Suomi-USA-Suomi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jordan, 19.5.2011.

  1. Jordan

    Jordan Gearhead

    Etsitty halpaa lento+hotellisysteemiä. Eli lennot ja hotelli eri paikoista netin kautta.

    Auttakaahan enemmän mantereitten väliä menneet että mitä kautt ootte matkanne ottaneet? Tarvis olis edes muutaman päivän sisään löytää joko miamin tai los angelesin suuntaan kahdeksi viikoksi reissua!

    Jos ei julkisesti tahdo niin piiska privalla tai 0405391008

    Kiitoksia
     
  2. 85840845

    85840845 Gearhead

    Itte oon ottanu lennot Ebookersilta, ja asumukset paikanpäältä, jos tarvit asuntoa vaan nukkumiseen, Motel 6 ihan hyvä ja halpa vaihtoehto, voit tietysti varata motelliyöpymisetkin jo valmiiksi.
     
  3. TopiCa

    TopiCa 1st gear

    Uusi American Airlines HEL-Chicago-LAX ja takas on tosi hyvä! Lähtee Hesasata iltapäivällä ja saapuu 20.00 Losiin. Takas 7.15 ja 8.30 Hesassa.
    Itse otan lennot suoraan yhtiöiltä. Saa halvalla ja kerään pisteitä. AA on paras, saa edes takaisen jo 40 000 pisteellä hiljaiseen aikaan Jenkkeihin. Jakoavain pyrstön ja BAn lennot kerää pisteitä samaan pottiin. www.AA.com
    Ota vain eka yö etukäteen. Motelleja on joka kadun kulmassa ja saa edullisen kun kävelee sisään ja kysyy. Silloin et ole sidottu paikkaan ja aikatauluun. Koskee koko USAa.
    Las Vegas on tosi halpa nyt! Ei kannata asua enää kotona :)
    http://www.cheapovegas.com/index.php
    Esim: http://www.i4vegas.com/HotelSearchResul ... be565d063e
     
  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

  5. bdr529

    bdr529 1st gear

  6. palotila

    palotila Gearhead

    Oliko siinä vielä sellainen homma että ensimmäisen yön osoite pitää kertoa? Itelle tuli yllätyksenä kun sitä kysyttiin Helsinki-Vantaan kentällä. Onneksi oli Motel6 varattuna ja osoite mukana.
     
  7. Imperial413

    Imperial413 1st gear

    Täältä löytyy kilpailukykyiseen hintaan lennot, majoitukset ja autonvuokraukset. www.gonice.com/firstchoice ja autetaan jos on jotain kysymyksiä.
     
  8. hartsa-ccr

    hartsa-ccr 1st gear

    jos Miami niin suosittelen Air Berlin
     
  9. Jordan

    Jordan Gearhead

    Kiitoksia vinkeistä.

    Tarkoitus olisi lentää näillä näkymin Los Angelesiin ja olla siellä alueella se 2vko ja kotiin. Tähän mennessä paras yhteys on ollut British Airwayssillä ja AA,lla.

    Minkälaisia papereita ne nykyään vaatii ja onko vaikea saada?

    Jori
     
  10. 85840845

    85840845 Gearhead

  11. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Juu toi avattiin just nyt Toukokuun alussa, toivottasti pysyy toi Helsinki- Chitcago reitti :-? Mulla näytti olevan Findair joka lentää ton välin, kaverilla joka just kävi oli AA. Tämä on ilman muuta paras vaihtoehto, kannattaa maksaa jopa enemän tästä
     
  12. challenger500

    challenger500 Gearhead

    Asumisen suhteen kannattaa tsekata

    www.craigslist.org ja sieltä CA/Los Angeles ja sieltä housing/vacation rentals
    linkki : http://losangeles.craigslist.org/vac/

    Monesti löytää reippaasti halvemmalla kuin hotellin.

    tai vastaavasti vacationrentals.com ja LA alueeksi.
     

Kerro tästä muillekin!