Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. mke77

    mke77 Gearhead

    veli poika kävi kerää talteen tommosen http://kuvablogi.com/nayta/1900592/

    ja myydän pois jos joku....... :-? on hiukan väärää merkkiä mut kun niin on kokonainen, ja suorakylkinen :soosoo:
     
  2. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Olihan sillä hyvä hinta silloin (6900 mk ? jos oikein muistan). Ventiilit olisi pitänyt säätää. Ei saanut käynnistää ja oston jälkeen olisi saanut koeajaa. Nuoret myyjäklopit eivät viitsineet lähteä edes näyttämään. On muuten nyky automyyjät samanlaisia. Liekkö perinnöllistä? Vanhempi myyntipäälikkö tuli sitten näyttämään meille autoa. Kertoili samalla meille kuinka muutama vuosi aikaisemmin olivat jäädyttäneet talvella käyttämättömän Moparin lättäpää 6 halki, kun ei ollut kysyntää eikä kelvannut kenellekkään. Oli aikanaan tilattu varmuuden vuoksi Hailuodon taksin varakoneeksi, jos sattuisi jotain. Mikähän mahtoi Hailuodon taksina ollut? Meni vähän OT.
     
  3. Karva

    Karva Gearhead

    No, nyt kun porukka kiertää mettiä ja navetoita, tai vaikka niitä laaneja.

    Jos Suomista löytyy jonkin koivun alta, joku ihan sama minkä, - 30 luvun auton korin osia. Ja meinaatte myydä löydökset poijjes nurkista, saapi laittaa viestiä ja jos oikein höpötyttää ote puhelin käteen, setä saattaa jopa vastata. Se on tätä kun oma aika ei riitä, ei sitten millään.

    Tarvittaas yhden tai parin -30 lukuisen tai jotain sinnepäin oleva coupe - tyyppisen auton takapää, palapelin kasaamiseen, niin huonoa raatoa ei ole jotta siitä ei ole hyötyä ...

    Karva
    040-822 1508
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    1600E on kyllä Suomessa aika harvinainen. Kuopiossa seisoi tosi pitkään yksi, valitettavasti alla ei ollut enää niitä erikoisvanteita...
     
  5. mke77

    mke77 Gearhead

    kaverin tarsa jostain saada jostain tommonen laatikko-corttiinan käyntikuntoinen moottori ja laatikko.... museon meinaa laittaa kohtuu hyvän kopan/sisustan kannssa olevan!! (apulaitteinen ja tietty kytkin myös)....jos jollain satuis olee....koko pötkö....

    2-3me moottoria ollaan haettu, ja kun ei tiedä missä kunnossa on ollaan oteetu auki...täyttä :wc: .....

    ....paras oli se yks kun käytiin hakee syystalvella ...myyjä :"se on semmoset jääräta kilpurista.....on siitä aikaa kun oli käynnissä.." ja me avaamaan.....
    ......todellinen "jäärata kilpuri" kun jäätä oli öljypohjassakin niin et ei pohjaa saanu pois enenkuin oli 2pvä lämpöpuhallin vieressä :rotfl: :rotfl:
     
  6. mjsn

    mjsn 1st gear

    ons toi E mallin cortiina se jossa on semmoset jalopuu tai lankut ovissa ja muualla. meinaan vaan kaverilla oli sellanen ja sano et ois joku e malli ollu.
    itellä ollu tavan cortiinoita jäi vaan mieleen toi E malli ja ne kaikki jutut siinä.
    ei sen puoleen se pääty paaliin kun oli vähän mätä.
     
  7. Trampas

    Trampas 1st gear

    Joo, jotain pähkinäpuuta kojelauta ja ovien ikkunanalareunat ja ihan aitoa, useempi kerros lakkaa päällä. Koneena sillonen GT:n kone kakskurkkusella weberillä, hepoja huimat 98. 8)
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Selvisitkö lauantaina? :eek:
     
  9. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    siirty kiireiden (omien)takia ens viikon lopulle :odroll:
     
  10. anglia67

    anglia67 3rd gear

    :lol: :lol: Taidat tarkoittaa humalasta selviämistä.Yleensä sitä selviää sunnuntaina :rotfl:
     
  11. bbu-26

    bbu-26 3rd gear

    mutta joskus venähtää jopa maanantaihin :odroll:
     
  12. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Se on sitten pidempi putki päällä jos vasta ens viikon lopulle siirtyi selviäminen :rotfl: .No nyt ollaan jo melko kaukana alkuperäisestä aiheesta :lol:
     
  13. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    alkoholilla oli osuutta eilen, mutta ei liittynyt mitänkään tuon ko. perän hakuun. himaan tuli tuttu sähkäri laittelemaan sähköjä eilen ja siinähän aikaa vierähti tovi jos toinenkin. siinä samalla ite kittailin olutta kurkusta alas :D ja otimpa jopa daniel"s paukun (olohuoneen kattovalasimen)takia , yli vuoden ollu aseentamatta ja eilenhän tuo sitten asennettiin :rotfl: valoa kansalle joka pimeydessä vaeltaa.. 8) ja tänäänhän on äityleiden päivä niin eihän tuota herrasmiehenä viitti toisten pihoille mennä tonkimaan. joten herrasmiehenä peruin jo varhain eilen ja siirrettiin ens viikonlopulle :) pahoittelut OFF-TOPICiskta :lol:
     
  14. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Made in U.S.A.

    [​IMG]
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sunnuntaina on lopetuspäivä, oltiin vedetty kuinka monta viikkoa tahansa.
    Miteennii ot?
    1600E mallia nähnyt vain yhden. Neliovinen ja ratti oikealla. Kyllä sitä sisustaa äimisteltiin.
     
  16. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Mikäköhän kottero tämä on? Etuoven kahva etupuolella ovea, eli kaappariovet?? Kuvan saa isommaksi klikkaamalla vasemman puoleista hiiren nappia.. :)

    [​IMG]
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei IFA vaan aito DKW?
     
  18. kime2

    kime2 Gearhead

    Onko tuo sama Lotus joka piti yhteen aikaan majaa hailuodossa?

    Noihin aikoihin nimittäin oli meidänkin korviin kantautunut tieto et oululaiseen liikkeseen oli tullut Lotus ja meillä oli silloin vain gt ja vaihtoa ajateltiin tai oikestaan isäukko ja velipoika,mä kun olin silloin vielä jannu mut tiesin et lotuksessa ois potkua eri tavalla kuin gt:ssä,paikalliselta varaosakauppiaalta kuultua tietoa kun sillä oli ollut joskus nuoruudessaan ex-ralli Lotus!
    Tuo vaihtokauppa kuitenkin suli käsiin kun äijä meni asiasta mainitseen samalta kylällä asuvalla "automiehelle" joka sanoi et poikansa on tuumannut ostaa sen,eikä aikonutkaan ostaa :mad: :wc:
    Vieläkin vituttaa tuo,mut ehkä vielä jonain päivänä tallistamme astuu viilattu Lotus esiin ja sit vierailuosoite on selvä ja sit SUTII ja sora lentää se on varma se :lol:

    Onkos kenelläkään muuten tallessa se 80-luvun VM(ei em) jossa esitellään Lotus Cortina mk2?
    Meillä tuhoutui tuo lehti vesivahingossa ja samalla meni useita V8:ja :mad:

    Tämä Lotus Cortina on yks niistä harvoista euroautoista joita vosin kelpuuttaa itselleni harrasteautoksi.
     
  19. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Sanoisin IFA.
     
  20. CombiDeLuxe

    CombiDeLuxe 1st gear

    Missähän päin maailmaa tämä vaikuttaa?
     

Kerro tästä muillekin!