Suburbanin neliveto ei toimi.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Chevy-A, 12.12.2016.

  1. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Kiitos tiedoista ja videoista.

    Kerkesin ostamaan jo uuden motikan. Se vaha poltti heti sulakkeen, kun laittoi piuhan kiinni siihen, niin ajattelin, et se on oikkarissa.

    Täytyy huvikseen testata sen vanhan toimivuus, vaikka laturilla, kun kerkiän tuon vaihtamaan.
     
  2. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Tavalliset akkulaturit antaa vähänlaisesti virtaa. Kannattaa kokeilla akku virralla ja sulakkeen kanssa.
     
  3. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    No niin, nyt on uusi mokkula vaihdettu etuperään ja neliveto toimii nyt moitteettomasti.

    Eli tuossa nelivedossa oli vikana jakolaatikon anturikatkaisia, mikä yhdisti virran etuperälle ja etuperän mokkula oli oikosessa, mikä kytkee vetarit ja etukardaanin...

    Kiitos kaikille neuvoista ja hyvää joulua.
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Hyvää Joulua.
     
  5. Evolution

    Evolution 1st gear

    Morjesta näin Joulun alla....pitkän aikaa menty ongelmitta, mutta viimme viikolla töistä ajellessa potkaisi nelivedon pois päältä kesken ajon eikä Anna nopeaa nelivetoa laittaa päälle parkki asennossa. Hidas neliveto toimii mutta nopea puoli ei puhu mitään. Sulakkeet ehjät ja Virrat kun kääntää päälle niin valo käy normaalisti nelivedon nopean puolen napissa. Jännä juttu kun laittaa vaihteen vapaalle ja painaa nopeaa puolta niin silloin yrittää nopeaa puolta päälle mutta hyppää takaisin takavedolle. Onko tuttua juttua jollekin???
     

Kerro tästä muillekin!