Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Kuka mitä miksi pitää tallissa hienoa timanttia pölyttymässa? :eek:
     
  2. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Todella erittäin hyvin säilynyt latolöytö. Ei varmaan olisi timantti, jos ei olisi ollut tallissa pölytymässä vaan jossain laulukäytössä.
     
  3. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Hieno Dodge! Ja mikä säilymä. :eek: Onko sun tai jonkun muun tarkoitus verryttää ajoon vai jääkö vielä talliin keräämään pölyä? Toihan suorastaan kerjää päästä tielle
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Joo, hieno löytö tuo Dodge! Itse tykkään vielä juuri tuosta stancesta ja rengas/vanneyhdistelmästä roiskeläppineen. Näyttää juuri siltä, että pesun ja vahauksen jälkeen tuo on loistava Cruisingpeli.
     
  5. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Tosi hyvin säilyneen oloinen. Mutta eikös tämä ole -64 mallinen? Mielestäni vastaavanlainen pyöri Riihimäen suunnalla 80-luvun alkuvuosina, olisiko ollut NK-750 tai NV-750 tunnuksilla.
     
  6. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  7. Jonimac

    Jonimac Gearhead

  8. homer

    homer Double Gearhead

    Johan siellä joku vihervaurioitunut kommentoi:

    "Vuosikymmenet metsässä maannut ja sinne öljynsä ja nesteensä valuttanut. Olisitte iloisia,kun joku vie pois"

    Eipä taida pelkästä peltikorista paljoa nesteitä valua...
     
  9. Iso Allu

    Iso Allu 1st gear

    Tiedän omistajan, pitäis vaan ehtiä tavoittaa kiireiltäni... Tosin ei oo pennin hyrrää taskussa, et tiedustelua vaan... Dodgen omistajalla on kuuleemma yliherkkyyttä voiteluaineille että itse ei ainakaan pysty laittamaan kuntoon. Samasta syystä jäi seisomaan 80-luvulla.
     
  10. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Siis onko tuo myynnissä?? Mulla ei ole yliherkkyyttä voiteluaineille...
     
  11. E..P.

    E..P. 2nd gear

  12. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Ompas ehjän näköinen tipparellu (jos korin lommoisuutta ei oteta lukuun) :odroll: ...Miksköhän on nostettu kiven päälle? :-?
     
  13. AFord

    AFord Gearhead

    Ja mistähän tuo Renu löytyy? Onkohan se myytävänä. Mulla olisi samanlainen työn alla ja tuosta voisi löytyä käyttökelpoisia osia.
     
  14. E..P.

    E..P. 2nd gear

    Rellu tuossa kuvattuna vähän reilu vuosi sitten mutta oli näköjään jo tänä keväänä häipyny (paikallisen romumiehen laanilla otettu kuvattu)
     
  15. Petteri L

    Petteri L 1st gear

    Huomasin vasta vähän aikaa sitten (vissiin pensas- tai puuaitaa kaadettu edestä), että melkein naapurissamme Espoon Friisinmäessä on omakotitalon pihassa Tipparellunraato (ja myös tämän kuvan vehkeen näköinen varsin linjakas Vauxhall Viva -farmarin raato: http://www.flickr.com/photos/34107011@N08/3879101250/ ).

    Yhtään en tiedä ovatko pihaan vaan unohtuneet, vai aarteina säilötty, vai jotakin siltä väliltä - kunhan ohikulkiessa huomasin.
     
  16. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Saatko otettua siitä Vauxhall Viva farmarista kuvaa...Vai onko sellaisessa paikassa,että ei mahdollista?...Jos saat,niin ota sellainen kuva jossa näkyis,että mitä takaluukun reunassa lukee...
     
  17. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Tossa Askolassakin näyttäisi yks varkku viva makoilevan, on lähempänäkin sua.
     
  18. Lasse S

    Lasse S 1st gear

    Et ole ilmeisesti kehdannut kun ei näy kuvia :lol:
     
  19. Nikke_Nakki

    Nikke_Nakki 1st gear

    Tänään oli paikalliseen romikseen ilmaantunut Simca 1300/1500. Ilmeisen pitkään seissyt, mutta kokonainen auto. Kouralla painettu kasaan.
     
  20. E..P.

    E..P. 2nd gear

Kerro tästä muillekin!