Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Paljonkoahan hemi palotilat tuo tuohon ranskikseen lisäpotkua vs normi palotilaiseen?
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei tietoa? Mutta Hemi nimi oli varastettu/varattu jo vaikka Pösö teki Hemejä ja monet muut ennen Moparia.
     
  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

  4. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

     
  5. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear


    Jep, tuossa kuormassa meni yhden frendin race-henkinen Esco Teutoniaan: http://www.classicdigest.com/readers-st ... n/184/1452
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tuosta ekasta rekasta juttu facebookissa. Vastasin samoin ja mainitsin tämä oodeen kirjoitukseni. Debner facessa, te muut ette? Sinänsä vittumaista kun sama kuva saattaa tulla jopa kaksi kertaa päivässä ja jengi kommentoi.. Täällä näkyy vanhatkin jutut pienellä scrollaamisella. Näkyis sielläkin, mutta hankalaa. Mein Gottlieb! Tämä varoitus. Jos et ole facessa sieltä löytyy Mobisti ym ryhmiä ja mä jäin koukkuun heti. Ketkä myös koukussa niin laittakaa kaveripyyntö mulle. OD käyny tuon takia hiljaiseksi, mutta edelleen ykkönen missä käyn useammin päivässä kuin facessa mitä täällä kirjoitetaan Asiaa. Lievä ot. 58
     
  7. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Hienoa työtä. Kaunis kansi. Harmi ettei sitä näe valmiissa autossa.

    Palontien kysymykseen hemin vaikutuksesta pösön koneessa... Virtausta tämä rakenne parantaa samalla tavalla nelosessa kuin kasissakin. Toinen juttu sitten kuinka tuo potentiaali hyödynnetään viritysasteen ja apulaitteiden kautta. 403 oli 50-luvulla suosittu virityskkohde ja kovakulkuisen perheauton maineessa.
     
  8. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear


    Setä on sen verran periaatteensa vanki, ettei vaan kykene luovuttamaan oikeuksia seurata kaikkea mitä tekee tietokoneella, puhelimella, missä kulkee, keitä tuntee yms kasvottomalle valtiorajat ylittävälle toimijalle, joka myy ja luovuttaa niitä kenelle sattuu kunhan se palvelee FB:n etuja. Muutenhan se on ihan kiva media.
     
  9. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Helevetti ku on kommee 17M Farkku. Näitä ei tule mieleen ku pari yksilöä näin äkkiseltään. Myöhäsempään sutjakkaan malliin ku vertaa niin voine sanoa, jottei niitä kertakaikkiaan ole edes olemassa.
     
  10. trukki306

    trukki306 Gearhead

  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    "Barokki Taunus"
     
  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Unohtamatta sitä, et facen käyttö ehdoissa lie vieläkin lukee et kaikki kuvat ja materiaali mitä sinne ladataan on facen oikeudellista omaisuutta

    Eli hääkuvasi faceen lataat niin se ei ole enää sinun hääkuva vaan facebookin omaisuutta


    Mitenhän lie nää ammattikuvaajat jos joku joskus lyö kunnolla läpi niin kenen se miljoonien arvoinen kuvan on joka facebookkiin on joskus ladattu :odroll:
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kyllä minä meleko varmana pitäsin. Mallihan on sedaniksi sutjakka. :pinup:
     
  14. mjm2

    mjm2 3rd gear

    Siihen pehmenee RX-7. Seissyt ainakin 7-vuotta, ja ikkuna auki kesät talvet. Alkuperäiset kilvet yms. himmelit paikallaan, mutta jollakin into lopahtanut.

    [​IMG]
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Missä?
     
  16. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Onhan tuo Mazda sentään asfaltin päällä,ettei ole heinikossa :wink: ....Näyttää kyllä ihmeen siistiltä etenkin,kun kyseessä on japanilainen auto,ja vielä valkoisena :eek: ....Tosin yhden kuvan perusteellahan ei liikaa voi toivoa....mutta voihan tuo siltikin olla yllättävän kovapeltinen...Kannattaa pelastaa,jos vaan on pelastettavissa.
     
  17. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Nää puksuttimet ja päksättimet on hirmu mukavia laitoksia, olen niitä katsellut täällä paikallisilla "konepäivillä". Niitä on ollut pikkuruisesta aika massiivisiinkin. Ehkä joku päivä jostain ladosta loytyy mullekin.

    Oliko tämäkin "hit or miss" tyyppinen, eli sytyttää vain silloin kun se on tarpeen kierrosluvun säilyttämiseksi?
     
  18. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Nakkaas YV;llä kilpi niin kokeilis ottaa selvää kenen on ja onko myynnissä tai saako tietoja antaa eteenpäin kiinnostuneille
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    kysely järjetyksessä kiitos.;)
     
  20. Crown, Leyland ja Mersun linja-auto. Löytyvät Ylitorniolta, Kapustan tiehaarasta noin kilometrin verran Muurolaan päin. Raatojen omistajasta ei mitään tietoa, ohikulku matkalla bongasin.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!