Super Gas

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja -31, 14.1.2017.

 1. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Hyvä niin, mut silti on VÄHÄN.
   
 2. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Omasta kokemuksesta voin sanoa että katuautoilla nämä kilpailumaksut on ne suurimmat kulut. Auto itsessään on rakennettu sellaiseksi kuin se olisi kadullekim rakennettu, kilpailukuluja on siis vain kypärä, osallistunismaksut ja matkakulut kisoihin.

  Kypärä maksoi 150,-, ja on kertamaksu moneksi vuodeksi. Matkakulut Motoparkkiin 100,- joten kyllä kilpailumaksulla on merkitystä. Se on suurin kulu näissä luokissa missä ajetaan omalla pussilla, katuautolla ja ihan omaksi iloksi.
  Oikeissa luokissa homma on varmasti toisinpäin, sitä en epäile. Mutta ilmeisesti halutaan että tätä harrastetaan joko täysillä tai ei ollenkaan. Siinä näytetään onnistuvan koska uusia taitaa lajiin tulla vähemmän kuin poistuu.

  ET-luokista löytyy tietty aavistuksen halvempi vaihtoehto mutta jos katuautohengessä haluat ajaa auto autoa vastaan niin ilmeisesti se osa harrastajista halutaan siirtää kadunmiehenpäiville, mihin me varmaan kuulummekin.
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Sulle hyvä tapahtuma Motoparkissa 23.7 radalle.com jossa kiihdytellään muutamalla kympillä ja radalla ollut kaksi sm-kisaa eli rata huippukunnossa,suosittelen!
   
 4. josu

  josu Gearhead

  10.6 on motoparkissa Sm kisat joten tuo aikaväli 10.6------23.7 on pitkä aika liimaa ei ole yhtään jäljellä joten pitoja tuolla on turha odottaa Sm kisojen jäljiltä,jos olisi viikkoa aikasemmin niin sitten olisi hyvä tilanne
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Kaksi SM-kisaa alla eli helvetin hyvä tavan katurenkailla jos vielä lämmintä!On paljon parempi kuin esim.lentokentillä!Lopetetaan tässä osiossa keskustelu muusta kuin SG asioista muuanne!
   
 6. -31

  -31 Gearhead

  Ei näy tulevan muita!?! Jäiskö kottiin, vaihtaisko luokkaa, turruuttasko itekseen....

  SG 447
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Onhan teitä EM-kisoissa jo 3 kisaajaa!
   

Kerro tästä muillekin!