Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. andreas.

    andreas. 3rd gear

    Älä loukkaannu mutta epäilen vahvasti, että siellä pellolla on pidennetty w115 "pystylyhty" -ei w100 Pullman. Suomessa on niin aktiivinen Mercedes-veteraaniyhteisö, moinen peltoauto olisi satavarmasti noteerattu jos se olisi w100.

    Yksi Pullman on kyllä majaillut Hyvinkään liepeillä, mutta tiukasti sisätiloissa.

    Anyway, kuvastahan se selviää tai jos pistät kordinaatit niin päästään todentamaan tapaus paikan päälle.
     
  2. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Onko tuo 63-64 Chevrolet Suomessa? Olen hakenut vuosia 63-64 4D Full Size projekti letukkaa jo vuosia. Tuossahan olisi vielä ainesta.
     
  4. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Tuolla kait niitä ois... http://www.nettivaraosa.com/kunnostetta ... ot/1489601

    Ainakin itteeni sylettää vaan kun muistaa ne 90-luvun V8 -lehdet jossa niitä mustakilpisia Suomi-Autoja myytiin VAIN OSINA.

    :wc: :mad:
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    [quote="12345678910
    Tuolla kait niitä ois... http://www.nettivaraosa.com/kunnostetta ... ot/1489601

    Ainakin itteeni sylettää vaan kun muistaa ne 90-luvun V8 -lehdet jossa niitä mustakilpisia Suomi-Autoja myytiin VAIN OSINA.

    :wc: :mad:[/quote]

    Kysytty on. Ei ole yhtään 63-64 Full Sizea josta saisi auton.
     
  6. sbf

    sbf Gearhead

    Samalla kylällä mätänee aito lotus cortina taajamassa taivasalla.eikä ole myynnissä.
     
  7. Patsi

    Patsi 3rd gear

    ^Niin eihän tuollainen lotus cortina entisöitynä maksa maailmalla kuin pyöreesti 70 000€, että kyllä sellaista pihalla kannattaa säilyttää..
     
  8. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    No ainakin herättää "persaukisissa" pussihousuissa keskustelua juuri oikea tapa harrastaa mitä näitä arvoautoja suomessa ostetaan talteen ja "entisöidään" ei se kuusenjuuri muutu miksikään paikkaa vaihtamalla.

    Kiva katsella varmasti töllistelijöitä :)
     
  9. jknR

    jknR Gearhead

    Se Lotus on siirretty siitä navetan seinustalta ylisille jo ainakin 15 vuotta sitten. (Vai onks niitä Lotuksia useampikin mätänemässä mäntsälässä?)

    T: nimim. faijan kotipaikka on niillä nurkilla
     
  10. capri30S

    capri30S 1st gear

    Ja jos on sama mitä luulen, niin myytykin jo ajat sitten.
     
  11. gto69

    gto69 Gearhead

    Minä mitään mersuista tiedä mutta olen puhunut omistajan kanssa. Tuotu ruotsista, paperien kanssa oli jotain ongelmaa. Tuskin tavallisessa mersussa on ilmajousia? Ostin häneltä moottorinosturin 6-7 vuotta sitten , osoitetta en muista mutta pitäisi mennä paikanpäälle niin sitten ehkä löytyisi. Mäntsälästä porvooseen muutama kilometri ja vasemmalle pikkutietä n. Km. Portin pielessä pst-tykki..
     
  12. andreas.

    andreas. 3rd gear

    Moi,

    Monessakin 60-luvun Mercedeksessä on ilmajousitus, mm w112 w109 koreissa on tehtaan ilmajouset ympäriinsä. Sen lisäksi useammassakin mallissa (w111 w108) on ollut paineistettuun typpeen perustuva automaattinen tasonsäätö taka-akselilla, puhumattakaan tarvikkeina myydyistä apujousena toimivista "ilmaiskareista". Täytyypä kysellä havainnon perään marsuforumilla.
     
  13. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

    On Suomessa, mutta tämäkin on niitä "ei-myyrä-autoja"...
     
  14. 528

    528 Gearhead

    Itsekin muistan, kun veekasissa oli aina se ilmoitus. Mikä tuon touhun taustalla oli ja mistä kaikki kalusto tuonne päätynyt ja miksi möi vain osina?
     
  15. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Tod. näk. tuli parempi raha kun myi osina, niin totta aikoinaan, itekin tuli tehtyä samaa, nykyjään pitäis vaan vaihtaa yli-hinnoiteltuihin ruosteisiin hiacen vanteisiin, vanhaan astiapesu-koneeseen ja lähetellä kuvia vale-ostajille, eipä juuri kannata, ainut joka hyötyy on puhelin operaattori...tähän on tultu ja sitten voihkitaan että miksi kukaan ei myy mitään kunnon kamaa...
     
  16. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    ^paitsi ei nykyään kukaan enää mitään tunnu rakentelevan.
     
  17. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    :eek: :eek: Ei pidä paikkaansa :soosoo:
     
  18. TiM

    TiM 1st gear

    Tuntuu paremmin tänäkin päivänä saavan kun myy osina... itsellä oli projekti kaupan hirmuisella määrällä lisävarusteita 1100 euroon koko paketti, kun piti saada talli tyhjäksi, ei mennyt kaupaksi. Myin sitten noi ylimääräiset lisävarusteet/osat kun niitä kyseltiin ja sitten vähän myöhemmin itse perusauton halvemmalla, tähän päivään mennessä rahaa on tullut tuosta keskeneräisestä projektista osineen 3500 euroa ja jotain jäi vielä itellekin jemmaan... :rotfl:
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Jos ei omalle töilleen laske hintaa niin hyvin osina myynnillä tienaa.Karu homma monelle mennä pohjolan talliin purkamaan lumihankeen pikkuosaa,pakkaamaan,lähettämään ja lopuksi toivomaan että paketti jopa lunastettaisiin lopuksi.
     
  20. mörkö

    mörkö Gearhead

    Ihme, ettei tota ilmeisesti 63Belairia ole jo myyty, siinä olis varmaan 100 osaa, jolle esim. Möröllä olis käyttöö....
    Meillä on ollu jo monta vuotta moinen ajokuntoinen "Amerikan metsäauto".

    Osina moisesta saa äkkiä useamman tonnin, noiden kamat ei oo ihan jokapäiväsitä ja edullista kauraa tänä päivänä.

    Itekin on Mörkö osia myynyt ja täytyy sanoa/kirjoittaa, että noita "valeostajia" on kyllä aika paljon nykyään kuvioissa....
    Ei oo yks tai kakskertaa, kun oon jotain kamoja esiin kaivannu ja ei oo ostajasta kuulunu enää mitään...
    No ei se nyt niin haittaa toisaalta, jäähän nurkkiin ehkä myöhemmin tarpeellisiksi osoittautuvia osia... :wink:

    Mörkökin on useamman lähetyksen joutunut takaisin hakemaan ja enää en postiennakolla yms.lähettele yhtään mitään.. :mad:

    Siinä on vaan semmonen homma, jota ei tuu kaikki miettineeks, että jos tämmöset aktiiviset osanmyyjät kyllästyvät osiensa realisoimiseen, niin siitä kärsivät kaikki alan harrastajat, on PALJON osia, joita ei Amerikasta kannata/ saa tilattua. 8)

    On moni kylmästi kärränyt romuks varsin huomattaviakin osakokoelmia, kun ovat haamuostajiin kyllästyneet... :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!