Suomessa nopein koskaan leimatulla katuautolla ajettu aika?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja GS, 27.8.2020.

 1. Keme

  Keme Gearhead

  Aiai! Popcornit kattilaan ja odottamaan perjantai-/lauanti-iltojen antia tähän topicciin :D
   
  Petri R. ja three hundred tykkäävät tästä.
 2. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Nykyään onneks helpottaa kun on hyväksytyn katsastuksen jälkeen 2 tai jopa 4 vuotta aikaa rakentaa autoa :)
   
  Turbiini tykkää tästä.
 3. shr1

  shr1 Gearhead

  Näitä tämmösiä rennompia retkeilymobiiliksi luokiteltaviakin olis ihan hauska saada listattua, että millasia aikoja niillä on parhaimmoillaan ajeltu. Referenssiksi näille all out / top street-kilpureille. Oheen vaikka tiivistelmä spekseistä, kun ei niissä pitäs olla tällasten autojen kohdalla mitään salailtavaakaan. Tietysti eri asia on, että kiinnostaako nuo tänä päivänä ketään, alkuperäisemmän oloiset ja missä tahansa konttorilla leimattavat autot, jotka kuitenkin "seminopeita". True street, niinku jossain yhteydessä mainittiin. Ehkä nää on vaan booooring...
   
 4. Wade-

  Wade- 3rd gear


  Niin, tarkoitin lähinnä sellasia millä voi ajaa kadulla ilman sen suurempaa effortia. Vaikkapa että meet vetää vartille 10s ajan ja tuut ajamalla paikalle ja lähet ajamalla pois, ja vaikka ajaa töihin ja kauppaan joka päivä, ilman suurempaa tuskastumista.

  Mut kuten sanottua, meillä on erilaisia näkemyksiä nopeista katuautoista. Mikään näkemyksistä ei tee toisen näkemyksestä huonompaa.

  Ite mietin et mitä väliä sillä katsastuksella tai kilvillä on, jos auto liikkuu vaan varttimailia ja muuten trailerilla.

  Joku taas miettii et mitä hiton väliä sillä on et ajaako sillä autolla muuta kuin varttia, kuhan on kilvissä/leimassa niin voi määritellä sen katuautoksi.

  Nyt aloin jo itekin vänkäämään, ois pitäny olla laittamatta mitään :D
   
  12345678910, hantta ja hzemax tykkäävät tästä.
 5. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Se on kyllä huolestuttavaa, jos alkaa väitellä itsensä kanssa...o_O:p
   
 6. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Panuman Dodge Dart Swinger (NB-245) Motopark 03.09.1994

  [​IMG]
   
 7. hzemax

  hzemax Gearhead

  NOS vissiin kiellettejyjen listalla suomessa kadulla.
   
 8. hzemax

  hzemax Gearhead

  Varmaan alkaa jonkinlainen tuplaturbo jutska spekulaatio.
   
 9. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Mikko ajo Pikkiksellä 8.0. Viimevuonna Ajamalla kisoihin pitkin Suomea ja Ruotsissa.
   
  jknR ja tyyp360 tykkäävät tästä.
 10. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Kenen auto tämä on? Millaisella tekniikalla?
   
 11. 383

  383 Gearhead

  Herra k ford tuplaturbo
   
 12. Catiska

  Catiska Gearhead

  On mutta oliko tuolloin? Ja mitä väliä, jos on leima niin on leima. Sama pätee ahtopaineisiin tai melkein mihin vain. Vakio-/museolistat sitten erikseen.
   
  GS, big t ja three hundred tykkäävät tästä.
 13. hantta

  hantta Gearhead

  Tähän voisi jankkauksen sijasta laittaa niitä aikoja, joita on tänä vuonna ajettu, lienee lukijan päätettävissä se, onko auton laillisuus tässä tapauksessa keskipiste :d
   
 14. shr1

  shr1 Gearhead

  Ei oo nopein ja varmaan muutenkin väärässä seurassa... Omallani menty 9.36/244, evästettynä sillä legendaarisen hauskalla "kaikki muutokset otteessa"-huudahduksella, kaikki 2, ahdin sekä ruisku, muita kun ei oo.

  Keventämätön, orkkikset runko- ja akselistorakenteet sekä pyöränkotelot. Alkuperäiset istumapaikat käytettävissä. Matkailuvälityksellä, putket kiinni, kapeilla dottikumeilla ja ilman trans brakea toi aika luisteltu. Mitähän vielä.... :D Ajeltu tänä tynkäkesänä työmatkaa ja cruisinkia, iteksiin ja rouvan kanssa ja lisää tulee. Tankissa pumppubensaa. True street? You decide.

  Sori ny kun sotkeennuin tänne miesten juttuihin. ;)
   
  sbc350, Roberto, jknR ja 17 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  En ota kantaa alkuperäiseen kysymykseen mutta tää kuulostaa sellaiselta laitteelta mikä kelpais omaankin talliin, 9.36 on jo aika helvetin kovaa kyytiä! Löylyä lienee aika kivasti, tuollainen Nova painaa sen 1500-1600kg?
   
  shr1 tykkää tästä.
 16. pts

  pts 2nd gear

  En tiedä meneekö tähän katekoriaan mutta leimattu bmw e30 ja on ajettu 8.8/250 kauhavalla viimeviikonloppuna, ja edelleen retkuperä. (tehoa ei kylläkään kadulla kun murto osa käytössä)
   
  squide, shr1, gremlin ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Sama kisa ja Nova 8.0.
   
 18. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Ja toinen Nova 8.7
   
 19. Black Nova

  Black Nova 1st gear

  Totta tosiaan Rainmaker Nova on leimassa ja oli otettu liikenteeseen kun olin ajamassa Kauhavalla 8.09 ajan.. Autossa on muutokset otteessa olleet jo ennen 2000 lukua siksi helppo käyttää leimalla
   
  jknR, Catiska, GS ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. LUM-1

  LUM-1 3rd gear

  kyllä tuo Panuman aika nostattaa hattua vielä tänäkin päivänä, auto painoi kuitenkin kohtuu paljon ja olisi ollut kevennettävissä alle senaikaisten sääntöjen painorajan
   
  Herje ja Peeaa tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!