Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. ViLU

    ViLU Gearhead

    Jotta toi vero vanhenee eikä kerrytä sitä lisää korkoineen joka vuosi niin auto pitää pistää omiin nimiin ja heti seisontaan. Sitten venailee sen 5 vuotta, että edellisten urpojen maksamattomat verot vanhenee.
     
  2. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Mites vakkuutuspuoli? tuleeko mätkyt vuosien maksamattomista/olemattomista vakuutuksista jos ottaa nimiinsä joka taas edellyttää vakuutuksen ottamista? Voin toki väistää muurin mutta jotain tälläistä olen muistavinani...
     
  3. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Jokainen on maksuvelvollinen vain omista vakuutuksistaan. Jos paperit kondiksessa alkaa vakuutus juoksemaan ostopäivästä ja mahdolliset aikasemmin puuttuneet vakuutuksen rokotetaan sitten myyjältä.
     
  4. audiq

    audiq Gearhead

  5. Dodge 360

    Dodge 360 3rd gear

  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  7. Kostaja1300

    Kostaja1300 1st gear



    1300DL sumppi :eek: :eek: Missä?? Luulin että itellä ainoa 1300DL :lol:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Ennen ja jälkeen ladosta löytämisen, puoltoista vuotta entisöin, viikko sitte perjantaina rekkariin. Mulla vaan vissiin joku spesiaaliedition kun GT mallin vinyylikatto.

    [​IMG]

    Kiinnostava tuo sumppi, mistä päin löytyy?
     
  8. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Vaikea sanoa auton merkkiä tuosta kuvasta, kun jäähdyttäjänkin detaljit ovat jotenkin suttuiset. Vuosimalli on kuitenkin noin 1930 ja ajovalojen koosta päätellen hieman kalliimpi merkki, ei mikään foordi eikä letukka.
    99,5% varmuudella amerikkalainen.

    Helpoitenhan tuon saa selville soittamalla myyjälle, jonka yhteystiedot tuossa DB ilmoituksessa ovat. Samalla kuulee, onko auto myytävänä ja mistä hinnasta.
     
  9. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Taitaa olla peerles tuo kanttiauto tai pelkkä etupää kun tarkkaan katsoo?
     
  10. JariV

    JariV 2nd gear

    Tuossa Chryslerissä on pelottavan paljon hyvän kustomin muotoja. Onneksi en halua rakentaa mitään slediä ainakaan nyt niin jää mobilistiaihio sille joka pelastaa jos pelastaa.
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mitäs mobilistissa kerrottiin noista autoista?
     
  12. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    No kuten sanottu, niin tuosta kuvasta tuskin kukaan voi varmasti tunnistaa merkkiä, mutta minusta näyttää lähinnä 1930 mallin DeSoton keulalta. Kuvan suttuisuuden huomioiden voi olla myös saman ikäinen Dodge, tai peräti Nash tai Hudson. Peerless on sen verran harvinaisempi ja kalliimpi merkki, etten ihan heti uskoisi semmoista suomalaisen pihan perältä löydettäväksi enää vuonna 2014.

    1930 DeSoto
    [​IMG]
     
  13. CherryN12

    CherryN12 1st gear

    Tunteekohan kukaan Helsingin Käpylässä makoilevan Plymouth Dusterin (1973?) coupeen/ hardtopin? Keltanen auto ollu hylätyn oloisena jo ainakin vuoden päivät pienellä hiekkaparkkiksella/metsänreunassa ja nyt H:gin Kaupunki laittanut siirtokehoituksen tai muuta vastaavaa joka menee umpeen 21.1. Säälittäis jos moinen auto päätyisi Tattarisuon kautta paaliin, melko suorapeltinen ja hyväkuntoinen on kuitenkin.
     
  14. CherryN12

    CherryN12 1st gear

    [​IMG]

    Siinä kuva Dusterista
     
  15. 383

    383 Gearhead

    Joskus 9vuotta sitten saman värinen ja vuotinen dusteri seisoi arabianrannasa tiedä sitten onko sama auto
     
  16. audiq

    audiq Gearhead

    Kiitos useammallekin tiedoista ja arvauksista. Helpoiten toki selviää soittamalla, mutta en viitsi sellaisen asian takia myyjän rauhaa häiritä. Mielestäni säilytyspaikka oli vähän huolestuttava autovanhukselle, niin laitoin siksi linkin tänne, jos jollain olisi mahdollisuus koittaa pelastaa auto katon alle. Ja olihan se mielenkiintoista lukea, että mitä asiaan perehtyneet osaavat sanoa huonon kuvan perusteella autosta.

    Traktori kiinnostaa ostomielessä enemmänkin, mutta ilmoituksen traktorissa oli vähän turhan korkea kilohinta.
     
  17. Dodge 360

    Dodge 360 3rd gear

    Toi dusteri pitäis kyl saada talteen! Kelpais tännekki! Joku lähellä asuva voisi käydä kattomassa lähipäivinä että häviääkö se tuolta johonkin!
     
  18. passerby

    passerby Gearhead

    jos ois tarkempi osote...
     
  19. trukki306

    trukki306 Gearhead

    trafilla ainakin on omistajasta väärät tiedot.. sorry.
     
  20. trukki306

    trukki306 Gearhead

    JA DUSTER LÖYSI UUDEN OMISTAJAN ...suuret kiitokset autosta vinkanneelle.

    uuden omistajan on helppo hymyillä :)
     

Kerro tästä muillekin!