Suburbanin polttoainemittari ei toimi.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Chevy-A, 2.1.2017.

  1. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Eli tuommoisessa -96 6.5td subbarissa ei toimi polttoainemittari. Mittari näyttää kokoajan täyttä.

    Missä mahtaisi olla vika mittari, anturi, johdot ym? Onko jollain kokemuksia vastaavasta, et onko jossain tyyppivika kohtaa missä olis vika?
     
  2. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Miten tuossa subbarissa menee tuo mittari, jos mittarinjohto on poikki, tai kuori rikki ja ottaa maihin, niin näyttääkö mittari sillon täyttä vai tyhjäätankkia??
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Taitaa riittää se, että tankkivarusteelta puuttuu maa. Saattaa puuttua koko rungostakin, kun muita ei juuri sitä kautta maadotu. Kannattaa ainakin tarkistaa akku-kone-runko maayhteys ihan varuilta, kun noissa aika paljon on vikoja ollu.
     
  4. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Ok täytyy lähteä niistä liikkeelle.

    Eli jos oikein ymmärsin, niin mittari toimii niin päin ilmeisesti, et mitä vähemmän tule singaalia anturilta, niin näyttää täydempää.

    Eli jos ei maata tai piuha poikki näyttää täyttä.
     
  5. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Juuri näin.
     

Kerro tästä muillekin!