SUMMER IS CRAZY! Aron konsertoi Shellin parkkipaikalla!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja PinkCad, 10.7.2019.

  1. PinkCad

    PinkCad 3rd gear

    SUMMER IS CRAZY!

    Suomen paras Elviksen musiikin tulkitsija Juha ARON Leppänen nauttii pinkin Cadillacinsa ratissa kesästä ja koskapa Suomen kesään kuuluu mansikoiden lisäksi ilman muuta myös ROCK’N ROLL ja HYVÄ MEININKI haluaa Aron omalta osaltaan ilahduttaa kesäkansaa järjestämällä ILMAISKONSERTIN Ylöjärven Shellin parkkipaikalla maanantaina 15.7. klo 13 yhteistyössä moottoripyöräkerho Sons Of Abraham MCC:n kanssa.

    Saavu sinäkin paikalle yksin tai kaverin kanssa kuuntelemaan Elviksen unohtumattomia biisejä Aronin tulkitsemana ja samalla pääset myös ihastelemaan sekä Aronin Pink Cadillacia 59’ kuin myös Sons Of Abraham MCC:n järjestämää moottoripyöränäyttelyä!!

    EIKÄ MAKSA MITÄÄN!

    Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/391449874821128/

    Info:
    P. 040-552 9032
    www.aron.fi
     
    Väpsy, rekkamies, Roberto ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!