Summer Nationals Kalajoki ilmottautuminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja B.B.Chevy, 15.6.2008.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Uutta kisaa ja sen viimoista ilmottautumispäiväähän se taas pukkaa todella pian eli jo parin päivän kuluttua joten täytyypä taas kysellä täällä kun alkais olla mukava ja jo kiirekin saada tietoa miten nyt taas tonne ilmottautuminen hoidetaan.
    Ainakaan FHRA:n sivuilla ei kerrota vielä mitään onks KITI:t jo kunnossa vai faksaillaankos noikin nyt vielä vanhaan malliin toimistolle :-?
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

    Kalajoki faksaillaan, faksaan kyllä samalla tuon finaalinkin, en jaksa säätää tuon kitin kanssa kun se ei kerran toimi.
     
  3. MR 340

    MR 340 1st gear

    Ois kannatanu ilmoittautua kaikkiin kisoihin kerralla heti niin ei tarvis miettiä ja pähkäillä.
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kas kun jos oot yhtään seurannut asiaa niin toi ei oikeesti pitäs mennä noin jos oot toiminut FHRA:lta saatujen ohjeiden mukaan eli sieltä saadun ohjeistuksen mukaan tässä olis jo pitäny siirtyä sen KITI:n kautta ilmottautumiseen kesän kuluessa ja kisa kerrallaan siihen on sitten tehty aina kisakohtaisesti poikkeuksia kun järjestelmä ei oo ollu valmis eli tuo kaikkiin kerralla ilmottautuminen ei oo ollu edes mahdollista mikäli olet noudattanut saatuja ohjeita.
    Että siinä sulle sitä kannattavuutta :poff:
    Toki ehkä sitä olis voinu sooloilla mitä sattuu ja lähettää sinne vaikka jo ens kauden ilmottautumisetkin niin ehkä se olis kuitenkin kelvannu mut noin sitä ei olis pitäny hoitaa :wink:

    Tossa vielä kopioituna se ainoa virallinen saatu tieto ilmottautumisista ja siitä miks sitä tietoa nyt siis odotellaan:

    Useilta tahoilta kantautuneiden tietojen mukaan ilmoittautuminen AKK:n KiTi -kisapalvelun kautta FHRA:n kilpailuihin on ollut paikoin todella hankalaa, jopa mahdotonta. Uudessa järjestelmässä on havaittu ongelmia, joita korjataan.

    Tästä johtuen kauden 2008 FHRA:n kahteen ensimmäiseen kilpailuun (Sonax Spring Nat's ja Kamasa Tools Nat's) on mahdollista ilmoittautua "vanhalla" tavalla, eli täyttämällä kilpailun ilmoittautumislomake ja toimittamalla se allekirjoitettuna faxilla (+358 9 2515 2515) tai postilla FHRA:n toimistoon (Tiilenvalajantie 6, 02330 Espoo). FHRA toimittaa ilmoittautumisesi puolestasi KiTi -järjestelmään.

    FHRA Tiedotus
    Jami
     
  5. MR 340

    MR 340 1st gear

    Kun keväällä ilmoittautui niin toimiston tytöt hoitavat ne kitiin kuten asiasta tiedotettiin. Näin on toimittu ja mitä tiedän niin kyllä porukka ruksasi kaikki kisat kerralla normaalisti kuten myös itse tein. Kannatais soittaa toimistolle niin asiat yleensä järjestyy. Niin ja se kiti ei toimi VIELLÄKÄÄN eli per****tä koko systeemi.
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Voihan sitä soitella kaikki yksin tein ja erikseen toimistolle puhelimet punaisena jos sieltä toimistolta saa sit ihan muuta informaatiota kuin FHRA:n sivuilta tai täältä joka on myös nykysin ikäänkuin virallinen ilmoituspalsta mut tosiaan toi yllä kopioitu on ainoa mitä kirjallisesti on kerrottu ja kuten tuosta voi lukea niin siinä siis nimenomaan selkeällä suomenkielellä mainittiin ton vanhan systeemin pätevän vain noiden kahden ensimmäisen kisan kohdalla.
    Tommosta "Kun keväällä ilmoittautui niin toimiston tytöt hoitavat ne kitiin kuten asiasta tiedotettiin" tiedotusta en kyllä löydä yhtään mistään edes tuolta FHRA:n omilta sivuilta muutoin kun niin että se koski vain niitä kahta eka kisaa tuon Jamin ilmoituksen mukasesti ja Nitroihinkin tuli vahvistus vanhalla tavalla ilmottautumisesta vasta erillisen kyselyn jälkeen.
    Mut mikäs tässä, faksataan nyt sit taas lappuja niin maan perusteellisesti sinne toimistolle niin kai se on sit (ainakin toivottavasti) ok :wink:
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Prkl!!!!

    Mä taistelin ton meidän "faksin" kanssa tässä jonkun aikaa ja en saanut ilmeisesti siitä vehkeestä mitään ulos, vaikka ns. nörtti pitäs olla...

    Tälläsin laput sähköpostilla fyyralle täytettynä liitteenä, että jos ne kelpaa niin tullaan kisaamaan mutta nyt on tilanne se että ei ehdi niitä enää muuten lähettelemään mitenkään... Kohtapuoliin nimittäin nousee kone suomenmaasta ja viikon päästä tullaan vasta takaisin :-?

    Joka tapauksessa SG 471, eli SPET jotakin on tulossa myös kalajoelle ja spettiä ajamaan :wink:
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Vanhalla faksi tai juoksuposti tyylillähän noi ilmottautumiset tuntuu yhä menevän mut eiköhän toi sun hommakin oo ok ja toimi ajoissa ilmottautumisena?
    Kannattaa varmaan vielä soittaa sinne toimistolle kun oot palannu sieltä "ulkomaan komennukselta" ja varmistaa että ovat huomanneet sen sun meilin kun onhan siinä sit vielä aikaa siihen itse kisaan.
    Hauskaa lomamatkaa, kun semmosesta tossa ulkomaille karkaamisessa lie kuitenkin kyse :D
     

Kerro tästä muillekin!