Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

 1. audiq

  audiq Gearhead

  Tuommoinen vihreä oli naapurilla joskus. Oli dieselöity aikanaan ja etulokasuojat lasikuitua. Olisin sen varmaan saanut lähes ilmaiseksi, mutta dieselkoneen takia ei ollut tarvetta. Rusutjärveltä jotkut nuoret vesselit sen hakivat projektiksi. Katselin auton ollessa trailerilla, että pohja oli ihan virheettömän näköinen. Kävi sitten se perinteinen - vesselit purkivat osiksi ja homma jäi siihen.

  Joku oli myöhemmin jostain pohjoisemmasta kysellyt naapurilta papereita tai jotain rekisteritietoja. Ymmärtääkseni oli projektiksi ostettu purettuna. On harmittanut myöhemmin, että en autoa ostanut pois. Se oli varsinainen ikiliikkuja ja naapuri oli ajanut sillä monet vuodet ja pito oli suhteellisen huoletonta. Jos joku tunnistaa auton, niin ilmoittautukoon. Mustat kilvet siinä oli lähtiessä ja ne oli virallisesti ilmeisesti "kadonneet", eli jääneet palauttamatta. Vuosimalli oli ehkä -67.
   
 2. choptop10

  choptop10 2nd gear

  Onkohan sama peli, tämä ei ole ollu mattamustana sen viime remontin jälkeen eli n. 30 vuoteen! :eek:
   
 3. andreas.

  andreas. 2nd gear

  Ammoisella 70-luvulla koulun vahtimestarilla oli 190D, jolla kuskattiin oppilaita milloin mihinkin kinkereihin. Meitä nassikoita mahtui helposi kymmenkunta auton punaisille sohvapenkeille ja talvella mentiin tietenkin sivuluisussa joka mutka. Erityisesti mieleen jäi vauhtia mitannut "kuumemittari" ja komea punainen sisustus.

  Nimimerkillä "nyt ei ne nuoret..."
   
 4. Mac

  Mac Gearhead

  Höh.. Olen pettynyt. Luulin että täällä olisi jo kunnolla taas kakka lentänyt tuulettimeen, turhaan tuli popcornit mikrotettua.. ;)
   
 5. trukki306

  trukki306 Gearhead

  eheheheh.. :D :lol: tää oli hyvä.. vaikka samaa pelkäsin minäkin, kerrankin löytyi ymmärrystä touhuihin.. 8) asiaa...
   
 6. newpo62

  newpo62 1st gear

  Tuollainen tuli vkl pihaan, ymmärtääkseni ei ole muutamaan vuoteen ollut ajossa. Jos jollakin olisi historiasta tietoja, kuulisin mielelläni.

  rek. ne-150 nykyään jml-30

  [​IMG]

  [​IMG]

  Pääsisköhän tälle siihen vino show tv ohjelmaan ?
   
 7. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Takadonitseista päätellen toi on liikkunut viimeeksi 80-luvulla... Siistikuntoisen näkönen kapine!
   
 8. newpo62

  newpo62 1st gear

  Itseasiassa kumit on suht uudet, kyllähän tuo kasaria edustaa aika voimakkaasti. Maalissa ei ole päällepäin pahoja, sisustaa pitää tehdä uusiksi.Tuota kone kiinnostaisi tietää, mikä se on miehiään.

  [​IMG]
   
 9. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Mä laitoin tuon koneen tuohon, oli kaverin auto silloin. Se on 69 vm 350 kone. Laitoin samalla uuden jakopään ja vesipumpun kun heitin nokalle. Vuosi oli silloin ehkä joku 06-08 muistaakseni. 200 4r tilalle vaihdoin samalla th350 rempatun lootan. Peränkin vaihdoin, orggis hajosi ja tilalle meni 7.5 tuumainen kymppipultti 2,4 välityksellä.
  Tuon orggisloota eli tuo 200 4r odottaa nykyään mun verstaalla "pientä" vahvistelua että voi heittää chevelleen 454 jatkoksi... :)
   
 10. xlh88

  xlh88 1st gear

  Tämmöinen löytyi kesällä
  [​IMG]


  Ja tässä tulos muutaman tunnin kuluttua:
  [​IMG]
   
 11. Pande_K

  Pande_K Double Gearhead

  Aika haalistaa muistikuvat joten en ihan varma ole tuosta vanhasta rekkarista ja autosta muutenkaan, mutta mahtaako tämä olla sama joka ainakin vuonna 1990 vaikutti Hyvinkäällä ja oli ainakin kesällä -90 kovassa korttelinkiertokäytössä Hyvinkää-Riihimäki-seudulla?
   
 12. trukki306

  trukki306 Gearhead

  "Tämmöinen löytyi kesällä"


  jumaleishshon... toi on komee, on se mukavaa että muutkin löytää noita kivoja kikkareita ;)

  onnittelut !!
   
 13. reynolds

  reynolds 3rd gear


  Mistä löytyi....Ja minkä vuotinen?...Kun ei keula näy kuvissa :wink: ....Vitun hieno kumminkin 8)
   
 14. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Minkä kokoset nuo takanakit on kun näyttää niin julmilta? :D
   
 15. xlh88

  xlh88 1st gear

  4vuotta kuusen alla ja vm.78. Keskisuomesta löyty.
   
 16. newpo62

  newpo62 1st gear

  265/70/15
   
 17. DD6

  DD6 Gearhead

  Tuo auto oli velipojalla Loimaalla joitain vuosia takaperin. Myi sitten pois, kun sen aikainen hellasärönsä, kunnon v*tun teinipissis, ei suostunut kulkemaan kyydissä, kun piti olla coupe-BMW. No, auto tosiaan myytiin ja tilalle velj osti BMW 325 Coupen, joka ei toiminut päivääkään oikein, ja joka myytiin persnetolla eteenpäin.

  Jos tapauksesta jotain hyvää voi hakea, niin tuon oston mukana tuli 307-kone, jonka sitten heitin omaan farkku-Buickiini.
   
 18. Nikke_Nakki

  Nikke_Nakki 1st gear

 19. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead  Nyt ketuttaa kun oravaa jolla käpy jäässä, et pitää olla pers-aukinen :cry:  Mut siitä täytyy kyl kehua, ettei ole jobbarin lisää, ainakaan luultavasti
   
 20. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Tällaisen Suomi-auton kaveri pelasti keväällä, rakennettu tähän asuun joskus 80/90-lukujen taitteessa ja jäänyt heti latoon seisomaan, nyt leimattuna alkuperäisissä RT-alkuisissa kilvissä:
  [​IMG]


  Tällainen sattui myös silmiin "jossain päin Suomea", huono kuva kun on kännykällä kaukaa otettu ja suurennettu:
  [​IMG]


  Tämä lojui vuosikausia yhdessä parkkihallissa, vaikutti joskus entisöidyltä mutta katosi muutama vuosi sitten kun hallia remontoitiin: [​IMG]
  Eikä ole Mosse, vaan KLB:nkin hehkuttama nykyään ääriharvinainen Opel...


  Asuin vuosia Tuusulassa, melkein Hyrylän keskustassa, ja eräänä päivänä melkein naapurista oli työnnetty vaalean vihreä Vauxhall tallista ulos. Parin päivän kuluttua sen edessä seisoi toinenkin, liekö ollut joku ostamassa vasemmanpuoleista löytöä kun se nopeasti pihalta hävisi:
  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!