suburbanin absit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja HRA-47, 14.8.2005.

  1. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Pitäisi puhdistaa neliveto suburbanin abs anturit etupyörien navoista, mutta miten noihin antureihin pääsee käsiksi? Mitä kaikkea tuosta oikein joutuu purkamaan että pääsee hipelöimään tuota abs anturia? Kokemuksia? Tän homman on varmaan joku muukin tehnyt.
     
  2. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Tai olisko jossain jonkinnäköstä räjäytyskuvaa tuosta nelivedon etunavasta, mistä näkis että mistä suunnasta se lähtee purkautumaan.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oletkos kurkistanut sinne pyörän taakse,eikös se ole siinä ihan näkyvillä.Ainakin -94 mallissa. En muista että siellä navan sisällä mitään abs kamaa olisi.
     
  4. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Olen kurkannut eikä näy sieltäkään, muistaakseni jarrukilpi edessä. Jarrulevyn jos saisi pois niin homma onnistuisi, mutta ei tuntunut lähtevän ulosvetäjälläkään viimeksi kun yritettiin. Niin ja '95 autosta on kyse ja 8-pulttisilla navoilla.
     
  5. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    Jarrulevy on kiinni pyörän pulttien avulla... Irroitus onnistuu leipomalla pultit irti jonka jälkeen jarrulevy lähtee, pulttien irroituksessa kannattaa olla varovainen ettei tartte uusia pultteja.
     
  6. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Mitenkäs nuo pyöränpultit sitten irtoaa? Niissä ei taida olla mitään mistä saisi väännettyä, eli meneekö putkipihdeillä sohimiseksi?
     
  7. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    Ne ovat lyömällä kiinni.... JA ovat melkoisen tiukassa. Pulttien kannoissa on boorit joilla ne tarttuu kiinni.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös sen koko paketin saa irti kun irrottaa navan pultit akselista? Siinähän sen anturin pitäisi olla heti hollilla. Ja saa ne pultitkin paaksattua irti helpommin. Tarvittaessa...
     

Kerro tästä muillekin!