Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

 1. smuige

  smuige Gearhead

  79 pitäis jo noi pikkusalorat olla, eli 79 tai 80
   
 2. Dusturecarn

  Dusturecarn 1st gear

  Huikee patina tossa pinnassa tommosena ajoon matalana ja sopivilla vanteilla


   
 3. Puolimaallikko

  Puolimaallikko 1st gear

  Tänään bongattu koiranulkoituslenkillä erään lähitalon takapihan hallien takana pusikossa erikoinen pakettiauto. tuntomerkit googlettamalla totesin olevan Skoda 1203-paku. Ei vahingossakaan näy tielle. Muovimaskinen neliölamppuinen malli, ei Suomen kilvissä. Varmasti seissyt siellä vuosia, mutta pikasilmäyksellä ryhdikäs vehje.
   
 4. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead


  Olihan hieno paku (kävin Youtuubista kattelemas videoita). Noi vanhat pakut on mahtavia muodoiltaan. Kumpa vois vielä pelastaa muutaman erilaisen niin sais kunnon kokoelman. Noi pakut kun ei oikeen kiinnosta muita kuin mua :odroll: :odroll:
   
 5. perkele

  perkele Gearhead

  missä missä? kuvia?
  kaverilla on tuollainen liikenteessä.
   
 6. Hyväpeltinen Morris
  [​IMG]
   
 7. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  Hieno löytö toi Morris. Yläosa näyttää tosiaan hyvältä mutta pahoin pelkään että maan alla oleva osa on kadonnut jonnekkin tuntemattomaan. Toikin pitääs pelastaa ehdottomasti.
   
 8. -TH-

  -TH- Gearhead  Vau....jotenkin vaan on hieno laite. Tuolanen olisi huippupeli rompetorikierrokselle. Taitaa tosiaan olla pohja kadonnut tyystin.
   
 9. JnZm

  JnZm 3rd gear

 10. toyopet

  toyopet Gearhead

  No joo, alkaakohan sitä tulla vanhaksi, kun nuo brittiläisetkin vanhat pakut alkaa miellyttämään silmää.
   
 11. tinareki

  tinareki Gearhead

  Kokkolassa on tuollainen Willys Aero harrastajalla kesäkäytössä. Ihan aito "suomi-survivor" ikänsä hyvinpidetty käyttöauto. Willys teki ensimmäiset amerikkalaiset "compact-car" mallit, vaikka kunnia usein annetaan ford falconille tai chevy novalle. Oliko eka sitten tämä 50-luvun alun aero vai peräti 30-lukuinen nelos-willys on kai makuasia...
  [​IMG]
   
 12. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  terve tuloa joukkoon iloiseen :rotfl: :rotfl: 8)
   
 13. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

 14. perkele

  perkele Gearhead

 15. rane58

  rane58 Gearhead

  https://www.google.fi/search?q=Skod...HYDA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=960&bih=412&dpr=1.67
   
 16. Lasse S

  Lasse S 1st gear

  Haluaisin myös nähdä kuvia siitä pusikossa olevasta eikä mitään googlen kuvia. En usko että se on Skoda ennenkun näen. :D
   
 17. Puolimaallikko

  Puolimaallikko 1st gear

  Koitan käydä nappaisemassa kuvan tuosta Skoda-pakusta, jos vielä kehtaan toisten takamaastossa rymytä...Löysinkin googlella kuvia Suomessa ajossa olevasta bussimallisesta Skodasta. Eiköhän tuolla pusikkopakulla ole tuotu joskus lasti mp-tavaraa maahan ja sitten puskettu kuljetusväline hallin taakse.
   
 18. Iso Allu

  Iso Allu 1st gear

  Noin vuosi sitten työkaveri kertoi nuoruusvuosistaan, kotikylåssä pyöri "joku" iso mopari suorilla putkilla ja isolla moottorilla. Kuulemma ikkunat helisi öisin kun tyyppi tuli kotiin pilluralleilta... Myöhemmin omistajalla todettiin joku sairaus ja auto jäi riiheen seisomaan. 80-luvun lopussa tapahtui tämä... Sittemmin riihi purettiin ja auto katosi. Asia jäi kaivelemaan takaraivoon, ja esittelin eri mopareita kaverille että tämänlainenko? Mutta mikäån ei ollut sama... Noh, asia jäi siihen kunnes tänään tuli kaveri kameran kanssa. Auto olikin siirretty lähellä olevaan halliin, jossa on seissyt nyt ~25vuotta! Niin ja itse autohan on -63 Dodge Custom 880!!! Entinen diplomaatti- tai edustusauto. Pitäå laittaa kuvia myöhemmin. ;)
   
 19. MansenJamppa

  MansenJamppa 3rd gear

  Hienoa että Rotke löytyi! etenkin sellaiset löydöt johon sisältyy joku tarina/historia ovat aivan parhautta! :)
   
 20. Lasse S

  Lasse S 1st gear

  On se.
   

Kerro tästä muillekin!