Sunrise Cruisers goes Jurva Botniaring AGAIN

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja vno, 22.7.2008.

  1. vno

    vno 1st gear

    Eli viime vuoden toisinto Botniaringillä!
    Pävivämäärä on lauantai 2.8 klo 9-15

    Tule ja osallistu autolla tai moottoripyörällä ratkiriemukkaaseen radan kiertoo ominpäin, tai tositarkoituksella järjestetyssä parikilpailussa.

    Ota mukaan ratamaksun (20e) lisäksi kypärä. Vain radalla ajaminen maksaa.


    Katso myös Rinnewoodin kuvat oheisesta viestiketjusta
    http://www.sunrisecruisers.com/forum/index.php?topic=17.0
     
  2. Juppee

    Juppee Gearhead

    Nostetta...
    Reilu viikko aikaa.
     
  3. hervoletti

    hervoletti 3rd gear

    No nyt ei enää viikkoakaan.
     
  4. Juppee

    Juppee Gearhead

    Huomenna!!!
     
  5. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Jee, huomenna joo! :D
    Tästä rauhallisesta ratacruisailusta voi palauttaa mieleen botniaringin ajolinjat..
    :lol: :poff:

    Tänä vuonna en ole ratin takana, vaan kameran takana. Toivotaan edustavaa kalustoa radalle että saatais jotain onnistuneita otoksia ensi vuoden mainosbanneria varten..?! :wink: Jupella varmaan myös vasemman käden kamera mukana jotta onnistumistodennäköisyys olisi kaksinkertainen?! :lol:
     
  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Oli hieno tapahtuma jälleen! 8)
    Kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan autojensa rajoja tuolla radalla. Nyt harmittaa ettei ole tullut hankittua edes sitä väliaikaista parin sadan euron rimpulaa mitä olis saanu riivata vaikka kuoliaaksi tuolla radalla.. Myllärin Hannu, vanha kisakettu, ainakin otti nissanista kaiken irti, ja hiukan enemmänkin! :lol: Tais auto silti pysyä ehjänä, mutta renkaat huuti kuolemaa!
    Lapa oli leiponut oikean kilpurinkin tuonne radalle. Kuullosti ja näytti aika hyvältä, vaikka olikin kotoisin syvästä etelästä eli jostain baijerin metsiköstä.. :wink:
    Komeata oli myös nähdä oikeaa amerikan peltiäkin tuolla radalla. Dahltonin veljessarjasta se toinen toi radalle kunnon punaniska-kiiturin, sivuventtiilit myhäillen pani kampoihin kaiken maailman antiikkivolvoille ym..
    Ja "pappa-Hildeni" (heittomerkillä?) kävi kääntelemässä upeaa plyymannia kun Jukka-poika oli kiristänyt pappatunturi-kypärän isukin pään suojaksi. Oli jo korkea aika testailla rata-ajoa tuolla kauniisti patinoituneella IITI:llä kun se on perheen jäsen ollut jo yli 30 vuotta..

    Lörssi tuli myös pumppurodilla paikalle, mutta ei uskaltanut radalle viimevuotiseen tapaan. "Se kaatuu kuitenkin.." oli selitys.. :lol:

    No, kuvia tuli otettua yli 400 mutta alle puolet kelpaa edes varauksin näytille: *klik* :odroll: :oops:
     

Kerro tästä muillekin!