Suomessa olevien DeSotojen kappalemääriä + Muuta Soto tuubaa

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Mika.T, 10.4.2005.

 1. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Olisiko muuten kenelläkään tiedossa tarkka värikoodi "adventurer gold" jota on ollut ainakin -57 adventurerissa.

  [​IMG]


  Tuollainen väritys olisi haaveissa. Tai sama väritys päin vastoin, eli koppa valkoiseksi ja katto ja listojen rajaama alue kultaiseksi.


  [​IMG]
   
  Muokattu: 7.5.2016
 2. Juppee

  Juppee Gearhead

  En tiedä mitä tarkoitat tarkalla värikoodilla, mutta vanhoista esitteistä löytyy ainakin seuraava tieto tosta DITZLER 21273 (PPG code 21273) maalista;

  - Original Ditzler "New Color Information Advance Bulletin" document dated 1-22-57 which says "New Color". Paint code PPP Adventurer Gold Poly (formerly known as Gold Tone Poly) 21273 Note: This color(21273) is new and should not be mistaken with the color chip shown on the 1957 Desoto color card which is a late 1956 color also called Adventurer Gold Poly, 21293."
   
 3. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  No tuo PPG 21273 kertoo jo paljon.
   
 4. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Tämän kesän saldo jäi ~1000mailiin.
  Kardaanin etunivel kaipaa kunnostusta/vaihtoa.

  [​IMG]
   
  anglia67 tykkää tästä.
 5. ramtouch

  ramtouch 3rd gear

  [​IMG]
   
  Muokattu: 22.11.2016
 6. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Lisäsin kuvia DeSoto Diplomat -60 BÄ-88, Imatran Voiman vanha edustusauto. http://s19.photobucket.com/user/Mikaka2/library/BA88
   
  Muokattu: 15.11.2016
 7. ramtouch

  ramtouch 3rd gear

  Viimeisen vuoden molemmat mallisarjat edustettuna vartoilee kevättä.
  [​IMG]
   
  Muokattu: 22.11.2016
 8. Windsor

  Windsor Gearhead

  Onkos tää etummainen(kin) se Ykällä myynnissä ollut? Siellähän olis Kotkan tullihäkissä kaks kuusykköstä lisää noille kaveriks... :)
   
 9. ramtouch

  ramtouch 3rd gear

  Jep, kummatkin yksilöt Ykältä hommattu.
  Kotkan häkkiautoista hierottu kauppaa pariinkiin otteeseen, mutta ei ihan kohtaa meidän ja myyjän näkemys hinnasta, vaikka kuin molemmista löytyy Titlet niin...
  No myyjän/ välittäjän tietäen, tuskin tulemme koskaan kauppoihin pääsemäänkään.
   
 10. Windsor

  Windsor Gearhead

  Kyllähän ne Mussalon autot on aika raatoja ja työtä vaatis paljon, mut siinä toisessa on vaan niin pirun hieno patina pinnassa... Oon käyny ittekkin pari kertaa niitä ihmettelemässä. Tuleeko toi kaksovinen tuossa kuosissaan liikenteeseen?
   
 11. Windsor

  Windsor Gearhead

  Mikäs siinä on ettei noi ramtouch:in kuvat enää näy?
   
 12. ramtouch

  ramtouch 3rd gear

  Ja siinä huonommassa (mustassa) olis ehjät pakkivalon linssit. Niitä ei vaan yksinkertaisesti löydä mistään!
  Kyl kuvien pitäs näkyä normisti..?
  Kyllä tohon 2 oviseen tulee uus väri pintaan jossakin vaiheessa ainakin, tarkoitus oli jossain muodossa saada kesäksi radalle, mut katotaan nyt kuin käy.
   
 13. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Terve,

  olisikohan tässä ketjussa tietoa Suomessa harvinaisesta, punavalkoisesta 1961 DeSoto Diplomat farmarista ja sen vaiheista 80-luvun paikkeilta nykyhetkeen asti? Auto on ollut aikoinaan työkaverini veljen omistuksessa 70-luvun puolivälissä ja myyty eteenpäin joskus 80-luvun lopulla? Auton sen aikainen rekkari oli NV-271 ja perimätiedon mukaan niitä olisi ollut kaksi kappaletta uutena tuotuina joista toinen oli romutettu joskus 70-luvun lopulla. Tästä Sotosta on ollut juttua myös V8-lehdessä aikoinaan, tarkkaa numeroa en muista.

  Jos joku tunnistaa kyseisen auton ja jos vielä sattuisi kuvia löytymään matkan varrelta niin tänne vaan.
   
 14. spinout

  spinout Gearhead

  Punavalk. '61 Diplomat farkku NV-271 ollut viimeksi vanhoilla mustilla rekkareillaan KC-999. Esitelty V8:ssa 2/1981. Viime katsastusaika meni umpeen 2010. Tällä sivulla on kuvia siitä kahdella alimmaisella rivillä.

  Sieltä löytyy myös sen toisen '61 farkun kuvia. Sitä ei romutettu, vaan Makke pelasti sen. Nykytilanteesta ei täällä tietoa. Makke teki siitä autosta webbisivunkin.
   
 15. Juppee

  Juppee Gearhead

  NV-271 / KC-999 on tallessa Pietarsaaressa.. Viimeksi ku näin niin oli joku remppa aluillaan. Ja tää oli, ja on edelleen, 6-koneella.

  Kekkosen vanha diplo farkku, V8-koneella, on edelleen tallessa Makkella. Odottaa, että omistaja löytää aikaa entisöintiin. Sisätiloissa säilytyksessä ja oli itseasiassa ostettavissa joku vuosi sitten (tai en tiedä kuinka tosissaan Makke sitä kauppas mutta Makkelle se edelleen jäi).
   
 16. Juppee

  Juppee Gearhead

  [​IMG]

  Tässä KC-999 kun viimeksi näin sen liikenteessä. Vuosi on 2009 ja ACC summer meet kyseessä..


  [​IMG]
  Ja tässä se Makken hallussa oleva yksilö. Copyright Makke.
   
  Muokattu: 4.1.2017
 17. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Kiitoksia vastanneille, hyvässä tikissä Soto näyttää edelleenkin olevan.
   
 18. -late-

  -late- Gearhead

  Siinä mahto nyt käydä silleen että ostin Kotkasta sen mustan ´61:sen. Se toinenkin on ilmeisesti myyty Uudellemaalle. Ostokrapula on jo nyt vaikkei auto ole vielä edes pihassa.

  Enpä tiedä mitä ja millon sille tulee tapahtumaan, mut jospa sillä saatas pojan huomio pois hullutuksista ja koulun käyntikin sujumaan paremmin. No, kyllä siipi-Soto minuakin vähän kiinnostaa. En tiennytkään että vehje on viimeistä vuosimallia ja varsin vähän valmistettukin vaunu.

  Minä kun en näistä Mopareista mitään ymmärrä, niin oletettavasti kaipaan apuja tältäkin foorumilta. Onkos niitä muita merkin/mallin suomalaisia foorumeita?
   
 19. Juppee

  Juppee Gearhead

 20. -late-

  -late- Gearhead

  Joo, kiitos.
  Taipuu se lontoo jotenkin ja noihin jo törmäsinkin. Onkos näihin netistä selattavissa tai ladattavissa korjausmanuskaa? Autokin pätkähti tänään pihaan.
   

Kerro tästä muillekin!