Super Gas 2010

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Jza, 22.2.2010.

 1. Jza

  Jza Gearhead

  Nyt kun näyttää ja kuulostaa luokan jatko vähän heikolta tämän kauden osalta, niin olisiko arvoisalla raadilla idistä, että miten jatkettaisiin?

  Itte olen ollut enempivähempi telakalla syksystä saakka ja ens kauden ajamisista en osaa itsekään sanoa vielä mitään. Luokka on kuitenkin omaan makuun varsin mainio.
  Pääsee ajamaan ison yleisön edessä, on ulkomaalaisia kavereita joiden kanssa ajetaan ensin niin pirusti kisaa ja sitten istutaan viettämässä iltaa varikolla. Ryhmän henki on ollut oman hyvin lyhyen kokemuksen mukaan todella mahtava ja moni muu aiemmin ajanut on ollut sitä mieltä että tuota voisi harrastaa lisää.
  Varmat osallistujat vaan puuttuvat ja kun ei ole mitään varmuutta täydestä sarjasta, niin ajavat varoiksi muuta sarjaa :(

  Viime kaudeksi saatiin melkoisten mutkien kautta aikaiseksi SM- arvo ja nyt kun tietämäni mukaan ainakin kaksi suomalaista tiimiä huilaa luokan suhteen, niin voi olla tiukassa.

  Eli vaikka kysellään jo kohtuullisen myöhään, niin onko muita kiinnostuneita? Vai yritetäänkö haalia kunnollinen sakki kasaan vasta ensi vuodeksi? Ruotista ja Norjasta tulee se oma porukkansa mukaan melko takuuvarmasti Kamasaan, Nitroihin ja Finaaleihin, mutta se ei meitä yksin vielä pidä pystyssä.

  Kuten sanottu, niin omatkin ajot on vielä auki ja riippuvat osaksi kuskin poksahtaneen selän toipumisesta, sekä siitä että miten tässä kyetään saamaan auto iskuun. Mä en kuitenkaan ole vielä heittänyt kirvestä kaivoon. Älkää tekään ;-)
   
 2. Antti.K

  Antti.K Gearhead

  SG

  Anglia on vielä olemassa mutta 2 autoa ei kisaa tee.

  t,Antti
   
 3. SuperGas

  SuperGas 3rd gear

  Camarokin on iskussa. Vain kuski puuttuu. :(
  Mutta kolmella autollakaan ei kisaa tehdä...

  Onks muita?
   
 4. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  mä voin ajaa 8)
   
 5. duster70

  duster70 1st gear

  no kylläkai niitä kuskeja riittää tässä maassa..
   
 6. jussi308

  jussi308 1st gear

  k

  Joo riittää mutta yleensä kait on tapana että jos tiimin ulkopuolelta haetaan kuski niin kuski jotenkin osallistuu kuluihin vaikka tuomalla mukanaan lompakkonsa jossa mieluiten olisi vielä muutakin kuin kuitteja tai sitten joku sponssikuvio.

  Juha

  DS 333
   
 7. Jza

  Jza Gearhead

  Re: k

  Noinhan se tais mennä viime vuonnakin. Siitä joku vuokraamaan auto ja pyydystämään tällä kertaa PM- mestaruutta ;-)

  Olishan noita autojakin pitkin talleja ties kuinka paljon, mutta kun niistä pitäisi pyyhkiä pölyt päältä ja kuskata ne radalle ;-)
   

Kerro tästä muillekin!