Super Gas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja -31, 14.1.2017.

  1. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Hyvä niin, mut silti on VÄHÄN.
     
  2. Catiska

    Catiska Gearhead

    Omasta kokemuksesta voin sanoa että katuautoilla nämä kilpailumaksut on ne suurimmat kulut. Auto itsessään on rakennettu sellaiseksi kuin se olisi kadullekim rakennettu, kilpailukuluja on siis vain kypärä, osallistunismaksut ja matkakulut kisoihin.

    Kypärä maksoi 150,-, ja on kertamaksu moneksi vuodeksi. Matkakulut Motoparkkiin 100,- joten kyllä kilpailumaksulla on merkitystä. Se on suurin kulu näissä luokissa missä ajetaan omalla pussilla, katuautolla ja ihan omaksi iloksi.
    Oikeissa luokissa homma on varmasti toisinpäin, sitä en epäile. Mutta ilmeisesti halutaan että tätä harrastetaan joko täysillä tai ei ollenkaan. Siinä näytetään onnistuvan koska uusia taitaa lajiin tulla vähemmän kuin poistuu.

    ET-luokista löytyy tietty aavistuksen halvempi vaihtoehto mutta jos katuautohengessä haluat ajaa auto autoa vastaan niin ilmeisesti se osa harrastajista halutaan siirtää kadunmiehenpäiville, mihin me varmaan kuulummekin.
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Sulle hyvä tapahtuma Motoparkissa 23.7 radalle.com jossa kiihdytellään muutamalla kympillä ja radalla ollut kaksi sm-kisaa eli rata huippukunnossa,suosittelen!
     
  4. josu

    josu Gearhead

    10.6 on motoparkissa Sm kisat joten tuo aikaväli 10.6------23.7 on pitkä aika liimaa ei ole yhtään jäljellä joten pitoja tuolla on turha odottaa Sm kisojen jäljiltä,jos olisi viikkoa aikasemmin niin sitten olisi hyvä tilanne
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Kaksi SM-kisaa alla eli helvetin hyvä tavan katurenkailla jos vielä lämmintä!On paljon parempi kuin esim.lentokentillä!Lopetetaan tässä osiossa keskustelu muusta kuin SG asioista muuanne!
     
  6. -31

    -31 Gearhead

    Ei näy tulevan muita!?! Jäiskö kottiin, vaihtaisko luokkaa, turruuttasko itekseen....

    SG 447
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Onhan teitä EM-kisoissa jo 3 kisaajaa!
     

Kerro tästä muillekin!