Suomen nopein/tehokkain katuauto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Ranchero/Taunus, 17.5.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Varmaan amis teini dx viritetyllä 1.3 koneella...
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    vai ei jenkit pärjää b ryhmäläisille :smile:tuohan onkin hyvä ratkaisu että lisätään b ryhmään 500kg ja näin c ja d ryhmänkin autot tuntuu yhtä tehokkailta :wink:

    ei noita b ryhmän laitteita pitäsi yhtään aliarvostella. mahtavia litratehoja äijjät niistä repii ja SUOMALISELLA sitkeydellä ja ammattitaidolla! nostan hattua ja kumarran...
     
  3. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Joo, sen verran korjaan että viime syksynä se meni 8.05 ja laatikkona on käsinvaihdettava 5-vaihteinen lenco. Lauantaina kävin puntarissa ja viisari heilahti 1507kg..! Vaakamiehet käski mut lenkille, mutta ei taida paljoa auttaa kun en paina ite ees kuuttaviittä...
    Alastarolla männä viikonloppuna oli performanssi pikkasen kateissa, sekä aerodynaamisten kommervenkkien että kuskin toheloinnin takia, mutta EM:iin mennessä koitetaan keksiä lisää kujeita.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    räfsbäckin dannen camaro meni 9.5/236.kaverilla on pahoja ongelmia lähdön kanssa.sano mulle ettei kertaakaan ole pystynyt vetään ihan täysiä.ei se enää oo niin hirveen katukelponen.on meinaan kiristetty pumppua.tyhjäkäynnillä lämmityksessä ahtopainemitari pyöri 5 psi:n nurkilla eikä alipaineella.uus kone on 408 joten ajat saattaa parantua jos rahat riittää kunnon laatikkoon.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei taida löytyä, kun ei oo pyörämiehet kommentoineet, saiskohan tähän sen sata sivua täyteen:)
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Danne tuumas pikkujouluissa että "..pitäishän sen se kasi mennä...ainakin potentiaalinsa puolesta". Jos on sitä kasia lähtenyt tosissaan yrittämään (taisin yllyttää melkosesti et menis tulevana kesänä Alastarolle kokeilemaan, ..joo Olvilla oli osuutta asiaan :smile:, niin silloin ahtimen välitys saatoi olla aika hurja, siis rajumpi kuin niissä 9,3-9,5 katukunto-repäisyissä. Se on totta että kasia tavoiteltaessa loota ja perä alkavat olla jo kysymysmerkkejä. Kyllä se vielä katukelpoinen on - mutta ei ehkä aivan törkeimmillä "personal record breaking" ahtimen välityssuhteilla.
     
  7. Henski

    Henski 1st gear

    EM:iin vaan kaikki länsirannikonkin katuvehkeet. Olis todellakin makeeta nähdä kerrankin kaikki suomen katuhuiput samalla pitoradalla. Samaan ryhmäänhän ne ei kaikki sovi, mutta voisihan ainakin tehdä aikavertailuja ja pitää hauskaa streetti-varikolla:
    Kuvitelkaas; Mylläri, Skinnars, Junila, Vuorinen, Siironen, Räfsbäck, Finnäs, Suojanen, Kalliomäki, Kauppinen, Nyström&Vellamo, Lahti, Aukio, Kaisla ym.ym...


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Henski 2004-05-27 09:56 ]</font>
     
  8. SS-454

    SS-454 Gearhead

    Hieno idea,kannatetaan!
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muuten tosi kannatettava ajatus, mutta joku semmonen viikonloppu joka ei olis samaan aikaan 'roosin vuosittaisen AmCar-uskovaisten pyhiinvaelluksen kanssa..?!! Prkl! kun ne aina meinaa olla samana vkl:na.
     
  10. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Oma osuus ilmottautumisesta hoidettu, vaikka pari sekuntia varmaan tullaan olee kärjen takana. Mukana kuitenkin.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mukana ollaan myös, eli ilmoittautuminen suoritettu tänään. T: DS 325 Camaro SS -72
     
  12. Henski

    Henski 1st gear

    Pentele, etelän äijäthän otti tän tosissaan. Reessä jo siis 4 kunnon luupäätä.Eikös länsirannikon ukkoja yhtään kutkuta?
     
  13. bbford

    bbford Gearhead

    Tarkoitato power big meettiä?

    Tänä vuonna eri viikonloppuina mun mielestä..
     
  14. Henski

    Henski 1st gear

    EM kisa Alastarolla 2.-4.7. ja Poweri vasta seuraavana vkl. Hyvin ehtii molempiin.
     
  15. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Ikävä kyllä, mutta mun varmaan täytyy ajaa
    bräketissä jos meinaa cup pisteistä ajaa.
    Kun jäi eka kisa väliin osien saanin takia,
    ei ole enään varaa jättää toista kisaa nolla pisteille.
    Tuskin autoja riittää enään kahteen muuhun kisaan deehen.
     
  16. Henski

    Henski 1st gear

    Oot varmasti Timppa oikeassa, mutta hienoa kuitenkin että samassa kisassa on mukana pitkään aikaan noinkin monta "D-katuvessaa".

    Voishan fyyralta varovasti tiedustella, jos vaikka finaaleissa ajettais vaikka lauantain lajittelun jälkeen/aikana pienimuotoinen "Street ShootOut-kisa" halukkaiden katukuskien kesken? Katellaan jos kiinnostuneita ajajia ilmaantuu, niin pistetään asiaa eteenpäin...aikaahan finaaleihin onneks vielä on.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Henski 2004-06-04 09:46 ]</font>
     
  17. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Voishan fyyralta varovasti tiedustella, jos vaikka finaaleissa ajettais vaikka lauantain lajittelun jälkeen/aikana pienimuotoinen "Street ShootOut-kisa" halukkaiden katukuskien kesken? Katellaan jos kiinnostuneita ajajia ilmaantuu, niin pistetään asiaa eteenpäin...aikaahan finaaleihin onneks vielä on.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Henski 2004-06-04 09:46 ]</font>
    [/quote]


    Jepjep!
    Kaavio muodostuis viikonlopun aikana ajetuista ajoista, näin ollen tarvitsis ajaa
    vain pudotukset. Ei veis hirveesti aikaa!
    (ja moottorin koko mitattais, hehheh!)
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tänään ainakin 1kpl. Länsirannikon ukkoja ilmoittautunut D-Luokaan (Vuorinen) Novallaan saas nähdä tuleeko listaan vielä lisää katuautoja T.MekaaNikko
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    sain tiedon asiasta liian myöhään.en ehdi millään mukaan vaikka mieli tekis.p.j
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä niitä ysin pöyriä on pilvinpimein suomessa. Puhutaan ehkä muutamasta sadasta yksilöstä!
     

Kerro tästä muillekin!