Super-Jorman meganopeus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja ZxKimmo, 2.10.2011.

  1. ZxKimmo

    ZxKimmo Gearhead

    Vanhaa ja legendaarista aihetta lainaten. On siinä taas automiehille haastetta:
    "Syys-lokakuun vaihteessa useimpien motoristien ajokausi on jo loppunut, mutta Super-Jorma Karjalaisen mielestä silloin on paras aika parantaa nopeusajon Suomen ennätys uusille lukemille. Uusi ennätys kirjataan nyt lukemin 397,2 km/h. Näin Eniten-Kawasakilla."
     
  2. nysse1

    nysse1 1st gear

    Ja 400m menee???
     
  3. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    Jaa kadullako tuo nopeusennätys tehtiin? :lol:
    Mut siinä suhteessa auto kyl häviää aina että ei mahdu ohittamaan muita yhtä ahtaista paikoista kuin pyörä vaik vauhtia löytyskin. Sit on tietysti näitä oleellisia muuttujia niinkun vaikka kuski. Ei taida jokanen pystyä ajamaan neljääsataa pyörällä tai edes autolla.
     
  4. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Taasko tää alka... :odroll: Super-jorma. :rotfl:
     
  5. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

  6. jknR

    jknR Gearhead

  7. jupe---

    jupe--- 1st gear

    En ookaan tuota videoo ennen nähny, mutta kyllä kunnon naurut sai :D "Holy fucking crap, that flying brick is a weapon!" :D
     
  8. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Hieno homma, että jaoitte tän videon, rakentelumotivaatio kasvoi exponentiaalisesti kun itselläkin rakenteille 745 farkku, jossa työtavoitteena 600-700 heposen katukinneri (Volvon kone + Tremec TKO600 jne). Koppa nyt valmis ja kaikki tekniikan osatkin hankittu :D

    Volvettessa taitaa vain olla reilusti enemmän paukkua kuin omassa rakkineessa tulee olemaan.
     
  9. mikki72

    mikki72 Gearhead

    Juu, ja nyt alkaa taas sit toistasataa sivua sitä mutku,mutku,mutku... :argue:
     
  10. Fastback

    Fastback Gearhead

    2010 Bonnevillessä ajettiin Ford GT:llä 403 kmh seisovalla maililla ja back-up ajo perään. On sen sortin nopeuksia, ettei tavallinen kuolevainen voi kuin vuoronperään pelätä ja haaveilla. GT:n tekniikka oli stroukattu Fordin modulari, tuplaturboilla ja ilokaasuilla. 1300 hv se työnsi muistaakseni ilman kaasuja. Saattaa myös olla hinnaltaan vielä hieman eri tasoa mitä tuo Super Jorman Kawasaki, se oli myynnissä e-bayllä loppuvuodesta hintaan 300.000 USD, vaikka mieli teki niin en ostanut jostain syystä :eek:

    Jäätävä suoritus tuolta Super Jormalta, hattua täytyy nostaa. Eiköhän se 400kmh rikota? Kimmo kyllä valitsi hieman provosoivan otsikon! Otsikko olisi voinut olla Super Jorman megatempaus. Kai minäkin voin röyhistää rintaa, tallin perältä löytyy vanha krossi Kawa... ZXKimmon Fairlanessa on kyllä frontrunnerit edessä, joten on pieni vierintävastus, kaverilla olis 2.50:1 rattaat, että joskos lähettäis koittamaan vaikka Virttaan varaslaskupaikalle, siinä on alamäkeä Turun suuntaan!!!
     
  11. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Ylläpidon viimenen viesti:Eiköhän tämä asia ala nyt jo vihdoinkin riittää... ylläpito siis toivoo, että keskustelu asiasta päättyy niin tässä topicissa kuin muuallakin tässä foorumissa ts. jos tämä lukitaan niin älkää aloittako uudelleen... pliis..
    :soosoo:
     
  12. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Ja siis ei ollut nyt studio5.7 osoitettu... :lol:
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja jos vaan pörssi kestää niin löytyyhän sitä kaupastakin "vakioauto" joka kulkee semmosenaan reilut 400 km/h :poff:
    Eli kuuklettaa vaan mistä löytyy Bugatti Veyronin lähin jälleenmyyjä ja eikun ostoksille :rotfl:
    Kovin testattu loppu- eli huippunopeus semmoselle lie mun tietojen mukaan jossain radalla sellasella ajettu 408 km/h :wink:
     
  14. MudMax

    MudMax Gearhead

    ^Se pukatin susiruma veironi pääsee seisovalla maililla vaan hiukan yli 200:n mailin...........
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ai jaa, no en mä sit ostakaan sellasta :rotfl:
     
  16. 55&64

    55&64 1st gear

  17. Putte

    Putte 1st gear

    Eipä taida tuo ennätyspyöräkään olla enää katukelpoinen. Ainakin epäilys asiaan on suuri. Siinä mielessä ketju otiskko on aika provoileva.
     
  18. ZxKimmo

    ZxKimmo Gearhead

    Nyt on otsikko vaihdettu, ei tarvitse itkeä enään.

    Ideana oli vain uutisoida tuo huima saavutus tännekin, koska eihän tosimies ole kiinnostunut mopoista, joten moinen saavutus olisi saattanut mennä ohi korvien.
    Otsikoksi kaivoin piruuttani tuon vanhan ja hyväksi havaitun. Yhtä hyvin näytti toimivan edelleen. :rotfl:
     
  19. ZxKimmo

    ZxKimmo Gearhead

    Hyvin näytti olevan syöntiä, ei voi moittia. :D Kaikki Kawasaki-miehet voi muutenkin kulkea nenä pystyssä ja takki auki, sehän on selvä, Fordhomoista nyt puhumattakaan.

    Toi 2,50 välitys olisi itseasiassa 28" korkealla kumilla aika passeli. 7000rpm kulkisi 375 kmh ja 7500 rpm 402. Tuletko Jari ajamaan?
    Fairlane olisi muutenkin sopiva huippunopeus kokeiluihin, rumpujarrut ei laahaa.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän noi "mopotkin" kiinostaa, kunhan vaan niillä mennään kunon vauhtia, samoin suomalaisten menestys kaksipyöräisillä kiinnostaa ainakin itseäni, vaikka noi katupyörät ja niillä ajaminen ei minua kiinnostakaan. Kyllähän kunnon provo toimii aina. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!