut adaptereita löytyy kyllä, jos jonkin näköistä ja jos ei peitelevyä löydy, nii ei oo mahdoton tehdä itekkään! Tai sit ostaa sen 1,5-2dinin kokoisen soittimen, mikä siin on ollutkin!
     
  3. Jape105

    Jape105 Gearhead

  4. shr1

    shr1 Gearhead

    Laitetaanpa linkit eteenpäin. Kiitoksia vastailuista.
     

Kerro tästä muillekin!