Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. signet

    signet Gearhead

    nokun ne oli niin maatuneita.orgasmikorven laani tyhjättiin melkein kokonaan.
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Erään aikakauden loppu...
     
  3. juro the dog

    juro the dog 1st gear

  4. dually

    dually 3rd gear

    belair

    sukulais miehellä on eteläpohjanmaalla 1966 belair kuutos moottorilla, ollu 60 luvulla ähtärin apteekkarilla jonka jälkeen seisonu ladossa josta kyseinen ukko osti sen joskus 25 vuotta sitten. hänellä seisonut siitälähtien varastossa... on todella siisti ja ehjä laite
     
  5. samppa78

    samppa78 2nd gear

    onko toi se mikä taannoin yli 10 vuotta sitten esiteltiin veekasissa? onko/onko ollut, omistajana sellainen vanhempi herrasmies joka ei ole muilla autolla edes ajanut?
     
  6. Lalli

    Lalli 3rd gear

    Ei varmaan. Tais olla kaksovinen ja sen takia sodilta säästyny.
     
  7. samppa78

    samppa78 2nd gear

    Juu auto oli siis 37 kaksiovinen, omistaja Viljo Pohjola ja auto on esitelty 8/92 lehdessä. Rek on HI-448
     
  8. TTA

    TTA 1st gear

  9. Ricu187

    Ricu187 1st gear

    osiltaan täydellinen -28 Plymouth tuli bongattua eräästä tallista. vähän liian hieno rodiksi, vai onko sittenkään :odroll: vaihtaisi omistajaakin ihan ok hintaan, ostaisin varmaan itse mut raaskiiko tollasta pilkkoa?
     
  10. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

  11. ODIS

    ODIS 3rd gear

    ROD

    KUVIA????
     
  12. Ricu187

    Ricu187 1st gear

    kuvia ei valitettavasti vielä oo, jäi kamera kotiin. äijjä lupas että viikonpäästä tullaa hieromaan osakauppaa, oli meinaan vintageosaa poikineen 8)
     
  13. audiq

    audiq Gearhead

    Ei kai kukaan nyt tuollaista mene pilkkomaan, kun kerran näihin päiviin asti säilynyt alkuperäisenä. :eek:
     
  14. Moro
    Tuli tuossa taas mieleen kun näitä postauksia lueskelin, että näitä ns. oikeita latolöytöjä edelleenkin on olemassa välillä aika yllättävissäkin paikoissa. Vuosien saatossa on tullut käytyä monessa paikassa, joista tuolloin ei tullut otettua mitään kuvia.
    Tampereelltakin löytyi vielä 2002 -3 paikkeilla Rantakaarila nimiseltä alueelta aivan pyhäjärven rannasta ( tarkemmin sanottuna laivarannan vierestä ) olevan pitsihuvilan takapihalta - 50 luvun puolivälin avo Oldssi. Tämäkin auto oli omistaja kolaroinut joskus -60 luvun lopulla, jonka jälkeen auto todellakin jäi ulos. Myöhemmin omistaja eläköidyttyään kertoili antaneensa auton pojalleen, joka kenties siirsi aihion viereiseen talousrakennukseen. Tuolla talousrakennuksessa oli lisäksi pari tekniikkaa ja aikoinaan hankittuja osia kunnostusta varten.

    Onnea aihion nykyiselle omistajalle jos sellainen on. Mielestäni tämä laite ei kuitenkaan ole liikenteessä. En tiedä onko laite edelleen noissa koordinaateissa, mutta bongatkaa pois olisi aika laittaa tuokin kiertoon... free hunt

    ECC
     
  15. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    ei muuta kun paloiksi vaan jos siltä tuntuu ja se sillä palaa liikenteeseen ihastuttamaan muiden silmiä, autot tykkää että niillä ajetaan.
    voihan sen roddata silleen et saa kohtuuvaivalla alkuperäseks, jos siltä rupee tuntumaan.
     
  16. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Tommone nätti "ranskis" tuli bongattua tänään.
    huilinut samassa paikassa 20 vuotta ja edellisessä paikaassa toistakytävuotta.
    omistaja tiedossa.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]



    Muutama kuva lisää tuasta autosta löytyy TÄÄLTÄ
     
  17. dually

    dually 3rd gear



    ajelin just tänään uuraisilta saarijärvelle päin samanlaisen perässä
     
  18. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Renault fregate 8)
     
  19. Ricu187

    Ricu187 1st gear

    Ei kyllä siitä pitäs katto tsoppaa ja lokarit leikellä poijjes, tais olla viel kaksovinen malli... täytyy mennä tässä jokupäivä taas käymään niin saa kuvia. meni niin sekasin siitä romun (lue aarteiden) määrästä että ei osannut kiinnittää huomiota oleellisiin asioihin :D
     
  20. ysikaksysi

    ysikaksysi 1st gear

    Dually hei. Ei muuta kun haet ranskiksen talteen. Vähän tuota siipeä fiksaa ja etulamppua upottaa ja alustaa laskee ja jotain pientä. Maalipinta on noin oikein nätti. Varmasti päät kääntyis.
     

Kerro tästä muillekin!