Suomessako hankalaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 42olds, 31.8.2017.

  1. Rane 66

    Rane 66 Gearhead

    No helvata äitimuori käytti 2000 mallista suzukia katsastuksessa ja löyty etu- ja takapalkista ruostereikiä niin ei saa hitsaamalla korjata vaan pitää vaihtaa uudet. Että sillai.
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ajattelin paikata -04 auton helman ennen leimalle vientiä. Katsuri tietty ihastuu lappuun. Juniori, joka vie auton leimalle, kertoo sedälle, että ei siinä ruostetta ollut. Unohtui pakki auton kynnyksen alle kun vaihdettiin rengasta. Ei saatu muuten oiottua, mutta leikatttiin irti, taputeltiin pöydällä ja liimattiin lopuksi takaisin. Ei siis ole ruostelappu.
     
    rane58 tykkää tästä.
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Ei vissiin tuu 25 donan sakkoo helman "fiksaamisesta"jos jää kiinni. Tai ees 5 donan ku on vaan ihan pikku paikka.

    Lait ja säädökset on vissiin tehty meitä kaikkia varten. En minä eikä kukaan muukaan tällä foorumilla hölöttävä ole näitä säädöksiä halunnut, vaan näin se demokratia swiddu soikoon toimii.

    Kaverit ajaa ko hullut, ja on sitä mieltä, et ei se voi olla niin pienestä, ku 20kmh ylityksestä kiinni,,,. Huijaa seuraavaksi vaikka verottajaa(ihan vähän). Mitäs seuraavaks? Myiskö vähän röökiä, tai vaikka huumeita koulun kulmilla.

    Lait ja säädökset vaan on kaikkia varten, ja rajat on vedettävä johonkin.

    Kumpi on pahempi? Myyt röökin alaikäselle, vai vedät 20kmh ylinopeutta?
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Demokratia toimii tai sitten virkamiesdiktatuuri.

    Toi on vaihto, rikkoko lakia ja ottaa riskiä kiinnijäämisestä vai noudattaako ja jättää lain rikkomisen hyödyt hyödyntämätät. Ei paskaa lakia kannata noudattaa jos kiinnijäämisen riski on olematon ihan vaan sen vuoksi että se on laki.

    Eikä myöskään mun moraalikäsitykset ole laki sidonaisia, mun mielestä yleisesti suomen kaltainen holhous ittessään on jo monessa kohtaa moraalitonta. Ei ole morkkista tullut päästötesrin kusetuksesta, tukivarsien hitsaamisesta tai muista kuolemansynneistä.


    En todennäkösesti kokisi kummastakaan teosta tunnontuskia, joku 15 vuotias tajuaa ihan yhtä hyvin mitä 18 vuotiaskin mihin rahamsa pistää (en ikinä ole tosin hakenut kellekkään) ja otan itte riskiä ajaessani ylinopeutta. Kyllä sitä muutakin laitonta voisi tehdä jollei olisi sanktiovaaraa, rahankäyttö valtiolla tuntuu olevan myös sen verta moraalitonta aika ajoin etten kyllä penniäkään maksaisi mitään veroja ellei kiinnijäämisriski olisi korkea ja sanktiot myös.
     
    Muokattu: 2.9.2017
    DX tykkää tästä.
  5. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Ei mulla ollu tarkotus ketään / ihmisryhmää dissata tai halveerata. Itte "sovellan" nykyisiä lakeja ittelle soveliaaksi.

    Onhan tietenkin valtioehtomuotona aina anarkia, jolloin kukaan eikä mikään määrää mitään sääntöjä tai ohjeita. Ongelmana lienee se että,,,. Joku kuitenkin haluaa sanella säännöt, jolloin anarkia lakkaa olemasta. Ollaan ns. asfalttisoturi yhteiskunnassa. Vahvin määrää, ja muut kuuntelee ja tottelee.
     
  6. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Äänestäkää minut suomen diktaattoriksi, ni moottoriteillä saa ajaa täysillä:rotfl:
    Ja jenkit on jees.
    V8 puhuu.
     
    Muokattu: 2.9.2017
    cellu, maverick999 ja rane58 tykkäävät tästä.
  7. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Suomessa on hankalaa, vaikkei niinko australiassa.
     
  8. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Aika kovaa tavaraa kirjoitat. toivottavasti EN ole liikenteessä kanssasi.
    Itse hulluna juovuksissa kirjoitan välillä lähes vastaavaa tekstiä ajattelematta seurauksia, vaan on mulla kännipäisänikin joku roti siitä mitä suollan.

    Ajan kuitenskin vuodessa yli70k kilsaa ja vaimon kielloista huolimatta, joskus lapsettaa.
     
  9. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jo yhden kerran eli päivän aikana saatu asbesti riittää,muta kuten sanot ,paskan hailee,sinuun ei vaikuta mikään ,tulet elämään ikuisesti ilman vammoja,tauteja tai lähtöä.oon nähnyt monta saman mielistä ja kun sanotaan että aikaa on puoli vuotta niin kummasti kovakin ukko hiljenee.tästä asiasta tiedät yhtä paljon kuin ministerit oikeasta elämästä ja en rupee tietämättömien kanssa väittämään ,se ei lopu koskaan.
     
    hzemax tykkää tästä.
  10. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Anarkismista sen verran, et vaikka kassajonossa joku mulqvisti kiilaa ohi suoraan kassalle ja kaappaa kaikki ostokset mukaansa, ja tokasee, et toi seuraava maksaa ja jatkaa maksamatta.

    Tässä nää yhteisesti(sinunkin puolesta)säädetyt pelisäännöt astuu voimaan.

    Gammo joukko ihmisiä hyökkää(ehkä) kimppuun.

    Tai saat turpaasi nakkarin jonossa, ni taatusti tulen apuun,,, riippuen siitä kuka on voitolla:D
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Jotenkin tuntuu kivalta et kulkineena on 95 opeli :poff:

    Iha ite hitsasin takajousi pedin viereisen reiän, parkkiksella siihen vahvike palkkiin kiinni

    Toinen vaihtoehto opelille ois ollut 03 hyundai




    Mut mikäköhän järki tossakin on? Vai pelkääkö valtio verotulojen loppumista jos kansa ostaakin uudempia halpoja käyttiksiksi, niin kielletään niiden korjaaminen niiltä jotka kykenee. Joten ne jatkaa vanhoilla "saastuttavilla"(verotettavilla) kulkemista
     
  12. multsi

    multsi 2nd gear

    Se "järki" on kai se, mikä uutisessa on kerrottu, eli pelko siitä, että kolariturvallisuus heikkenee jos alkuperäistä suurluusterästä mennää hitsailemaan.

    Mitään merkittävää vaikutusta turvallisuuteen tuolla ei oikeasti ole. Jos mulla on tulevaisuudessa -05 mallisen E-mersun helmassa reikä, jonka korjaan hitsaamalla, niin kyllä se yhä on turvallinen auto ja kolarissa lapun merkitys on aivan nolla.
     
  13. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Kyllä tuollaisen palkin voi hitsaamalla korjata, kunhan tekee sen niin, ettei jää saumat näkyviin....Ei aina tarvitse tehdä niinkuin katsastusmies sanoo;)
     
    palontie tykkää tästä.
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niin tai ennakoida ja hitsata ennen leimaa.

    Apurunkoja monessa vanhassa syynää ja autoja lähtenyt hävitykseen kun ei saa hitsata. Kukaan ei tiedä silti koska paikka tehty kun ennakoi.


    Toisaalta ihan hyvä ettei perusautojen osia saa parsia aina vaan kasaan räkäsaumalla.
     
  15. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Taika siinä miks nyky autoja ei saa hitsata miten sattuu. On rakenteessa. Auto suuniteltu antamaan periksi oikeista kohdista Ja rakenteissa eri kovuuksisia metallia. Ruoste hitsaukset ei niinkään vaikuta asiaan vaan oikaisun takia täytyy tehdä oikein. Joissain kohden täytyy pinta peltiä leikata irti ja saa takas hitsata. Niissä on kyllä oikea oppiset korjaus menetelmät.
     
  16. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    ei lain rikkominen ole mitään muuta kuin vaihto jossa otan lain rikkomisen hyödyn ja kannan riskin ja sanktion kiinnijäämisestä. Mitä muuta se muka on?
     
    Muokattu: 2.9.2017
  17. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    ei kukaan mistään anarkismista ole puhunut mistä sen revit?
     
  18. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    En aattele noin että tulisin elämään ikuisesti tauditta mutta olen lähes 100 varma että en kuole asbestoosiin tai asbestista tulleisiin vaivoihin vaikka olen joskus jotain mineriittilevyjä ja 60 luvun jarrutomua käsitellyt. Mutta kun sun kaveripiirissä noita on niin montako tiiät kuolleen asbestitauteihin kerta altistumisesta? Olisko nolla?

    Tää on kun suhteellisuuden taju menetetään täysin ja ihan kaikesta maailmassa tulee hengenvaarallista. Sama kun puhuu sellasen kanssa jonka omainen on kuollut alkoholiin ja vaatii alkoholi bannia koska se on hengenvaarallista, varmaan se onkin jos koko ajan ryyppää ja paljon, tai kukaan ei kuole yhteen tupakkaan vaan siihen että sitä on kiskottu 30 vuotta. Kyllä tajuan että se asbesti on ollut yks aikansa ongelma ja siihen on todella moni kuollut ja edelleen kys. aineesta kärsii paljon ihmisiä, mutta yleensä ne on altistuneet sille paljon, ei puhuta mistään kerta altistumisesta tai kahdestakaan elämän aikana vaan jostain auto, raksa yms. hommista jossa on saanut säännöllisin väliajoin ton annoksen, pahimmillaan 8h päivässä.

    Herää jo tosielämään tossa suhteessa.
     
    Muokattu: 2.9.2017
  19. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mitä tääkin mahtaa tarkottaa?
     
  20. rane58

    rane58 Double Gearhead

    ^-Poliitikkoa...? o_O
     

Kerro tästä muillekin!