Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. electra1

    electra1 Gearhead

    Pitäskö meidän alkaa järjestään od;n bussimatkoja suomalaisille metsälöydöille :rotfl:
     
  2. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Pitäis..


    turha kait edes sanoa että minuakin kiinnostaa että missä päin Sipoota :D :D
     
  3. signet

    signet Gearhead

    Onkos tämä nyt se sama Dart joka on esiintynyt tällä palstalla jo vuos tai kaks sitte.Jos on sama niin on esiintyny myös poliisi-tv:ssä :poff:
     
  4. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

  5. signet

    signet Gearhead

    LUKEKAA SIVU 116!
     
  6. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Ainiin se on tietysti tämä sama tapaus, prkl kaikkea voi muistaa.. :)
     
  7. PioneerVolvo

    PioneerVolvo 1st gear

    Metsäautoista

    Metsäautojen bongaus ja kuvaaminen on mukavaa touhua, olen harrastanut sitä jo vuosia. Tätänykyä kuvia löytyy yli 350:stä raadosta/aihiosta ja määrä kasvaa koko ajan. Ja liki jokainen auto kuvattu ihan tästä lähiympäristöstä. Mitähän kaikkea jännää löytyisikään muualta päin Suomea...?
     
  8. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Minkä värinen kiesi on..jos löytyy ajanpatinoituneet etulokarit väriltään sinapinvauvanpaskan ruskee,niin sellaiset kelpais..en kai muuta osia tarvii..ellei se ole sit isokoneinen 1,6 tai 2,0l yksilö,silloin kelpais koko kiesikin..perus-sedan osia kyl löytyy viel..tai ennen paaliin työntämistä kannattaa tarjota tuolla: www.opel6070club.com
    Varmasti löytyis ottaja.. :odroll:

    Asiasta toiseen..tuolla Pohjanmaalla taitaa olla aika paljon roinaa mettissä ja Satakunnan ja Turun seudulla myös..
     
  9. PioneerVolvo

    PioneerVolvo 1st gear

    metsäautoista

    Joo, löytyyhän täältä kaikenlaista. Unohdetuista tallilöydöistä voisin mainita esim 30-lukusen hyvän avomersun, 70-lukusen Cadillacin sekä -66 New Yorkerin.
     
  10. Dodge 360

    Dodge 360 3rd gear

    ei kovin huima löytö mutta kumminkin... :-?
    Järvenpäässä olevan kuntoradan vieressä on tunnistamaton takaakseli
    voin käydä nappaamassa kuvia....
     
  11. bbu-26

    bbu-26 3rd gear

    noh kun kyselijöitä on niin yleiseen tietoon.että kun ajaa öljytietä sipoosta kullooseen päin niin sipoon kaatopaikan jälkeen tulee silta minkä ali menee junarata sen sillan jälkeen kääntyy (heti) metsätie oikealle ei siitä vaan heti seuraavasta oikealle (tulee yllättäen) kapeahko tie,niin sitä perille asti niin pitäis löytyä -valkoinen -66 2d dart.

    onkos peltsi käynny kuvaa myös sen 60 luvun alkupuolen iso korisen fiiatin mikä lojuu tyysterin padon luona,siinä oli oikeen 2300 kutvonen,sohvapenkit ja komiat siivet.varmaan joku luxus malli,en tiiä.
     
  12. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Eipäs ole sitä(kään) tullut kuvattua... tuntuu noita "romuja" olevan jokapuolella tiedossa, Askolassakin vielä useampi tarkastamatta.

    Jos sitä huomenna yrittäis kävästä kameran kanssa tuolla dartilla
     
  13. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Mulla olis tiedossa yksi tollanen 2.0 papereilla oleva B Kadett. Kävin tuossa viime kesänä hakemassa sen omistajalta muuta osaa ja se kysäisi jos Kadetti kiinnostaisi. Se oli leimattu Mantan 2.0i koneella, mutta projekti kunnossa. Siellä oli pihapiirissä kaksi noita B Kadetteja, Kadett C Coupe ja Kadett A Coupe.

    Näin tuossa viikonloppuna Plymouth Furyn vm. '65-'66 yhdessä pusikossa seisomassa ilman kilpiä ties monettako vuotta. Ei erottanut niin kaukaa tarkempaa vuosimallia. Tämä havainto siis Keski-Suomesta.
     
  14. PioneerVolvo

    PioneerVolvo 1st gear

    Talleihin unohtuneet

    Tallien kätköistä löytyy täältäpäin esim Celica '73?, 4 kuplaa joissa kahdessa californiapuskurit, '63 Fairlane, '65 Chevelle, '71? Impala 4D 454:lla, '66 4D Galaxie, '71 Mustang... Nuo nyt äkkiseltään muistin.
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Re: Talleihin unohtuneet

    Avaa joku blogi että pääsemme katsomaan kuvia. Mielenkiintoista..
     
  16. PioneerVolvo

    PioneerVolvo 1st gear

    Metsäautoista

    Mun pitäs skannata kuvat koneelle, minä kun kuvaan aidolla kameralla. Opettelen vasta tietsikan käyttöä eikä tää oo mun juttu eli voi olla ylivoimanen tehtävä ainakin mulle tehä jotain sivustoa. Kuvamateriaalia kyllä olis ja lisää kuvaan kesäisin. Tallien aarteita en kuvaa, vain luonnosta löytyviä autoja ym vempaimia.
     
  17. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Re: Metsäautoista

    Kai sitä joku löytyy joka pystyyy noissa hommissa auttamaan?
     
  18. PioneerVolvo

    PioneerVolvo 1st gear

    Metsäautoista

    Jos jotakuta kiinnostaa nähdä muutamia kuvia metsäautoista niin käykääpä irc-galleriassa nimimerkillä GeneralBlack, sieltä löytyy jokunen kuva kuten myös meidän entisistä harrasteautoista kuvia.
     
  19. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    www.photobucket.com tai mitäs näitä muita on. sinne vaa rekisteröitymään. helppokäyttöisiä ja mahtuu paljon kuvia. tosin kuva koko taitaa rajaantua siine ~800*600
     
  20. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Tommoonen Chevroletin? hytti maatuu Vekarajärven lähimettissä,Kouvolan liepeillä,armeijan loppusodassa sen sieltä pongasin ja eilen kävin illan hämyssä tarkistaa sen olemassaolon vielä..
    ovessa oli kantavuusnrot (6700,11600..)
    ja etusohva oli paikallaan ja koelauta ja ovipahvit..
    aika iso oli koppi,ennemminkin truck kuin pu:n hytti ja näkeehän sen nyt noista kantavuusnroistakin jo.. :odroll:

    http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... hytti2.jpg
    http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... hytti1.jpg
     

Kerro tästä muillekin!