Super Gas

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja -31, 14.1.2017.

 1. -31

  -31 Gearhead

  Minä ilmottaudun ajamaan koko SM sarjan Super Gassiin kaudelle -17. Olisko muita tulijoita, vai mennäänkö ihan yksin?

  T: Pasi Korhonen
  SG 447
   
 2. SG 448

  SG 448 3rd gear

  Mukana ainakin Alastarot,koko sarjan kiertäminen hyvin epätodennäköistä mutta ei mahdoton riippuu osallistujamääristäkin.

  T:Janne Söderqvist
  SG 448
   
 3. Antti.K

  Antti.K Gearhead

  Alastaro harkinnassa, Anglia rullaavana vielä mutta runkokatsastettuna.
  Paljon joutuu uusiin/sovittaan osia ennenkuin ajossa, lisäksi vyöt ja ajokuteet vanhentuneet samoin lisenssi mutta ainoa joka ei ole vanhentunut on kuljettaja.
  1.2.3.... osallistujaa vielä muita ?

  t.Antti Kivinummi
  SG 456
   
 4. Jza

  Jza Gearhead

  Wow! Olihan tästä joidenkin kanssa varikolla juttua mutta hienoa jos homma etenee.

  Antti: täh, vanheneeko ajokamatkin? :eek:

  Mullahan on pirssi myynnissä ja täysin ajokuntoisena se talliin jäi. Jos ei mene kaupaksi, niin ehdottomasti tämä on ykkösvaihtoehto, niin kuin on ollut aina silloin kun mahdollisuus SG:tä ajaa on ollut. En kuitenkaan koko kautta pysty mitenkään ajamaan ilman lottovoittoa. Alastaro harkinnassa täälläkin.
   
 5. chyevelle

  chyevelle 3rd gear

  Mukana ollaan SG:ssä

  T:Janne Noren
   
 6. -31

  -31 Gearhead

  Aika vaisua ollu ilmoittautumisinto ihan kaikkiin luokkiin. 15% alennuskin koko sarjaan kerralla ilmoittautuneille päättyi eilen.
   
 7. ikäläinen

  ikäläinen 3rd gear

  minullakin olisi sopiva kalusto luokkaan, mitä maksaa nykyään esim jos kävisin kokeilemassa Alastarossa? Ei voimassa olevaa lisenssiäkään enää..
   
 8. SG 448

  SG 448 3rd gear

  Osallistumismaksu Nitrozin kautta Esim.Alastaron EM:iin on 400eur+sähkö 60eur,Kalajoelle tai Motoparkkiin on halvemmat.Tervetuloa vaan ajamaan SG:tä.

  Pasi joo koko kauden ajavien määrät näyttää tosi pieniltä useissa luokissa,näyttää suuntaus ja panostukset olevan enempi tuonne Kadunmiehen tapahtumiin Vesivehmaalle ja Malmille.
   
 9. ikäläinen

  ikäläinen 3rd gear

  taitaa minunkin lompakko suosia kadun miehen kisoja... Harmi kun osallistuminen niin hinnakasta, pitää katsoa vuoden päästä jos hinnat vähän maltillisemmat
   
 10. supo

  supo Gearhead

  Taisi käydä silleen kun muuttui että 6 kisasta 5 lasketaan että porukka ajaa vain 5 kisaa.
   
 11. supo

  supo Gearhead

  290e normikisa SM-sarjaa Alastarolla hyvissä olosuhteissa.Muistetaan että ei verrata kadun miehenkisaa ja SM/EM kisaa eli aivan eritason tapahtumia!
   
 12. supo

  supo Gearhead

  Finaalikisan jälkeen sunnuntaina 100e test&tune.
   
  ikäläinen tykkää tästä.
 13. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Näin se on omalla kohdallakin. Ja "luokan sisäinen" (RS) gallup kertoo monen muunkin päätyvän samaan. Ajetaan ehkä yksi kisa mutta muuten jää ajot muualle osin protestina kovalle kulujen nousulle.
   
 14. dd64

  dd64 3rd gear

  Suunnittelin kanssa josko olis tullu testaamaan omaa rassia muutaman vuoden tauon jälkeen, mut ei kiesus, onko tosi et 290€ RS luokka? Vai katoinko ihan väärin?
   
 15. supo

  supo Gearhead

  Katsoit väärin eli edelleen cup-luokka 190e motoparkin kisat,Alastaron finaalikisa ja 140e Kalajoki,EM-kisa sitten kallimpi.
   
 16. supo

  supo Gearhead

  Nuo protestit on käynyt silleen että ne luokat hävinneet kartalta eli porukat siirtyneet muihin luokkiin jotka haluavat panostaa hommaan.Nimittäin voin kokemuksesta sanoa että osallistumismaksut pienimmät kulut koko hommassa.
   
 17. dd64

  dd64 3rd gear

  Ehkä mä luen väärin kilpailukutsua, mut mun mielestä siellä lukee: real street (rs) SM????
   
 18. supo

  supo Gearhead

  Olet oikeassa eli näköjään SM-luokka SM hinnoin!
   
 19. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Kyl se valitettavasti on aika monella tuo hinnanousu se tekijä joka napsauttaa kamelin selän. Ei se sinällään ole mitään protestointia et näkee muut asiat tai säästämisen paremmaks sijoituskohteeks. Ei tuolla RS:ssä ole juurikaan sellaisia jotka tekevät hommaa muuta kuin omaksi ilokseen. Kai se sit on hyvä niin et tonne skabaan jää ne 23 tosissaan panostaavaa autokuljettajaa jotka ilmoittautumispäivään mennessä olivat ilmoittautuneet. Jokaiselle riittää oma ryhmä. Mut helvetin tylsät ja huonot kisat niistä tulee jos kalustomäärä on noin pieni.
   
 20. supo

  supo Gearhead

  13.5 mennessä loppuu ilmouttautuminen eli 5.5 oli sarjaan/jos maksoi kaikki kerralla sai 15% alennuksen.Eli tulee vielä lisää kuskeja ajamaan ja ne joilla ei ole tutkintoa/lisenssiä ei näy listoilla vielä.
   

Kerro tästä muillekin!