Suburbanin ovet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja aktion, 22.12.2001.

  1. aktion

    aktion 1st gear

    Nyt tarvis kipeesti apua. Suburbanin ovet ovat vuosien saatossa mädäntyneet aika pahasti. Täytyis löytää uudet ovet jostain ja kaikki ovat tarjonneet pelkkää ei oota. Vanhoista voisi korjauspaloilla saada vielä jotain mutta kun nekin ovat vähän kiven alla. Eli hyvät neuvot olis tarpeen.
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    nehän on aika helppo leipoa suorasta pellistä
    , niissä kun ei ole mitään siiventynkiä tai vastaavia.
    jos karmit on mätiny poikki niin se onkin ihan eri juttu.
     
  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  4. aktion

    aktion 1st gear

    No joo. Kyllähän se ulkopelti olis helppo tehdä mutta kun koko oven alareuna tarttis uusia sisäpuoli mukaan lukien eli nuo Rancheron ovet ovat lievät verrattuna omiini. Lisää hyviä neuvoja.
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Jenkeistä takuulla löytyy korjauspaloja, pitäis vaan löytää välittäjä. Eri asia on, kannattaako nykykurssilla tuottaa prässättyä peltiä. Käykö Blazerin etuovet muuten? Entä löytyykö siihen korjauspaloja? Saa varmaan muokattua Subbariin. Jos auto pitää olla ajossa niin yrittäis saada toiset mädät ovet lahjahintaan ja korjailis niitä kaikessa rauhassa suorasta pellistä.
     
  6. fisu

    fisu Gearhead

    vai täytyykö tehdä niinkuin me muutkin ollaan tehty, ota ovi pöydälle ja tee itse.
    se tiedetään jo ettei niitä kukaan tee rahalla(ei ainakaan halvalla) joten eipä jää paljon vaihtoehtoja :smile:
     
  7. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Muistaakseni pokkaukset menee samoihin, mutta en uskalla sanoa onko ovi täysin samaa kokoa.. Luulisin ainakin, koska en ole itse kuullut että noissa etuovissa olis suurta eroa koko sarjassa..
     
  8. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    :oops:

    Eli oven ulkopuoli ei ole ongelma, OK.
    Sisäpuolella ei pitäisi itseasiassa olla mitään hankalaa tehdä sitä suorasta pellistä. Pokkaukset/oven alareuna on yleensä melko suora, ainoastaan nurkat pyöreät.
    Valmiiden korjauspalojen käyttöhän on ainoastaan nopeuttava seikka.
    4dFunClubin ehdotus oli osuva, eli esim Blazerista voisi löytyä "sinnepäin" olevaa peltiä.


    Eyeball Productsin Ranchero oviprojektin korjausneuvot pätevät hyvin pitkälti myös ruostuneemmillekkin oville, ruostehan kuitenkin pitää leikata pis, joten sauman paikka vaan muuttuu <IMG SRC="/eyeball/images/smiles/icon_wink.gif">.
     
  9. aktion

    aktion 1st gear

    Blazerin etuovet sopii kyllä, ja korjauspalat sopii takaoviinkin vähän lyhentämällä. Se vaan että oon oottanut niitä paloja Ruotsista pari kuukautta, Suomesta kun ei löydy, ovat jopa suht huokeat, saa alle 50e/kpl. Niitä sisäpuolen pokkauksia on paha ruveta vääntämään kun ei oo muodoista paljoa tallella eli paloja tarvittais.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sama ongelma mullakin ...
    Suburbanin taka ovet molemat aika pahasti ruostessa
    ehkäpä joku kertois mista saisin tilatua
    ovien sisäreunat, kynnyspellit sekä lokasuojan reunat - ja tietenkin mitä ne ylensä maksaa ?
     
  11. timppa

    timppa Gearhead

    eikös ->1991 Supurpanin konepelti ja etuloksut ole samat kuin 1981-> Scottarissa.
    Entäs sitten etuovet?
     
  12. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Hämeenlinnassahan on jenkkipurkaamo South West Trade, sieltä voisi löytyä ovia jne (hinnoista ei tosin hajuakaan....)
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Näyttää olevan kahdenlaisia etuovia noissa. Ensimmäinen 73-76 ja toinen 77-91. Picupeissa, Blazereissa ja Suburbaneissa sama ovi. Noita on Suomessa niin paljon, että on kumma ettei kukaan pidä muutamia korjauspeltejä varastossa. Täälläkin http://www.73-87chevytrucks.com/ oven sisäosa 20,50 taalaa. Täältä http://www.lmctruck.com/ tilasin katalogin, jossa on picupin osia oikein hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!