Suomen B-Body

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Jymy70, 11.8.2011.

 1. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

 2. exchevelle

  exchevelle Gearhead

 3. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

 4. Cocco Bill

  Cocco Bill 2nd gear

  No onpa tosiaan harvinainen projekti tuo-70 Super Bee tekniikaltaan ja harvinaisen huono on lähtökohtakin....25 isoa rahaa(+rahti tänne) pyytää saati maksaako joku kun voimme olettaa olevan jumissa oleva läpilaho raato jossa kuvista päätellen lattiat puuttuu,kuin kranaatti heitetty sisätiloihin,tekniikan kunto lie ns heikohkoa,liekö" yhtä puuta"koko paketti, eikä tuo kovin terveeltä näytä korilaan muutenkaan lievästi ilmaisten eli taitaa toiset 25-35 rahaa humpsahtaa helposti jos tuosta meinaa näyttelyvehjettä tai MR autoa kun kaikki on tehtävä,siis ihan kaikki,liekö yhtään sähkö+tekniikan osaa johon ei tarviisi sattua tai joka liikkuisi/toimisi?
  Sisustus,akselistot jarruineen,pohja alusta loppuun,kylkipellit uusiksi,lahot runkopalkit,sähköjohdot itse sähkölaitteineen,renkaat, vanteetkin ehkä,letkut,pakoputket...Joo-o :odroll:

  Erikoisosat tuohon tekniikkapakettiin ja tekijä...jo pelkät puuttuvat tai huonot piste+perusosatkin kun uusii ulko/sisäpuolelle maksaa moiseen maltaita oli tekniikka mikä hyvänsä.

  Tarviisi varmaan huolellisesti tutkia että onko se tekniikka yhä orkkista kaikinpuolin vai eikö,meinaan ettei tule iso pettymys.

  On ne "numerot" täälläkin jo näköjään arvossaan kun moisella korilla varustetun ihan ehjän pikkulohkoisen jopa perus BB tai ei orkkistekniikkaisen ihan ehjän auton saisi tuon lähtöhinnalla ja voisi kait siihen mörkö&rakettimoottorin vaihtaa ken moista kaipaa eli "köyhä" ei välttämättä ymmärrä eikä ihmettele jos tuon laittelu pikkasen "pitkissä puissa".

  Ei senpuoleen,hieno on varmaan ehjänä,ja onnea matkaan ken ryhtyy savottaan,vaan jääkö tuosta kumminkaan ns "voitolle"loppupeleissä jos tiliä meinaa tehdä vai pääseekö pikkasen helpommalla ja säästää muutaman vuoden savotan ostamalla edes pikkasen ehjemmän isolokoisen matching yksilön jos matching oltava.

  Tarvii olla pelit ja vehkeet,tilat,taitoa,aikaa ja paljon RAHAA.
   
 5. 300

  300 2nd gear

  Vin yms vaihda ja onpas nopeasti entisöity. :)
   
 6. Cocco Bill

  Cocco Bill 2nd gear

  Sepä se ja Jenkeissä voidaan näin tehdäkkin ja tehdään jopa niin hyvin että hyvin vaikea todistaa eli otetaan vaikka kyseisestä autosta identiteetti,paperit,historia.. ja väärennetään&siirretään kaikki kyltit,VIN,Tagit tuosta sekä väärennetään lohkostanssaukset oikean ikäiseen koneeseen kuten koko muuhun tekniikkaan tuon jatkona niin saamme yhdestä hyväkuntoisesta perus Beestä tai jopa samankorisesta Coronetista(joista ei huudella ja visusti piilossa) paljon halvemmalla "aidon"superharvinaisuuden jonka lähtökohta ihan eri ja tekniikkaa löytyy ja tuossahan nuo imusarja+putsari ym erikoishärpäkkeet jotka elintärkeitä ja vaikeita löydettäviä jälkikäteen.
  Näinhän se toimii jos pokkaa ja pitää siinäkin olla paljon rahaa,taitoa ja suhteita missä numeroiden kepulihommeleita teettääpi.
   
 7. ss-65 2d coupe

  ss-65 2d coupe 3rd gear

  Mä ostin just -65 satelliten jenkeistä ja aika moni "cloonannu" siellä päin bevederejä satelliiteiks? Mun auto on aito ja tekniikka fenderin ja korin numeroiden perusteella 383 A833 ja 8 3/4 lukolla... yritin laittaa kuvia tonne suomen B-bodi sivustolle, mutta en onnistunut. olis ollu kiva laittaa edes yx alle -66 auto sinne!
   
 8. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Jos Mustasaaren mies ei ota pultteria niin tässä yksi kuva ao Satellite'sta!

  [​IMG]
   
 10. ss-65 2d coupe

  ss-65 2d coupe 3rd gear

  Laitettu muutama kuva....
   
 11. ss-65 2d coupe

  ss-65 2d coupe 3rd gear

  Mä mistään sun tekemisistä pulttia ota...no ehkä vähäsen, sillä elisen puhelinkeskustelun takia täälläkin pakkasta -25!
   
 12. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

 13. Arttu78

  Arttu78 Gearhead

  Kirjoitteleekohan tuon pinkin Chargerin omistaja täällä?
   
 14. ss-65 2d coupe

  ss-65 2d coupe 3rd gear

  Kirjoittelee ja asuu jossain joensuun seudulla....
   
 15. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Prkle, kova oli yritys saada WH23G65 4-spd projekti Suomeen, mutta joku ehti ensin.

  Kolmesta autosta yrittänyt nyt tehdä tosissaan kauppaa. Tuloksena yksi myyty päivää ennen kun välittäjän piti mennä katsomaan, toisessa myyjä teki välittäjälle oharit ja kolmannessa tapauksessa myyjä päätti pitää auton itsellään. Uutta matoa koukkuun.
   
 16. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

 17. K_Sa

  K_Sa 3rd gear

 18. Tunnel Ram

  Tunnel Ram 2nd gear

  Mikä mahtaa olla osoite mihin voi laittaa tiedot ja kuvat autosta jos haluu sinne sivustolle? :oops:
   
 19. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

 20. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

Kerro tästä muillekin!