Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Mielestäni tuo pitkä mese voisi olla jossain muualla, kuin tuolla heinikossa..
     
  2. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Onkohan tuon Langin paprut jo jossakin korinvaihto Diesel Coupessa?
     
  3. karra

    karra Double Gearhead

    32 tkm ajettu MOCKBA

    [​IMG]

    Seissyt 10 vuotta noilla sijoillaan, konetta käytelty välillä. Siitä nyt hierotaan kauppoja, kuulemma :) .

    [​IMG]

    Sisutus oli pirun siisti eikä millään tavalla homeinen, pölyinen vaan :lol: .
     
  4. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Toteuta unelmasi ja osta itsellesi morris marina.Talli purettu ja marina kuulemma menossa paaliin ellei kukaan tuosta kiinnostu ostomielessä.[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  5. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Onko ilmoittaja nyt aidosti huolissaan marinan kohtalosta vai tarkoituksena nostaa myyntihypeä?

    Jos kerran auto on menossa lähtökohtaisesti paaliin eikö sen hinta ole silloin noutamisen vaiva pihalta. Auton omistajalle bonarina hyvä mieli että meni vielä käyttöön.??

    Ei ole eka kerta kun uhotaan paalilla jos ei jostain saada rahaa... Paalaus paalauksena ja myynti myyntinä.
     
  6. JnZm

    JnZm Gearhead

    ...tai sitten yritetään vain pelastaa yksi Marina enemmän josko jollakulla muulla olisi aikaa, resurssit ja osaamista laittaa? :odroll:
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

    [quote="JnZm]
    ...tai sitten yritetään vain pelastaa yksi Marina enemmän josko jollakulla muulla olisi aikaa, resurssit ja osaamista laittaa? :odroll:[/quote]


    No sitten varmaan ymmärsin väärin. Nettiautossa löytyy vielä pari pelastettavaa marinaa lisää ja rapiat 1150 kipaletta muita saman ikäluokan , tai vanhempaa jos pelastajille tulee pulaa pelastettavista.. :wink:
     
  8. JnZm

    JnZm Gearhead

    Eihän tuossa anglia67:n viestissä puhuttu hinnasta vielä mitään, jos siihen viittasit että omistaja siitä ylihintaa haluaisi. Pariasataa pyydetään paperittomasta parempikuntoisesta eli tuskin siitä muutenkaan kukaan kovin paljoa enempää edes maksaisi kuin sen kilohinnan?

    Koitan vain palauttaa uskoa ihmiskuntaan...
     
  9. onre

    onre 3rd gear

    Joo, luulen ettei tuosta saa kyllä millään "myyntihypen" määrällä edes sen vertaa että omat kustannukset siirrosta peittyis kunnolla. Tietty tässäkin voi nähdä jotain väärää, Suomi on kuitenkin maailman ainoa maa jossa kateus voittaa kiimankin.
     
  10. anglia67

    anglia67 3rd gear

    :lol: :lol: JAAHAS!! Täällähän on päästy vauhtiin noiden marina-kuvien jälkeen.Kuvilla ja tekstillä ei ole mitään muuta tarkoitusta kun ilmoittaa mahdollisuudesta pelastaa tuo "talliaarre" marina jos vaan kiinnostusta joltakulta löytyy :) .Sattui kamera olemaan mukana kun pomo kiskaisi narinan pölyisestä ja kohtapuoliin romahtavasta tallista lavalle niin siitä se ajatus sitten lähti :lol:
     
  11. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Tuota ei varmaan kannata lähteä entisöimään, mutta olisi roimasti osia Marina-harrastajalle, jos sellaisia löytyy. Eikös tämä kyseinen merkki ole jo syntymäsaarellaankin aikamoinen harvinaisuus, eli eniten romutettu auto.

    Mitähän tuo raato maksaisi, voisin jopa olla kiinnostunut.

    http://www.autowiki.fi/index.php/Morris_Marina
     
  12. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Laitoin TUPLAWEElle omistajan yhteystiedot yv:nä
     
  13. signet

    signet Gearhead

    Ei kannata nostaa verenpainetta marinan tähden.Marina on firman omistuksessa,on ympäristölupa ja virallinen vastaanottopiste,yksi kolmesta Kouvolassa olevista.Meillä koko henkilökunta on autoharrastajia ja aina kun on mahdollisuus niin tarjotaan kalustoa pelastettavaksi tai varaosiksi,jos jotain pelastettavaa on.Toi Marina tuli -90luvulla,silloin kun oli vielä autopurkaamo,Helsingin hylkyautovarikolta kymmenen auton nipussa ja jemmattiin tohon talliin joka nyt meinasi sortua.Yhden silloisen duunarin oli sillä seuraavana kesänä tarkoitus ajaa romurallia,mut sinne se jäi.Meidän busineksen yksi osa-alue on romuttaa autoja,ei uhkailla romutuksella.Tarjottiin vain että jos joku tarvii... onhan sitä vuosien varrella tarjoiltu ennenkin,ketään ei ole kiinnostanut...
     
  14. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Iso käsi! :p Hienoa toimintaa yritykseltä, että edes tarjotaan vanhaa kalustoa ensin harrastajille. Toivottavasti Marina löytää tarvitsijansa.
     
  15. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mitäs muuta harrastettavaa kalustoa teiltä löytyy? :D
     
  16. signet

    signet Gearhead

    Eipä tällä hetkellä muuta.Säilyttelytilat ovat aika rajalliset.Varaosaautoiksi on jemmattu jokunen leppäkylki,astro, ja vani.Henk.koht tasolla jokaisella on omat harrastelukalustot,mulla ne on pääasiassa aa-korin mopareita...
     
  17. jallu81

    jallu81 3rd gear

    Turun kupeesta, Paattisilta löytyi joku -60lukuinen triumph herald. aika raadolta näytti, vaikka suht täudelliseltä. oiskohan katto laikattu irti vaikka paikoillaan olikin...

    yks kuva löytyy ja löytöpaikan osoitteen saa yv:llä.

    Edit: auto kuulemma häviää paaliin ennen lumia.

    kiitoksia hantta. no katto on jotenkuten tuossa paikoillaan.
     
  18. hantta

    hantta Double Gearhead

    Heraldin katto on kiinni pulteilla.

    Hantta
     
  19. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Kuuluuko tääkin näihin jokasyksyisiin hinnankohotusyrityksiin, joille on yhteistä:
    - huomattava ylihinta ainakin kuntoon nähden
    - myynnin kiireellisyys
    - POIKKEUKSETTA pikaisella paaliinmenolla uhkaus

    Eli Junttilandian junttimyyjät työntää mieluummin autoprojektinsa paaliin, ku myy kohtuullisella hinnalla? Ei niitä ilmaseks tarvis jaella, mutta jonkimmoinen tolkku sentään on oltava!
     
  20. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Pääasia että näitä metsä-/varaosa-/projektiautoja sentään taarjotaan pelastettaviksi jos suunnitelmissa on auton hävittäminen tavalla tai toisella :wink: .Harvoja poikkeuksia lukuunottamatta niitä kiinnostuneita saati sellaisia jotka olisivat valmiita hiukan maksamaankin saadakseen tarvitsemiaan osia ei yleensä näy eikä kuulu.Mutta tilannehan muuttuu siinä vaiheessa kun kohde on jo laitettu kierrätykseen.Mistä niitä kiinnostuneita silloin ilmestyykin :eek: .En voi enkä halua ymmärtää!!!.Ja lopuksi kysymys:Milläs helvetillä minä kaivan nuo herneet syvältä nenästäni :poff:
     

Kerro tästä muillekin!