Suburbanista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja HRA-47, 12.7.2004.

  1. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Elikkäs katsastusmiehen mukaan alapallonivel pitäisi vaihtaa ja ABS:n merkkivalo ei pala kun laittaa virrat päälle. Minkähän asteinen homma on tuo alapallonivelen vaihto nelivetoiseen '95 suburbaniin? Joutuuko purkamaan puoli autoa että saa vaihdettua? Entäs tuo ABS:n merkkivalo, mistähän sen toimimattomuus voisi johtua muusta kuin rikkinäisestä polttimosta?
     
  2. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Jees eli ei ollut polttimoa lainkaan ABS:n merkkivalon takana. Nyt on ja toimii ainakin toistaiseksi oikein.
     
  3. Duramax

    Duramax 1st gear

    Alapallon vaihto on ihan helppo paitsi et pultit on TOSI kovaa kiinni eli kannattaa varata hyvät työkalut pitkällä jatkolla ja pillit viereen niin vot itelläni meni noin 2h ja uus oli kii
    Paitsi et on kuulemma alapalloja jotka on niitattu ja sit onkin aika poraaminen et ne saa pois
     
  4. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Onko näissä suburbaneissakin absit pelkästään takapyörille kuten vaneissa ym.?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    No ihan perinteisesti jenkeissä ne ylä ja alapallot ovat alunperin niitattu tehtaalla kiinni. Vaihdettaessa varaosanivel, ne niitit porataan auki ja korvataan pulteilla ja muttereilla.. Ettei vaan sinulla mennyt vaihtoon jo toinen alapallo?
     
  6. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    Kyllä ABS sensorit on eturenkaissakin. Omasta '97 subbarista vasta vaihdettiin toinen etusensoreista. 130€ / kpl
     

Kerro tästä muillekin!