Suomen nopein vuonna 1970

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 11.1.2012.

 1. Volvo-foorumilla on yksi 300 km/ kulkenut Volvo 245:  Noissa vauhdeissa alkaa tulemaan aerodynamiikka vastaan..
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Noissa kisoissa farmariauton kori saattaa olla porrasperäistä sedania etevämpi.
   
 3. Saattaa olla juu, mutta tarkoitin sitä laajemmin, että tuossakin alkoi keula kevemään jne. Ei noita vanhoja perheautoja ole noille vauhdeille suunniteltu.
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Eikös se thriatlonikelpoinen Corvette SIX-5 käynyt aika liimitillä nopeuksissa ennen kuin sai diffuusorit pohjaansa? Siis sen kopan ominaisuus oli tehdä nostetta ylenmäärin ja lentoon lähtö oli jo ollut lähellä vielä 2 alkuisissa nopeuksissa?

  Uudet perheautot vähine kulutuksineen on todennäköisesti kaikki parempia ilmanvastuksiltaan kuin tiiliskiven mallinen muinaisfarmari.
   
 5. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Se on muuten vinkeä tunne, kun +200kmh vauhdissa eturenkaat nousee irti maasta. Ja tämä tapahtu C4 Corvetella. Opel Omega + hieman lopussa oleva alusta + sopiva loiva heitto tiessä = miksi me katselemme puiden latvoja. Lähti se vette samantien Hämeenlinnaan alusta remonttiin.
   
  Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
 6. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Wanha ketju mutta mukava muistella foorumin menneitä aikoja.

  Kävin jokunen vuosi sitten Poliisimuseossa Tampereen Hervannassa. Siellä oli näytillä aikakauden poliisitutkia.

  Ei niissä kyllä lukemat rittääneet lähellekään 285 km/h. Kuvankin otin, mutta en nyt ala sitä enää etsimään. Helpointa on käydä itse katsomassa museossa.
   

Kerro tästä muillekin!