Suburbanin suurin rengaskoko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja j´la, 12.7.2007.

  1. heicola

    heicola 3rd gear

    onkos sulla orvivee minkä ikäinen laite? ja löytyykö tuo vaihtoehtoisen vai normaalirengaskoon kohdalta? Löytyisköhän tuo jostain manuaalista, jolloin se olisi perusteltavissa inssillekin. Ihan lain puitteissa, jolloin inssillä ei pitäisi olla siihen mitään rutisemista.
     
  2. orvivee

    orvivee 1st gear

    86 mallinen. Vaihtoehtoisena tuo kys koko on. Ton ku sais alkuperäiseks ni sit alkas vaihtoehtoinen koko olemaan jo kohdallaan.

    brosyyri
     
  3. heicola

    heicola 3rd gear

    Niin mä vähän pelkäsinkin.
    On mullakin 33" otteessa, mutta kyllä ne vaan korotusten jälkeen näyttää aika moponrenkailta.
    Eipä siinä kai muuta kuin ajelis vaan isommilla, mutta silti...
    Vanhassa Subissa oli otteessa vaihtoehtoisenä rengaskokona "35/12.5/15 tai 38/15.5/15". Pitäisiköhän hieroa kauppaa papereista ja tekisi "korinvaihdon"...
     
  4. heicola

    heicola 3rd gear

    onkos kenelläkään manuaalia tai maahantuontitodistusta etc. jolla inssille saisi perusteltua nuo vanhempi koppaisten blazereiden ja subbareiden 235/85-16" renkaat, jolloin alle saisi ruuvattua ainakin 34":set (ainakin swamperin trxus 34/12.5/15" vastaa GY MT/R 35":ia)
     
  5. sincere 51

    sincere 51 1st gear

    Heips!

    Suburbanin alkuperäiset renkaat on LT 245/75R16E .

    Katso http://www.wheelsforless.com/ChevyWheels/default.htm siellä on taulukko mistä näkee millä vanteella ja koolla mahtuu ja paljonko pitää olla korotettu jos laittaa isoa pyörää. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!