Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. signet

    signet Gearhead

    Ei kuulu.
    Jos rojekti on jo paalausyrityksen pihalla,niin sillä on jo kiire pelastaa,koska ympäristölupa ei anna myöten säilytellä pitkiä aikoja,kuivaus pitää suorittaa välittömästi.Kukaan ei edes hintaa kysellyt, että ylihinta on aika suhteellinen käsite.Niinkuin aikaisemmissakin viesteissä kerroin,niin yksi liiketoimintamme osa-alue on autojen paalaus,ei paalauksella uhkailu.Hinnasta vielä sen verran että tarvishan siitä sen verran saada kun saadaan romunakin.Tämän yksilön olis voinut myydä kokonaisena kun on "historiallinen romu" eli siitä ei ole tehty romutustodistusta,mikäli romutustodistus on kirjotettu,kokonaisena ei voi myydä mutta osina voi.Käytännössä kauppoja tapahtuu harvoin,mahdollisuus on annettu,tämän yksilön osalta se on ohi jo.
     
  2. signet

    signet Gearhead

    viewtopic.php?f=17&t=172948
    Ei tossa sinänsä kauhee kiire ollut,vuosista puhutaan kuitenkin,oksvortti meni vaihdossa harrastajalle,lähti muuten käyntiin kun pisti patterin paikalleen.
     
  3. Puolimaallikko

    Puolimaallikko 1st gear


    Näinpä...mutta tarkastahan yksityisviestit!
     
  4. Popular-54

    Popular-54 Gearhead

  5. E..P.

    E..P. 2nd gear

  6. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Aika Rock ku on Nakke tarratkin lokareissa!
     
  7. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Ei mennyt tuo huudon studebakkeri sillä kahella kympillä minkä joku od:n oman-elämän liike-mies nero tarjosi :( , kumma?! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  8. Ilari

    Ilari Gearhead

    Laitoin oman metsäautoni myyntiin. Hinta on vaan heitto, saa tuosta tarjota ja vaihtokin voi kiinnostaa.
    http://www.huuto.net/kohteet/reo-flying ... /288786808

     
  9. Popular-54

    Popular-54 Gearhead

    Hei. eikös tuollainen reo ole entisöitynä Turus?
    Pussihousujen puuhamiehellä Kaitasen Juhalla...
     
  10. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tuli tossa bongattua yks Dodge :odroll: ehkä (70-80lukujen vaihteesta) Kertokaas joku Mopartietäjä mikä on tarkempi nimike sellaaselle ISOOLLE dodgen pakulle. Eli tarkennetaan isompi kuin Dodge ram (vani) ja kanttinen tavarankuljetusauto. Gm:llä on vastaava jossa liukuovet edessä Merkki vaan hukassa jotta vois näyttää Frouvalle kuvan moisesta hirvityksestä........... Sais vähän niinku pehmitellä jos vaikka :odroll: :odroll: Pelastais romutukselta.
     
  11. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Ainakin P-Series -nimellä on tunnettu Dodgen vastine GM:n Step-Vanille. Onko sellaisenkin joku Suomeen tuonut. :eek:
     
  12. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

  13. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tällä hetkellä on tiedossa 2kpl :eek: Toinen tosiaan mun mettälöytö jos nyt on varmasti kyseinen tyyppi. Ainakin noi Rivera56 kuvat vois täsmätä kyseiseen autoon. Hienoa tää kadonneiden merkkien metsästys. pitää huomenissa soitella omistajalle josko olis myynnis. Voi VIt¤¤#"¤U TAAS uus projekti pihaan.......... ja viälä totke :eek: Sanokaa jo että lopeta.......
     
  14. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Toihan on hieno...

    ...ja sulla on vielä pihassa tilaa.
     
  15. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Tuli mieleen että voisiko kumminkin olla eurooppalainen Fargo/Commer -tuote tuota sorttia joita on ainakin VR:llä ollut. En ole varma onko noita ollut myös Dodgen logoilla, muutenhan noita merkkejä on käytetty samoissa valmisteissa.
     
  16. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Juha NYT LOPETAT :poff: :poff: Mulla ei oo tilaa d%¤#"!"#¤:lle pihassa :odroll: :odroll: Emäntä käy kuitenkin kuumana (ei mulle vaan autolle) :mad: :mad: :mad:
     
  17. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Sen mitä hokasin ohi ajaessani niin keulas luki DODGE
     
  18. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Vastaan itse itselleni että on ollut myös Dodgena. :)

    Commer Henna -nimellä tuommoinen taidettiin parhaiten tuntea Suomessa. Mutta kunhan Mietmi-3 käyt paremmin tutkimassa tilannetta niin sittenhän homma selviää että onko amerikkalainen vaiko minkämoinen.
     
  19. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Ei ole kuvaa, mutta onkos kukaan huomannut n. 15 km päässä Mikkelistä Juvan suuntaan aukon reunalla makaavaa vanhempaa sinertävää japsia? Näkyy ohituskaistalle, en viittinyt lähteä mönkimään.. Jossain tuossa kohdin pohjoisen suunnalla:
    https://maps.google.fi/maps?q=61.746951 ... 1&t=m&z=16
     
  20. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Joo vielä kuukaus sitten ajelin juvalle töihin päivittäin niin huomasin saman sinisen auton keulan näkyvän tielle. Mitä luulen nähneeni? Nelivalomaski, sininen väri, ei ihan pienimpiä japsimalleja.. Toyota Corona, Crown?
     

Kerro tästä muillekin!