Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

 1. karra

  karra Gearhead

  Merenlahdentiellä oli tallin ovi auki niin näky sieltä C3 eikä ollut sitikka, musta!

  Itse asiassa juttelinkin omistajan kanssa männä viikolla töissä :D
   
 2. sämpy

  sämpy Gearhead

  Autobianchi tai Neckar, molempia tuli virallisesti useita kymmeniä piilofarkkuina. Oli muuten jo tuolloin aivopieru vaimentaa takapään moottoriääniä uretaanilla takapilareissa, kai jo tehtaalla. Kolmessa yksilössä olen ainakin sellaiseen törmännyt. Melko tehokas tapa hankkiutua korista eroon.

  Täältä löytyy Bianchina, joka ollut sisätiloissa vuodesta 1973 "odottamassa inspiraatiota".
   
 3. electra1

  electra1 3rd gear

  Joskus oli tuolta kuvattu video täällä, mutta on jo poistettu netistä. Tuommosen videon joskus löysin, näkyy vain tosi pieni osa siitä mitä kaikkea tuolla on; https://www.youtube.com/watch?v=FbbFbtyKC1o
  Aikoinaan ollut purkaamo, mutta autoja on sittemmin siirrelty erillisille laaneille. Paikan "isännällä" oli viimme vuonna myyntitalkoot käynnissä. En tiedä onko vielä myyntihalukkuutta.
   
 4. Elkky

  Elkky 3rd gear

  Tällainen tuli raahattua tallille yhdestä ladosta pari vuotta sitten, samassa kotikylässä ollut vuodesta -65, seissyt vuodesta -66, uutena Suomeen tullut. Kattoo ny jos joskus jaksais näperrellä kuntoon, harmittavasti on orkkis 100hv lättäri hävitetty nokalta kun kuulemma oli keittänyt ja haljennut -66.


  [​IMG]
   
 5. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

 6. rapidtransit

  rapidtransit 1st gear

  Onkohan kellään mitään tietoa tai muistikuvaa vm.46-48 4d sedan Dodgesta joka makasi joskus jossain ylistaron suunnalla,auto oli kaksivärisininen,yläosa tumma ja alaosa vaalea...olisi kiva tietää jotain auton historiasta,tulin pelastaneeksi sen jäännökset..
   
 7. andreas.

  andreas. 2nd gear

 8. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Ouh.. Olisiko tuosta Chevystä vielä apuja jollekin??
   
 9. reynolds

  reynolds 3rd gear

  No...Olishan siinä apuja paljonkin jollekkin tarvitsijalle,kahvoja,laseja,ovia,kattoa,rintapeltiä...ym :-? ....Vain siinä tapauksessa,että tuon omistajalla ei ole se kusi noussut päähän,ja ilmoittaa kysyttäessä,että "ei ole myynnissä...tarkoitus kunnostaa itse" :wc: ....Eli siis tuossa tapauksessa ko.auton jäänteet ovat samassa paikassa vielä n.50 vuodenkin jälkeen :lol: ...tosin siinä vaiheessa ei luultavasti ole enää muuta hyödynnettävää,kuin ne aiemmin mainitut lasit :wink: ,jotka eivät olleet vielä silloin 50 vuotta sitten myynnissä muun ehyen korin kanssa :soosoo: :wc:
   
 10. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Tuosta on ollut aiemminkin kuvia jossakin ja tilanne taisi olla juurikin tuo: ei myytävänä... Runko taisi löytyä vierestä...
   
 11. 1320

  1320 Gearhead

  Mulla ei ole tarvetta osille tai mitään, mutta ihan mielenkiinnosta pakko kysyä, että missäpäin Suomea tuo '64 Letukka maatuu? Joskus nimittäin on ollut jotain juttua tuollaisesta...Mietin jos tuo voisi olla sama auto.
   
 12. kotr

  kotr 3rd gear

 13. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Ihan asia kysymys kumpi muuten neuvottelee ostajalle paremmat hinnat täti vai setä?
   
 14. kotr

  kotr 3rd gear

  Siihen en osaa vastata..ikään en oo tehny markuksen kans kauppaa.
   
 15. ventora

  ventora 2nd gear

  terve.onko porukalla innostusta kevään helsingin tai tampereen näyttelyyn metsäautoille osastoa? valokuvia,jokin valmis auto ja aihio ym,
   
 16. Norri

  Norri Gearhead

  Hyi hyi :soosoo: Hameeseen pukeutuvia Markus-tätejä kutsutaan tiiteiksi ja meitä oikeita sukupuolen korjaajia transuiksi. :poff: Asia on vakava. :rotfl:
   
 17. kustum4evo

  kustum4evo Gearhead

  Tuolla kuvia, osan taisin joskus tännekin laittaa silloin kun kuvasin noi vuosi sitten...Nashissa ei muistaakseni oikee mitää ehjää ollut. Chevyn ovi oli jäänyt ison puun sisään ja muutkin oli melko "käsiteltyjä"...


  https://plus.google.com/u/0/photos/1097 ... 2501169105
   
 18. homer

  homer Gearhead

  Harvinaisen hyvinhän nuo ovat maatuneet. Liekkö aura-auto aurannut tiesuolat vuosien mittaan noiden niskaan? Parikymmentä vuotta takaperin mobilistin kuvassa tuo Nashikin oli vielä ihan auton näköinen.
   
 19. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Siis ymmärsinkö mä nyt oikein et toi Bel Air makaa Markus-tädin, vai mikä v***u toi sotku nyt sit onkaan, tontilla?
   
 20. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Ei meikäläisen tietääkseni. Tsaikka, Zim, Packard, Lincoln,muutama Rambler ja olikohan jotain Dodge Lancerin jämiä + Euroja, kun kauan sitten ostin 51-52 DeSoto Diplomatin jämät, silloin Markus-sedältä.
   

Kerro tästä muillekin!