Suizan hihnanvaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Lepakko, 3.5.2007.

  1. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    Pitäisi vaihtaa tuollaiseen -93 Swiftiin (1,3nen nelipyttyinen) jakohihna. Ennen urakkaa pitäisi vain tietää, onko vaihto läpihuutojuttu vai onko kyseisen mallin kohdalla jotain erityistä huomioitavaa?
     
  2. janite2

    janite2 1st gear

    Eijoo mitään ihmeellistä, varmaan helpoin rizanvaihto mitä on. Muista uusia kiristin samalla. Kypsyy hihnan kanssa samaan tahtiin.
    Kun purat sen jakopään, näet koko yksinkertaisuuden. Älä katko pultteja, ovat paskamaisia kaivaa vekka.

    Onks venttiilien säätö tehty koska, vois huutaa säätöä, tehdään yleensä remmin vaihdon yhteydessä. Ja katso että nokan laakeripukit on kiinni. Iso ristipääruuvi. Huollossa kolhastiin aina pistepuikolla pukin kanteen "lukituspiste" ettei ruuvi pääse pyörimään kovin herkästi auki...
     

Kerro tästä muillekin!