Suomen valtio eu-oikeuteen autoverosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja impala1968, 14.1.2008.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

  2. juha.

    juha. 3rd gear

    hmmm. kiva nähdä mistä noi takaisin maksettavat eurot valtio nyhtää...

    ja bensan litrahinta 2.3 eur...
     
  3. jaggi

    jaggi 3rd gear

    Noh, ennenkuin kaikki mahdollinen vitkuttelu on käyty läpi bensa on jo maailmasta loppunut.
    Paremmassa tapauksessa valtio kehittelee jonkun muun nyhtämis-systeemin, vaikka "väliaikainen eu:n sisäinen maahantuonti/siirtomaksuvelvoite" jonka summan määrittelee vaikka autokaupat sekä tulli+verottaja yhdessä tai jotain.....
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Meinaatteko ihan oikeasti, että valtio jättäisi rahat nyhtämättä jotain muutakin kautta, jos ei näitä veroja tarvitsisikaan palauttaa?
     
  5. freeride

    freeride Gearhead

    hehe..hauska seurata kuinka tämmönen junttitakapajula pallottelee SuurtajaMahtavaa ihan mielensä mukaan.. :wc: samat edut ja säännöt kaikilla.. hohhoijaa..
     
  6. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    Ehkäpä se SuurijaMahtava ei olekaan kovinkaan vahva ja yhtenäinen ? Tuntuu siltä että suomalisetkin huomaavat EU hyödyt siinä vaiheessa kun eivät niitä saa ja haitat kun muut toimivat jossain muussa asiassa kuin suomalaiset autohommissa. Kaikkaan ihme pelleilyä niin EU:ssa kuin Suomessa kun asioita ei voi tehdä selkeiksi ja yksinkertaisiksi. Verotustahan EU ei kiellä mutta jostain syystä meiltä ei löydy halua asian yksinkertaistamiseksi. Byrokratiaa ?
     
  7. lake ender

    lake ender Gearhead

    Eihän tota olekkaan vetkuteltu vasta kun 10v.... :mad:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Eihän nyt itse asiassa ole kysymys autoverosta vaan sen päältä perittävästä alvista, jota ei saisi periä. Tosinb suomalaiset kutsuvat veroa elviksi, mutta sitä käsitellään samalla lailla kuin alvia.

    Se on kuitenkin varma, että kun tämä vero EU-oikeudessa kumotaan, keksii suomalainen virkamies tilalle pari uutta veroa, joista sitten taas joudutaan EU-oikeuteen.
     

Kerro tästä muillekin!