Suomeen viimeaikoina tulleet/tulevat harrasteautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja petjo, 12.3.2004.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Totta, hinnat on ihan ok mutta et siis ole ollut näkemässä miten noita ro-rossa tulevia autoja ajetaan laivaan ja pois? Joka vessa lähtee just niin lujaa kun sillä pääsee ja sääliä ei tunneta, tuolla porukalla kun ei ole penniäkään kiinni autoissa ja ilo otetaan irti tylsästä työstä jollain tavoin.
    Mitä tehokkaampi tai hienompi laite sitä varmemmin laittaisin konttiin.
    Oon nimittäin satamassa duunissa niin tulee nähtyä miten hommat pelaa kulissien takana.
     
  2. Crown57

    Crown57 Gearhead

    Toi on todellakin totta! Täällä Turussa satamassa on paljon autoja ja muistan nähneeni uusia saabbeja peruutettavan niin lujaa kun vehkeestä lähtee ulos laivasta ja sitten jarrut lukkon ja 180asteen käännös.. Kerran kaksi uutta volvoa rysähti toisiaan päin.. Ja nopeus oli kyllä enemmän kuin satama-alueella sallitut 40 km/h...
     
  3. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Kiitos Rivi. Löysinkin jo pari ehdokasta suomeen lähtijöiksi... Paljonko mahtaa rahti maksaa ja mitä kaikkia kuluja ehtii kertyä ennenkuin auto on Suomen kilvissä?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    http://www.calmachine.com
    Suomeksi asioidaan, auto kuin auto, USAn pään paperityöt hoidetaan, laivaus järjestetään.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

  6. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Thanks again. Kiitetttävän moni on korvaansa höristänyt minulle. Nyt ei muuta kun autoa etsimään ja rahoituspuoli kuntoon...
     
  7. Coolaid

    Coolaid 1st gear

    15.3 Aftonbladetissa oli muuten artikkeli auton tuonnista jenkeistä, samoin uusimmassa Wheelsissä.

    Dollari on nyt halpaa joten onko jopa aistittavissa pientä paniikkia länsinaapurissa? Itelläkin kummasti dollarit polttaa taskussa. Tai sitten se on vaan se jokavuotinen kevät kuumeineen.
     
  8. Windsor

    Windsor Gearhead

    Nostetaas huvikseen tätä topikkia ylös. Vieläkö kukaan tunnustaa tuovansa mitään suomeen?
     
  9. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Voi voi, nythän vasta kalustoa tuleekin! Jos kaikki, joille on piakkoin tulossa auto tai tullut ihan viime aikoina, vastais tähän kysymykseen, mahtais tää topikki venyä aika kunnioitettaviin mittoihin... Halpa taala, minkäs teet? Pelkästään mulle itelle ja mun kaveripiiriin on tullut/tulossa tänä keväänä puolisen tusinaa kärryä (lähinnä avo- ja 2 d ht mopareita) eikä se varmaan siihen jää. :D

    Ihan hyvä että tuonti-intosia piisaa, vanhempaa jenkkikalustoa tulee edelleen aivan liian harvoin vastaan Suomen teillä... :-?
     
  10. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Voipi tulla melko herkullinen tapahtumakesä mitä kalustoon tulee 8)
     
  11. VSOP

    VSOP Gearhead

    Joo, samaa mieltä. Suurella mielenkiinnolla odotellaan sekä omien ostosten rantautumista, että tuttujen ja tuntemattomien harrasteautohankintojen saapumista. Ruotsissa on aina ollut komeita autoja, meillä lainsäätäjä on laitellut kapuloita rattaisiin iät ajat. Mutta on se vaan hienoa, että jengi jaksaa sisukkaasti rikastuttaa kotomaan autokantaa :D
     
  12. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo ja aika iso osa tulevista on siinä kunnossa että ensi kesänä varmaan näkyykin, selvästi parempikuntoisia kuin pari vuotta sitten.
     
  13. jviirret

    jviirret 1st gear

    Onkohan tuo enempi autojen määrästä vai bensan hinnasta kiinni :rotfl:

    Jukka
     
  14. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Näinhän se on että kova bensanhinta pelottaa monia, mutta aina sillon tällön näillä kuitenkin ajellaankin. Ihan perusmatikkaa - mitä useampia kärryjä on useammilla eri omistajilla, sitä useemmin niitä pakostakin näkyy liikenteessä gasoliinin hinnasta huolimatta, tuskin näitä tuodaan maahan vaan tallissa kiillottelua varten. :)
     
  15. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Juuri männä viikolla jäi silmäkulmaan ilmoitus, jossain paikallisessa mainoslehdessä, että jokin eteläpohjanmaalla sijaitseva koneliike odottaa saapuvaksi lukuisan määrän vanhoja avojenkkejä myyntiin tuolta isolta mantereelta..
    Kummasti sattui tuo aprillipäivä samalle viikolle että miten lie? Jokin ylistarolainen konekauppa tuollaisia ilmoitteli. Koitin etsiä sitä lehteä jossa kyseinen mainos mutta meidän huushollin parempi puolikas on onnistuneesti siivonnut pois silmistä kaikki roskat ym mainokset.. :-?
     
  16. hlappis

    hlappis Gearhead

    73 challenger....
     
  17. sami

    sami Gearhead

    Buick LeSabre avo -67
     
  18. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Ihanaa luettavaa 8)
     
  19. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    kaiva käsiisi uusin ykkösetlehden moottori liite (sivu8)tai lue tuolta
    http://ykkoset.fi/lehdet/le_selaa.php

    edit:linkki suoraan liikkeeseen www.hotmotor.org
     
  20. dodge

    dodge Gearhead

    tuonti autot

    Hallilla pötköttää 70 Charger tuli maaliskuussa.On työn alla ajetaan vasta 09 kesällä viimeistään. 8)
     

Kerro tästä muillekin!