Suomalainen Plymouth VIP Amerikan Drag Weekille 2017?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 28.10.2016.

  1. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Ensimmäinen paikka oli ihan älytön, mun mielest oli päivänselvää ettei siihen voi jäädä mut siihen järjestäjä osoitti. Voihan se kyl olla et retkuremmi ei siel ois saanu itteään rauhassa toteuttaa ja häätö olis tullu joka tapauksessa. Ite olin siihen ihan tyytyväinen vaik striiti perämetsään oli laitettukin, striittispedet kuuluu striittivarikolle kaltaistensa seuraan. Siel on aina rento ja hyvä henki. Ei ainakaan mun pippeli jäyksity yhtään enempää vaikka pääsiskin "hienoon seuraan".
     
    Herje tykkää tästä.
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    No siellähän on sitten hyvä pyytää anteeksi myös omaa olemassa oloaan. Sinivalkoinen ajattelutapa rules.
     
  3. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Joo! Suu pysyy sopivan kosteena:eek:.
     
  4. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Parempi mjusiikki.
     
  5. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Niille jotka eivät ole fasepookissa, niin ukot löysivät VIP:n väriinkin hyvin stemmaavan potenttiaalisen peräkärryn...

    [​IMG]
     
    wilburi, Roberto ja Herje tykkäävät tästä.
  6. Teukku

    Teukku 3rd gear



    Hyvää reissua jätkät. Pitäkää suomen lippua korkealla...
     
  7. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  8. nikke

    nikke Gearhead

  9. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Muokattu: 7.9.2017
    Herje tykkää tästä.
  10. 383

    383 Gearhead

    Ei näy aikakorttia
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Nyt pitäs näkyy ku klikkaa linkkii
     
  12. Catiska

    Catiska Gearhead

    Minulla ei näy edes klikkaamalla... Voisiko joku (jos näkee sen) kertoa ne muutamat pääkohdat siitä...
     
  13. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    8,228s 168,37MPH
     
    Catiska, wilburi ja Mikkis tykkäävät tästä.
  14. xarper

    xarper Gearhead

    Tai sit ku ihmiset lopettas noitten paskojem kuvapalveluiden käytön ja laittas sen kuvan suoraan tänne eikä mitään linkkejä...
     
  15. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tartteehan se kuva laittaa ensiksi jonnekin paskaan kuvapalveluun kun ei tänne voi laittaa kuin linkin. Fasepuukkiin saa kuvat suoraan.
     
  16. Rebel67

    Rebel67 1st gear

    Laukku pakattu, odotusta ja jännitystä ilmassa ja huomenna mennään paikanpäälle
     
    JuhaKuu ja Mikkis tykkäävät tästä.
  17. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Tähän saakka touhu ja vastaanotto on ollut jokseenkin uskomatonta. Pari viikkoa ennen lähtöä tallipaikkaa tarjonnut hemmo meni puihin , mut melko pian löyty uus kontakti Melissa Tepen joka tarjosa omaa talliaan käyttöön. Kun auto oli purettu kyytiin Ramin varastosta suunnistettiin sinne suuntaan.

    Matkalla ohitettiin yks dragstrippi jos oli äksöniä käynnissä, joten heitettiin ukarit ja käytiin vilkasemassa. Pari minsaa ja radan omistaja oli paikalla, lahjotettiin sille jutustelun lomassa yks t-paita sillä seurauksella että hän tarjos meille safkat ja iso kassillinen rekvisiittaa. Parin tunnin jutustelun ja vierailun jälkeen sit jatkettiin matkaa ja saavuttiin Jerseyvilleen.

    Paikalla meitä odotti lähes täydellisesti varustettu talli, omistajalla oli kalustoa projektien lisäksi mm. '65 Nova millä osallistuu drag weekille tyttärensä kanssa, 70 Nova, Pontiac 2+2 '65 421:llä ja tripowerilla sekä manuaalilla, '70 RT/SE Charger jne jne jne. Aivan äärimmäisen auttavaisia ja ystävällisiä ihmisiä, suunnilleen koko suku on tavattu ja vieläpä majoittivat meidät tyttärensä tulevaan kämppään.

    Sama touhun on jatkunut joka paikassa on sit Walmart tai Napa, ollaan ku jonkinaisia tähtiä mis iikinä liikutaan, uskomatonta, ystävällistä ja lämminhenkistä. Isännät tietty käy töissä päivisin mut me on saatu puuhailla vapaasti tallissa aamusta yömyöhään. Nokka, turbiini ja muut venakoneisto on vaihdettu ja tuntu ihan raikkaalta.

    Tänään päivällä pihaan paukkas yks pikuppi, sielt hemmo talliin ja esittelyt jne. Kysy sit et haluisinko lähtee vilkasemaan ku hänellä yks barracuda mist tarvis päästä eroon. No, hyppäsin kyytiin ja siel tosiaan oli '66 barracuda aikalailla kaikilla herkuilla ja erittäin hienosti rakennettu katukilpuri W2 kantisella 340:llä ja muilla herkuilla. Lähtis kuulemma sopivati jos jotain kiinnostaa, 12k$ oli pyynti mut siit vois vielä tinkii...

    No, eilen tosiaan lähdettiin Gatewayn radalle, ajamalla tietty. Perillä otettiin putket ja putsarit pois, vaihdettiin renkaat ja eiku raralle. Ekassa vedos malmisäädöt, eli ei ahtoo ja vaan sata metrii vetoo. Tokassa 200 metrin veto ja enempi ahtoo, aika jotain 9.5.

    Kolmannel ja vikalla kymmenen jälkeen illalla sit täysmatkaveto. 4000 rundilla liiikkeelle, ahtoo lähdössä vähän alle 0.5 bar ja sit reilu barilla maaliin. Aika oli toi 8.22 ja 168 mph lopparia. Voitiin olla tyytyväisiä, renkaat vaihtaen, putket ja putsarit kii ja takas Tepeneille. Tänään sit tsekkaus, ei moitittavaa, ja öljyjen vaihto Royal Purpleen. Auton pakkaus ja kohti Cordovaa.

    Tätä kirjoitettaessa viel tunnin verran matkaa jäljellä, hotlaan ja huomenna tarkoitus osallistua kisaan radalla ni saadaan viel testattua ennen tapahtumaa. Sunnuntaina sitte rekisteröinti ja maanantaina alkaa varsinainen koitos, siis jos on viel kalusto ehjänä.
     
    faffeli, Roberto, Inlinee ja 18 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. f-85

    f-85 Gearhead

    Ahtoota vaan sinne, eiköhän se siitä ala löytyä kun pääsee veteleen, Tsemppiä!
     
  19. kuula

    kuula Gearhead

    Keep it simple brothers!!
     
  20. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    8.0 päästiin kokeilussa, sit vähän ahtotunnusteluu mut aika huononi kautta skaalan ja motista kummaa ääntä. Kolmosen pakoventtiili poikki ja lautanen pakokanavassa... Huomenna treffit paikallisen koneistamon kanssa kasilta aamulla, katotaan mitä voidaan asialle tehdä.
     

Kerro tästä muillekin!