Suburbanin korjausopas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja GMC-96, 11.9.2006.

  1. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Tarttis saada suburbanin korjausopas. Alfamerilla löytyvä 1. vaihtoehto H24065 Chevrolet & GMC Pick-Ups 88-98, C/K Classic 99-00 , joka ei kuitenkaan käsitele dieseliä?
    Toinen vaihtoehto mistä käsitteleisi myös dieseliä olisi C28624 Chevrolet & GMC Fullsize Trucks (myös diesel) 88-98.

    Kumpikohan olisi kanattavampi hankinta? Mielipiteitä!
    Mistähän löytyisi kirja, jossa olisi sekä suburban, että diesel samoissa kansissa?
     
  2. Qjet

    Qjet 1st gear

    Näyttäisi vaakakuppi kallistuvan Chiltonin C28624:n puoleen, kun kerran dieselin tipsejä tarvitset. Lisäksi omakohtainen kokemus on uudempien ajoneuvojen kohdalla, että Chiltonissa on paremmat sähkökaaviot. ( Tarkasta, pitääkö tuossa opuksessa paikkaansa ) Kannattaa tiedustella myös tehtaan alkuperäisiä Service Manualia. Niissä on yleensä kattavasti kaikki versiot.
     
  3. red hot 65

    red hot 65 Gearhead

    osta Sami Lassilan kautta saat kunnon kirjat.Mulle tuli 4 opusta ja makso 200 euroo.Mutta ompahan kunnolliset kerrankin,pesee haynesit ja silttonit 6-0.
     
  4. makke

    makke 1st gear

    Tollaset opukst saa varmaan partsinkin kautta. Tai no anyway, onhan noita!
     

Kerro tästä muillekin!