Suomen "rumin" raggariauto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tarum, 26.3.2010.

  1. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    No perskeles, se siis piti paikkansa. Aika tuuria muuten. Kaverini kertoi olleensa joskus aikoinaan silloisen tyttöystävänsä kanssa hänen sukulaisena häissä (hautajaisissa/syntymäpäivillä?) ja siellä oli joku setä koputtanut tytärtään olkapäälle ja sanonut "sinut muuten tuotiin laitokselta tuolla autolla". En kyllä enää muista oliko hän ollut omistaja vai oliko auto ollut tutun. Tuo rekisterinumero on aika helppo muistaa. Hienoa jokatapauksessa että auto on vielä tien päällä.

    Muuten, siihen mattamustaan väriin oli suurimpana syynä yhdistelmä nuoren kuljettajan kokemattomuutta, syysliukkaat ja se lukkoperä, oli kuulemma tullut hieman peltivaurioita.
     
  2. hla

    hla Gearhead

    Eräs AYL-60 täyttäis noi kriteerit historiansa puolesta, mutta ei välttämättä ulkonäön vaikka se mattamusta taitaa nykyään ollakkin...
     
  3. viliz

    viliz Gearhead

    Projekti vaiheessa vielä ! :rotfl: :rotfl:


    [​IMG]
     
  4. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    mulle tuo kosla tuli -00 vapun tienoota tuolla tekniikalla haalistunu metallin sin,valkea katto sekä mangelssit! herkkuina löyty viel ohjaus sekä jarrutehostin! :D ensi maalasin liekit keulaan ja sitte yx kusipää juos liikenne valoessa katolle ni pakkelit irtos ja mulkulta rahat poes,ensi tietysti paenittiin! :poff: sitte piti saada 8-kone möykkää ni ähräsin manuaalin kaveris olssin 307:n suorilla rst-putkilla ja mummot tykkäs! :rotfl: seuraavana talvena pikku simassa soppasin ja kumi ankka keulaan! :rotfl: tommone se oli multa lähtiessään -02 mitä herjen kansiossa yhes kuvas,seuraava om.teki bowtie ikkunan,kadonneen etupuskurin teki c-kadetin puskurista,fixas maskia ja maalas ihme luumun värises sekä laetto camaron 350+350 paketin.. :odroll: nykyää(tuas) mulla on tuo 67 stw belair 8) joka löytyy buick55 lintta miitinki 09 kansiosta,oesin vetäny linkin tae laettanu kuvan jos oesin osannu.. :oops:
     
  5. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    tuliko pelti vauriot vänkärin puolen takakylkeen ja takaoveen? :eek: juolahti vaan mieleen ku ol meleko topakasti pakkelia.. :odroll: joku ol sitte maalannu sen matiaesen piäle metallin sinisen joka hilseili irti..
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Enpä kyllä muista, ei vielä silloin tunnettu kauhean hývin. Mutta sen muistan että se oli johonkin tolppaan kolahtanut aika ravakasti. Nuo tehostimet muuten varmaan lisäävät erikoisuusastetta, aika yllättävät optiot ovat johtajat ruksanneet.

    Ihan sivukommenttina sanottakoon että jututin erästä paikallista kaveria jolla on -66 Caprice 396:lla, on kuulemma tullut uutena Ruotsiin. Eipä siinä mitään mutta hän tunsi jonkun jolla on -66 Chevy (Biscayne?) 2d Sedan, myös isolohkolla ja jopa manuaalilla ja sekin oli tuotu tänne uutena. Että kyllä niitä isolohkolla tuotiin useita.
     
  7. rkr

    rkr Gearhead

    Ihmettelinkin jo että koska saadaan tuosta kuva. Sitä madallusta en koskaan ymmärtänyt mutta mää oonkin vanha. Siisti pirssi oli kumminkin kun aikanaan sen näin, ja nimenomaan potkukelkka + pappatuntsa katolla.
     
  8. raggar

    raggar Gearhead

  9. sectoid

    sectoid Gearhead

    Eivät ole minusta rumia, vaan tyylikkäitä menopelejä. Jos autojen omistajat eivät halua autojensa olevan täällä näkyvissä niin kertokaa vaan niin otan pois. :)
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    joo just tämä herkku pala! :rotfl: papereis lukee 396 mut alun perin kutone,nyt 305 ja ens kesänä 350 tbi.. :odroll: pari kertaa västeråsissakin käytiin joskus muinoin ja nuo (törkeet)liekit synty viime talvena kun ensi tallista löyty 0,7suomi pullo,bilteman kynä ruisku ja maalia.. :poff: akka ol käyny puolilta öin kahtomas et mitä se puuhaa tallis:liekit keulas,isäntä huojuu iha vitun kännis ja hihittelee et tämmöne tästä sitte tuli! :poff:
     
  11. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Höh, nuo edelliset on hienoja! Saa taatusti hymyn katsojien kasvoille.

    Ne kaikkein rumimmat... Näitä riittää: :poff:
    [​IMG]
     
  12. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -No, KYLLÄ! :rotfl: -Sisältä erittäin tyylikäs, aiheeseen liittyvä teema... :poff:
    Viime kesänä Mercurymanin kruisingeissä raputeltiin nimet takapaksin kanteen (omistajan suostumuksella)! 8)
     
  13. rottaroope

    rottaroope 1st gear

  14. risuparta71

    risuparta71 1st gear

    Täysyn höpö-juttua. Tuo on erittäin komea Suomi-kuztom...
     
  15. tinareki

    tinareki Double Gearhead

     
  16. Vuokralainen

    Vuokralainen Gearhead

    Ja taas täällä kiusataan...

    Tulee traumoja ihmiselle ku muistelee aikaa ihanaa...
     
  17. sectoid

    sectoid Gearhead

    Ei hajuakaan mistä on kotoisin. Tosimiesten ruhonsiirrin kuitenkin. Perkele kun en omista noin komeaa menopeliä itse. Tampereen Hot Rod rock show 2009 oli kuitenkin tapahtuma missä vaunun kuvasin.
     
  18. B 50

    B 50 Gearhead

    ^Hämeenlinnasta.
     
  19. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Onko tietoa, millä tekniikalla? Alunperin lättäpää kuutonen ja manuaali kolmevaihteinen turpiinikytkimellä.
     
  20. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Eiköhän tossa Sotossa liene Chevyä pellin alla...
     

Kerro tästä muillekin!