Summit / FedEx

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jaszu, 22.1.2009.

 1. jaszu

  jaszu Gearhead

  Summit pyytää sbc:n alukansien rahdista 350$, onko tää ihan normaali taksa? Mitä teillä on vastaavat paketit maksaneet.
  RP tulee selkeesti halvemmaksi, mikä tietysti oikein onkin.
   
 2. Lintta cruiser

  Lintta cruiser Gearhead

  moparin rautakannet olisi ollut jenkkilästä fexillä 500 taalaa.
   
 3. toomass

  toomass 1st gear

  Minä oon käyttänyt ihan tavan usan postia nykyään. Ensin kokeilin UPS:a. Oli kyllä nimesä mukanen :lol: Paketit rikki ja seurannasta saatto katsella missäpäin usaa paketti reissaa ja arvuutella montako kertaa missäkin kaupungissa pysähtyy.

  Siirryin USP eli usan postin käyttäjäksi ja paketit tulee ehjinä, nopeammin ja huomattavasti halvemmalla. Ainut "haitta" pitää itse tullata. Sekään ei ole mikään ongelma ainakaan Kuopiossa. Kyselevät aina minkälainen laite rakenteilla ja ovat muutenkin asiallisia.

  Eli jos ei ole tarve saada osia just huomiseksi, niin suosittelen USP:tä. Paketit viikossa tullissa.
   
 4. 66monaco

  66monaco Gearhead

  mää tilasin venakopat summitilta 142$...ebay stores..rahtaus piti katsoa erilliseltä sivulta, ja siellä luki että 182$ ja käsittelykulut 24.90$...luulin että se 182 plus 24.90 olis koko roska! mut eiii! 182 oli lähetys kulut! :D tuli kalliit kopat...tosin jostain syystä ne palautti 65$! kallista on lähetys mutta tosin toimivaa ja nopeeta, tuli 4 päiväs, ja tuotiin kotiovelle saakka! ja tullinlaskun fedex lähetti mailiin...
   
 5. Savo

  Savo 1st gear

  Paljonko ne kannet maksaa siellä ja suomessa ? Mietin että eikö jo noilla kansilla + rahtikuluilla + tullimaksuilla ala halvemmaksi ostaa jo ihan kotosuomesta.. ?

  Samaa mieltä. Tosin mulla upsilla tuli paketti kolmessa päivässä Kuopioon ja suoraan tulliin että niih... :)
   
 6. jaszu

  jaszu Gearhead

  Jos oikein ymmärsin niin Summit ei lähetä enää normi postilla.
  Viimekerrasta on jo aikaa mutta muistelen että edellisillä kerroilla kulut olivat joitain kymppejä, eipä ne paketit kyllä painaneetkaan näin paljon...

  Joo, jos ei muuta tilaa niin tulee halvemmaksi ostaa suomesta, RP = Racers Place Laakkonen
   
 7. sincere 51

  sincere 51 1st gear

  Summitilta tavaraa

  Hi!

  USPS eli Jenkkien postilaitos (= meidän Itella,mutta toimii Itellaa paremmin :D ) on halvin, vaan tulee paketin paino&koko rajoutukset helposti vastaan ( En tiedä lähettääkö Summit nykyään tavaraa ulkomaille postitse ? )

  UPS on rahtiyhtiö ...käyvänen jos haluaa lähettää tavaraa Jenkilän sisällä.mutta hieman kallis ja hankala jos tilaa esim tänne.

  FedEx on noista pikarahtiyhtiöistä toimivin ja edullisin...ainakin omien kokemusten mukaan.

  Isompien ja painavempien tavaroiden kohdalla kannatta valita Air Freight ( lentorahti ) se on kai nimikkeellä Truck & Air. On paljon halvempi kuin noi pikarahtiyhtiöt (huom ! tämä koskee vain isoja tai painavia lähetyksiä ),mutta täytyy hakea lentokentältä ( H:ki Vantaa ) ja tullata itse tai antaa se homma jollekin täkäläiselle rahtiyhtiölle. Jälkimmäisessä tapauksessa kannattaa tarkaan selvittää mahdolliset kulut ja kustannukset etukäteen ,jottei tule ylläreitä !!!

  Joo ja tosiaan ( kuten jaszu totes ) tuo Racers Place tuo kai melkein viikottain tavaraa Summitilta ,joten varmaan kannatta kysyä sitäkin vaihtoehtoa. :odroll:
   
 8. toomass

  toomass 1st gear

  Pari kuukautta sitten viimeksi tilasin summitilta ja laittovat postin kautta. Saattaa tietysti olla joku max koko/paino. Jos on sen jälkeen tullut muutoksia, niin pitänee kokeilla seuraavaksi fed exiä.

  UPS ei saanut kummallakaan yrityksellä pakettia alle kymmenen päivän Kuopioon. Ja molemmilla kerroilla ainakin yksi paketti rikki.

  Dollarin kurssi on muuttunut epäsuotuisaksi jenkki tilauksia ajatellen. Voi olla että saa halvemmalla suomesta. Ruotsi voisi olla nykyään tutkimisen arvoinen alue.
   
 9. Savo

  Savo 1st gear

  Mitenkäs britit tutkailun arvoinen paikka? Puntakin on jo samoja lukemia euron kanssa.
   
 10. studio57

  studio57 Gearhead

  Fedex se hieno firma on.. pari vuotta sitten ostettiin firmalle melkein 10 000eur laite, joka ei millään tuumannut rantautua heidän toista, noh kun se viimein tuli oli paketti kirjeen kokoinen (olisi kuulunut olla n1mx1m) sitä sit siinä tyhmänä aukaisin ja kas paketissa oli voiveitsiä n 10kpl noh... tästä alkoi hirvee sota tuon fedexin kanssa ja meni 2kk ennen kuin tuo meidän paketti saatiin kotiin... perkele että vitutti ja mitään korvauksia ei saatu.. ne kerkes tollot hakea ja tuoda ne samat veitset siinä välissä 3-4 kertaa.... uskomatonta mutta totta !!!
   
 11. Fireball

  Fireball Gearhead

  Halutaan ostaa voiveitsi!

  On ne vempuloita nuo rahtaajat joskus. Ostin NOS puskurin nelikutoseen keskiviikkona iipeistä, ja muista toimitusviiveistä suivaantuneena otin sen UPSilla kotiovelle merirahdin ja kuuden välikäden (=halpaa ja hidasta) sijaan. Liian iso ja painava USPS:lle. Ja mullon vielä syyskuussa ostettuja moottoreita vaihelaatikoita harrikan tankkeja ja mitä kaikkee tuolla konttipuolella tulollaan niin välillä pitää päästä koskettelemaankin maksamiaan tavaloita.

  No äsken täti soitti sieltä etelän tsadista että tämmöstä kiiltävää ois tosa, annas sotu niin tullataan ja tuodaan. Kysyin että jos tullaan itse niin säästänkö? Öööööö arvatkaapa, ne ois tehny mulle valtakirjan 58,- eurolla jolla oisin saanut tullata omat tavarani :rotfl: Ei elukka, pokkaahan näiltä ei puutu, tullakkoon ny sitte. Ottavat muuten 3% tavaran hinnasta veloitusta kun käyttävät heidän tullitiliään minun tavaroideni tullaukseen, unbelievable ja mitä niitä onkaan. TIRHAHHAA!
   
 12. gintonicice

  gintonicice 3rd gear

  Mulle on tulossa pikkusälää UPS:n kautta. AVIS tuli somasti emailiin ja laittavat laskun ja veloittavat laskun laittamisesta. Olisi pitänyt uskoa jo muutaman vuoden takaisesta UPS-seikkailusta, ettei meno ole parantunut. Ja on vielä kaiken lisäksi hitaampi kuin USPS. Fedex pelaa ihmisiksi. Asiat rullaa ja tavara kulkee hyvin ja ajallaan ilman lisämaksuja. Tullit ja verot voi maksaa kortilla ja asiakaspalvelu pelaa suhteellisen nopeasti.
  Ihme kyllä Thomannilta Saksasta musiikkisälä kulkee UPS:llä hyvin ilman mitään ylimääräisiä kommervenkkeja ja lisämaksuja. Ei taida tosiaankaan sopia kuin talousalueen sisäiseen kuskaamiseen.
   
 13. Fireball

  Fireball Gearhead

  Totta turiset, UPS on aina tuntunut tahmealta muihin verrattuna. Joku vuosi sitten kävi vielä kaks eri kertaa niinkin että velottivat rahdin molemmissa päissä, sain toki suomenpään takasin mut tapella piti ja aikaa meni.

  USPS Air on halpa ja tarpeeks nopee jos ei koko tuu vastaan, FeDex peesaa ja UPS on se viimenen valinta. Joskus vaan myyjä ei jousta noissa.
   
 14. studio57

  studio57 Gearhead

  saksa on eu maa eli kaikki tuo sonta jää pois.
   
 15. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  moroooo!

  mulla olis yks tilaus summitista hollilla, mutta rupesin kysymään rahdeista. Kyseessä suht painavat vanteet joten arvelin että homma lähtee lapasesta.
  Ohessa rahtivaihtoehdot mitkä sain meilillä:

  **Shipping methods are based on delivery to your door unless otherwise noted**
  DHL (5-10 Day)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>$935.00
  FedEx Economy (4-9 Day)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>$698.00
  UPS Expedited (4-9 Day)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>$601.00
  BAX Global (3-7 Day) Pick-up at International Airport>>>>$271.00

  No eihän tossa oo mitään järkee, paitsi toi BAX Global. Onko joku käyttäny tuota vaihtoehtoa, mitä toi "nouto kansainväliseltä lentokentältä" käytännössä meinaa?
   
 16. tudor

  tudor 3rd gear

  Olen ottanut monta kertaa tavaraa BAXin kyydillä ja ne tulee tulliterminaaliin lentokentällä, jossa ne tullaan ja haen kamat terminaalista. Halvempaa rahtia kuin mitä BAX tarjoaa, ei ole vielä tullut vastaan. Nopeita ja luotettavia. Ainoa viivytys koko jutussa on tullissa asioiminen, joka on hi-das-ta.

  BAX ei ole kamalan tunnettu USA:ssa kaikkien osatoimittajien parissa, joista yksikin alkoi käyttää sitä, kun sitä heille suosittelin ja ovat kuulemma olleet tyytyväisiä.
   
 17. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Eli BAXi olisi halvimman hintansa lisäksi ihan toimiva vaihtoehto.

  mites näissä menee tuo käytäntö kun kamat tulee suomeen, eli ilmoittaako ne tullista että siellä oli lähetystä tullattavaksi ja noudettavaksi?
  Fedexiltä ja upsilta tulee aina soittoa, mites tulliterminaali toimii.
   
 18. fxsts

  fxsts Gearhead

  Tullista tulee kirje sisältäen kysymyksen jotta haluatko että Itella tullaa vai hoidatko tullauksen itse.
   
 19. speedy

  speedy Double Gearhead

  Tässä olis Summitilta rengassarjan rahtia:


  4 BFG-54712 RADIAL T/A P235/60R15 $359.80

  Handling charge:>>$24.95

  DHL (5-10 Day)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>$739.00
  FedEx Economy (4-9 Day)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>$534.00
  UPS Expedited (4-9 Day)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>$470.00
  BAX Global (3-7 Day) Pick-up at International Airport>>>>$220.00
  Sorry, we do not offer Ocean/Sea freight.
   
 20. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Eipä kannata tollasia tilailla. Suomesta saa samaa rengasta halvemmalla.
   

Kerro tästä muillekin!