Suomen Max Wedge -kanta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja Anselmi, 27.7.2010.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Re:

    Kyllä auto edelleen on tallessa ja olihan se muutama vuosi sitten American Car Shossa näytillä.
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Jossain muuten pitäis Suomessakin tollanen 426 lohko olla hakoteillä..., alunperin Aholan Eskon lättähatussa ollut lohko päätyi sittemmin katukäyttöön 80-luvun puolvälissä mut ei ikinä valmistunut. Oli sitten valiantin kera pitkään myynnissä itähelsingissä autodexterissä, me haettiin se valiantti ja motti päätyi sitten toiseen osoitteeseen mistä se monen muun vähän eksoottisemman osan lisäksi varastettiin. Eli jossakin se luiurannee, liekö käytössä vai jossain keräilijän varastoissa, lohko kuitenkin on kuulemma helposti tunnistettavissa jos se löytyy.
     
  3. 66monaco

    66monaco Gearhead

  4. PasiR

    PasiR Gearhead

    Hienoa työtä Anselmin projekti, lisää kuvia!!
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  6. Anselmi

    Anselmi Gearhead

    Mulla on jo palikat melkein kahteen 426 super stock moottoriin, mut ei kai niitä koskaan voi liikaa olla? :)

    Tämä romukasa himoittaisi kuitenkin - http://inlandempire.craigslist.org/pts/3397829603.html ...jos ilmossa olis spostiosoite niin olis jo varmaan tulossa tähän suuntaan :D
     
  7. Anselmi

    Anselmi Gearhead

    Pientä edistystäkin on taas tapahtunut, vaikka syksy on mennyt muitten askareitten parissa. Piiiiiitkän odottelun jälkeen paljastui että Marcelin takapyöränkaaret olikin toivottua huonommat.... enkä enää jaksanut metsästää parempia. Jäljelle jäi laadultaan enintään kohtalaisten uustuotantokaarien hankkiminen. Olin jo ehtinyt hankkia Marcelin "tiedossa olevien" ongelmakohtien paikkamiseen AMD:n korjauspalat

    [​IMG]

    Kramerin kautta tilasin sitten nämä. Siinäpä sitten ovatkin tämänhetkiset vaihtoehdot early B-body Moparien takalokasuojien pintapeltien suhteen... jos ei osaa suorasta pellistä itse vääntää...

    [​IMG]



    Edit: Huomasin uuden "Projektit" osion, täytynee siirtää tämä sinne....
     
  8. Anselmi

    Anselmi Gearhead

    Jatkankin vielä tänne, sen verran paljon tekstiä puuttuu tuolta projektin alkuvaiheesta.

    Takalokasuojan korjauspeltejä odotellessa auto hiekkapuhallettiin ja pohjamaalattiin säiden vielä suosiessa toimenpidettä.

    [​IMG]

    [​IMG]



    [​IMG]

    [​IMG]

    Kovin suuria yllätyksiä ei maalin alta paljastanut, mutta jotain kuitenkin. Syystä tai toisesta koko kuljettajan puoleinen takanurkka oli korvattu toisesta autosta irroitetulla palalla. Yllä olevasta takakontin kuvasta näkyy hyvin umpeen hitsatut kylkilistojen reijät, jollaisia Savoy-malleissa ei tehtaalta tullessa ollut lainkaan.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Muuten auto alkaa olla peltitöiden osalta hyvällä mallilla.



    [​IMG]



    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Muokattu: 16.6.2023
  9. Anselmi

    Anselmi Gearhead

    Osia projektiin on etsitty ja hankittu ympäri maailmaa. Isoimpia tiedossa olevia puutteita vaihdelaatikon lisäksi ovat NOS tai "mint" kunnossa olevat kojelaudan mittariston päällä oleva pehmuste ja pelkääjän puolen lisäoptiona ruksittu "safety padding" pehmuste (+kaiuttimen ritilä). Vaihtoehto näille on huonokuntoisten aihioiden restaurointi, esim. Just Dashes -firman toimesta.... täytyisi ensin vaan voittaa lotossa ;-)

    Välillä tulee osat huonommin perille....

    [​IMG]

    ...välillä taas huonompikin päivä muuttuu erinomaiseksi tällaisen lähetyksen odottaessa kotipihalla :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Anssille terkkuja Ameriiikasta. "Rubyred" James lähetteli.
     
  11. Anselmi

    Anselmi Gearhead

    Kiitos, kiitos. Jamesista on ollut iso apu tässä projektissa, mutta meni mokoma oman "Ruby red" MW Savoynsa myymään muutama viikko sitten. Ootko sen drop-top Satelliittia himoitsemassa?
     
  12. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Jotain sen suuntaista kävi mielen vieressä.
     
  13. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Hienoa työtä, mutta näenkö ihan väärin, että tallista löytyy myös Borgward Isabella.
    Onko peräti Coupe?
     
  14. Harri S

    Harri S Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!