Super Gas 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Jza, 22.2.2010.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Nyt kun näyttää ja kuulostaa luokan jatko vähän heikolta tämän kauden osalta, niin olisiko arvoisalla raadilla idistä, että miten jatkettaisiin?

    Itte olen ollut enempivähempi telakalla syksystä saakka ja ens kauden ajamisista en osaa itsekään sanoa vielä mitään. Luokka on kuitenkin omaan makuun varsin mainio.
    Pääsee ajamaan ison yleisön edessä, on ulkomaalaisia kavereita joiden kanssa ajetaan ensin niin pirusti kisaa ja sitten istutaan viettämässä iltaa varikolla. Ryhmän henki on ollut oman hyvin lyhyen kokemuksen mukaan todella mahtava ja moni muu aiemmin ajanut on ollut sitä mieltä että tuota voisi harrastaa lisää.
    Varmat osallistujat vaan puuttuvat ja kun ei ole mitään varmuutta täydestä sarjasta, niin ajavat varoiksi muuta sarjaa :(

    Viime kaudeksi saatiin melkoisten mutkien kautta aikaiseksi SM- arvo ja nyt kun tietämäni mukaan ainakin kaksi suomalaista tiimiä huilaa luokan suhteen, niin voi olla tiukassa.

    Eli vaikka kysellään jo kohtuullisen myöhään, niin onko muita kiinnostuneita? Vai yritetäänkö haalia kunnollinen sakki kasaan vasta ensi vuodeksi? Ruotista ja Norjasta tulee se oma porukkansa mukaan melko takuuvarmasti Kamasaan, Nitroihin ja Finaaleihin, mutta se ei meitä yksin vielä pidä pystyssä.

    Kuten sanottu, niin omatkin ajot on vielä auki ja riippuvat osaksi kuskin poksahtaneen selän toipumisesta, sekä siitä että miten tässä kyetään saamaan auto iskuun. Mä en kuitenkaan ole vielä heittänyt kirvestä kaivoon. Älkää tekään ;-)
     
  2. Antti.K

    Antti.K Gearhead

    SG

    Anglia on vielä olemassa mutta 2 autoa ei kisaa tee.

    t,Antti
     
  3. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Camarokin on iskussa. Vain kuski puuttuu. :(
    Mutta kolmella autollakaan ei kisaa tehdä...

    Onks muita?
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    mä voin ajaa 8)
     
  5. duster70

    duster70 1st gear

    no kylläkai niitä kuskeja riittää tässä maassa..
     
  6. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    Joo riittää mutta yleensä kait on tapana että jos tiimin ulkopuolelta haetaan kuski niin kuski jotenkin osallistuu kuluihin vaikka tuomalla mukanaan lompakkonsa jossa mieluiten olisi vielä muutakin kuin kuitteja tai sitten joku sponssikuvio.

    Juha

    DS 333
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Re: k

    Noinhan se tais mennä viime vuonnakin. Siitä joku vuokraamaan auto ja pyydystämään tällä kertaa PM- mestaruutta ;-)

    Olishan noita autojakin pitkin talleja ties kuinka paljon, mutta kun niistä pitäisi pyyhkiä pölyt päältä ja kuskata ne radalle ;-)
     

Kerro tästä muillekin!