Suburbanin pyyhkijät takertelee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja HRA-47, 21.1.2005.

  1. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Eli pysähtyvät välillä joko ylä- tai ala-asentoon ihan itestään. Lähtevät taas laukkaamaan vähän ajan kuluttua ilmeisesti tärinästä johtuen, sekä jos taputtelee pyyhkijän moottorin kylkeä. Oliskohan hiilet menny vai mikä mahtaa olla taas vialla? Ehdotuksia hyvät herrat, ja saa naisetkin ehdotella... :D
     
  2. petro_din

    petro_din Gearhead

    no ei varmaa hiilet ihan ekana mee siitä(ellei oo tosi wanaha suburbani...) ettei vaan maadotus pätkis? mitehä tossa o se maadotus hoidettukaa, kattosin ainakin että se moottori on tukevasti kiinni ja kaikki liittimet siinä on tiukasti kiinni...
     
  3. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    No juu ei kauheen vanha '95, eikä etes hirveesti ajettu, kai? Luulis kyllä että tollaset pyyhkijänmotin hiilet kestäis koko auton iän vaikka täällä nyt sataakin joka julmetun päivä. Onkos jollain muulla ollu samanlaisia ongelmia, vai onko tää jonkunnäkönen ennakkotapaus?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pyyhkijänmoottorissa oleva piirikortti on ainakin tuon ikäisissä tyyppivika.
    Mulla ei meinannu välillä pysähtyä putsarit ollenkaan.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Omassa Subbarissa (-95 1500) oli vika juuri pyyhkijän moottorin piirikortissa. Suht helppo irrottaa: 3 torxia ja liitin irti niin kortti lähtee vetämällä pois. Sitten vaan juottamaan murtuneet tinaukset uudelleen ja toimii kun uus. :D
     
  6. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Vika löytyi, pyyhkijänmotin sisällä olevat kärjet olivat paskaset. Niiden puhdistus tuntui auttavan.
     
  7. neppari

    neppari Gearhead

    Mulla oli myös -85 Suburbanissa pyyhkijöissä ongelmia. Eli toimi miten halus. Välillä hyvin, mutta yleensä sateella vain välillä.

    Vikoja mitä löysin oli ekassa laakerit kuluneet ja toisessa hiilet mennyt. Ratkaisin ongelman ostamalla uuden moottorin.

    Jos jossain vaiheessa poden ylimääräistä aikaa ajattelin vaihtaa hiilet, mutta empä ole varma jaksanko näpertää. On meinaan niin vittumaisesti tungettu, jos sitä päätyä ei saa irti.

    t neppari
     

Kerro tästä muillekin!