Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    :rotfl: Torilla näin aikaisin ton trukin myynti ilmoituksen ja jurrissa naureskelin että montako tuntia menee että täällä jo kommentoidaan,kun TAAS myydään löytö..ei mennyt kauaa :rotfl: :rotfl:
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    cortiina stw on upea löytö!
     
  3. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Kateushan pitää ansaita ja säälin saa ilmaiseksi.

    Tuskin tuossa kenenkään huonoa tuuria tai hyväksikäytöstä on kyse verrattuna joidenkin "autoliikkeiden" hankintatapoihin puolet todellisesta hinnasta ja se on siinä.
     
  4. z-11

    z-11 1st gear

    Lisää vielä kateuskortti niin itkuvirsi on valmis. Tätä "löytöä" et ole näemmä edes viitsinyt pestä, yrittäisit nyt edes vähän :poff:

    Se mikä tässä huvittaa on että näitä Nettiautosta "pelastettuja" vehkeitä hehkutetaan täällä metsäauto-topikissa suurina löytöinä, ja parin päivän päästä ne on jo myynnissä (korkeampaan hintaan?)... Oikeat latolöydöt joita tämä topic pääasiassa käsittelee sitävastoin on hyvinkin mielenkiintoisia, ihmeellistä mitä kaikkea sitä vielä löytyykin.

    Hieno tuo Cortina, vaikkei ihan niin tyylikäs olekaan kuin tähtiperä, mutta varmasti aika harvinainen. Kuvista voisi päätellä että on säilytetty kuivassa ja puhtaassa, perinteisen latolöydön pölykerros puuttuu.
     
  5. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Älyttömän hieno löytö toi korttiina :eek:
     
  6. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    OT: Tuollainen pitäisi olla vielä myös Yppärissä latolöytönä siskon ex-miehellä. Oli viimeksi liikenteessä vuonna 1995. Siihen haettiin Liperistä, joskus 1993-94 varaosaauto. Onko nuo kaikki olleet samanvärisiä myrkynvihreitä ulkoa ja vihreitä sisältä? Jotkin osia tuosta puretusta farkusta on viellä jäljellä mm. takakyljet.
     
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

    Laatikkocortinasta tuli desavou, että ekoissa Hangon katuautokisoissa kisaili laatikkolotus!! Aitoudesta ei tietoa. Isäukolla oli -80 luvulla hopeanvärinen gt, eli se versio, jossa lisämittarit on ylhäällä. Hieno.

    Hantta
     
  8. Dodge 360

    Dodge 360 3rd gear

  9. Popular-54

    Popular-54 Gearhead

    Ompa Viron poika laittanut etupään rumaksi;) todella nätti auto tuo Buick Special 1939, alkuperäisillä lampuilla yms.
    Laitoin kilohinnan kohilleen :)
     
  10. ventora

    ventora 2nd gear

    terve.eli pääsiäisen näyttelyyn on menossa muutamia metsäautoja,valokuvia olisi kiva saada metsäautoista mitä mistäkin on tehty.
     
  11. Solmurauta

    Solmurauta 1st gear

  12. Jimi

    Jimi Gearhead

    Olisko 32 Chevrolet?
     
  13. jape79

    jape79 1st gear

    toivottavasti ei kompastu tuossa maassa makaavaan postilaatikkoon mikä näkyis olevan kuvan reunassa :poff:
     
  14. kautsi

    kautsi 3rd gear

  15. jariha

    jariha Double Gearhead

    pohjammaalla ei oo ollu tarpeeks tappeluita/puukkosankareita lehtijuttuun ni on pitäny tavan persu käyä haastatteleen :rotfl: laatikon unohtivat nostaa vaan liian lähelle :poff:
     
  16. Popular-54

    Popular-54 Gearhead

    Onko jossain näkynyt kolmepyöräista lava taikka koppi Vespaa, nyt olis hakusessa sellaisen lava/koppi muut oli säästyneet, sellainen tuli pelastettua ; )

    laittakaa vinkit yv;nä
     
  17. cuda69

    cuda69 Gearhead

    piippolassa yhen talon pihassa olen nähnyt aikoinaan semmosen vespan,yritän selvittää onko vielä hengissä
     
  18. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  19. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

    vahingossa löydettiin 1320:n kanssa tuommoinen opel commodore :)
    [youtube]3szxzFz5Elc[/youtube]
     
  20. MAZA96

    MAZA96 1st gear

    Tommonen Commodore sopis hyvin omaan kokoelmaan kun käyttiksen virkaa hoitaa C-Rekord. :D Aika ehjän näkönen noin pelleiltäänkin.
     

Kerro tästä muillekin!