Super Pro ET 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 2.1.2008.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    No miten sen nyt ottaa. Kyllä ne tuolta löytyy, mutta... Nyt sentään oli päivitetty ne ekat kaaviot messiin. Hjuva niin!
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kyllä mun IE:ssä lukee että: "SM/CUP pistetilanne FHRA Summer Nats kilpailun jälkeen (päivitetty 21.07.2008)"

    Sulla on tietysti joku itse viritetty jumix-selain :rotfl:
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ilmeisesti :rotfl: Joo, kyllä se nyt päivittyi kun uudelleen kävin tsekkaamassa, mutta edellisen viestin aikaan oli vielä nitronatsit listassa :eek: Tulikettu asialla..
     
  5. Slow66

    Slow66 1st gear

    Onnittelut myös täältä finalisteille ja tietysti Tealle voitosta!
    Kiitokset vielä Räikkösen tiimille jeesaamisesta viikonlopun aikana.

    Finaaleissa tavataan.
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  7. triniemi

    triniemi Gearhead

    No mites SPETtiläisillä Kalajoki meni? Meillä meni aika-ajot aikalailla putkeen, ei teknisiä ongelmia ja kuskikin vaihteeksi tasasemmassa kunnossa kuin auto. Rata muuttu aika lailla viikonlopun aikana ja Pietilä sano vielä, että se on aika tarkka siitä, mihin kohtaan siinä auton laittaa. Jossain kohtaa huippupito, hiukan vieressä jää paikalleen sutiin. Vaikee sanoa kun en ite nähny ulkopuolelta lähtöjä ja koitan omalla silmällä zoomailla corollan lähtöviivalle suoraan. Oli rata täysin ajettavassa kunnossa joka vedolla ainakin meidän autolle ja samahan se on kaikille.

    Corollaa ei paljo tarvinnu viikonlopun aikana ruuvailla niin jelpattiin vieressä majaillutta Lee Umneyn vuokra Pro ET Yascaa ja pääsihän sekin siitä radalle kun alko kaasari pitämään bensat sisällään ja sytkäennakkoa Liimatainen korjas about 45-90 astetta :D

    1/8" rata on kyllä lyhyt, maali tulee niin, että heilahtaa, mutta silläkin konstilla kyllä löyty voittaja, onnittelut vielä Tealle. Oma eteneminen päättyi Hessun Carinaa vastaan transbrake-virheeseen. Breikki kyllä piti taas varikolla, joten kuskin piikkiin laitetaan toi :oops: Sain deepstagesta vielä kaasupolkimella 0.030 valon, mutta sitten mentiin sata metriä sladissa niinku ajokoira breikkilähdön puuttumisen johdosta, tai siitä huolimatta, ja sittenhän Carina pyyhkäs NOSsit täysillä ohi. Pisteissä ei Tea kuiteskaan päässyt vielä sellaselle karkumatkalle etteikö voitais paremmilla suorituksilla vielä kääntää tilannetta finaaleissa ;) Ja jos nyt oletetaan, että top 8 saa auton katsastettua ja ajettua itsensä kaavioon finaaleissa, niin tilanne näyttää aika lailla sellaselta, että pronssisijalle on hyvät mahdollisuudet Sokuralla, Räikkösellä, Gestraniuksella, Vainiolla, Nybergillä ja Pekalla. Atte, muistatko mitä mä sanoin pistetilanteesta Motoparkin teidän huonon tuurin jälkeen?

    Hyvin on ollu Super Prossa autoja kauden aikana, kiitos kaikille osallistujille. 21 pisteitä kerännyttä kuskia ja Kalajoella ekan kerran 32-kaavio ja eiköhän Alastarolla taas ainakin täys 16-kaavio nähdä. Kiitoksia myös viikonlopusta tiimille ja tukijoille sekä kotijoukoille. Finaaleissa ei DX Racingilla ole paljon hävittävää ja asenteesta otamme mallia Springsteeniltä: no retreat, no surrender
     
  8. panhead

    panhead 1st gear

    Meidän teami ei loistanut kalajoella.Ensimmäinen tappio tuli kun ajettiin lyhyttä matkaa.Se ei tosin kyllä vaikuta kisan kulkuun,mutta fiiliksiin kyllä.Vähän ihmettelin kun homma tyssäs ja syy ei ollu ryhmän nopeimman auton kieltäytyminen.Jos Sokka olis halunnu lyhyen matkan sen olisin vielä ymmärtänytkin,mutta nyt pyyntö lyhyeen matkaan tuli muualta.No ei se mitään,kaikilla oli oikeus mielipiteeseen!Kisa meni muutenkin kehnosti,ei saatu missään kohtaa pitoa vaikka ruuvattiin alustaa kohtuullisen paljon.Paras 60`-1,33 ja suurin osa 1,38-1,40 välissä.Alastarossa 1,25-1,27.Voi olla et osa syyllinen oli meidän 3 v vanhat sliksit.Kuski hölmöili punavalon sitten vielä eliminaattorin ekalla rundilla,siinähän se.Ei tosiaankaan mun lempirata.Me ajetaan mm porissa kovempia 60´aikoja.Myönnän kyllä et toi alustan säätö homma ei ole mun erikoisalaa.Onnea vaan finalisteille.Viikonlopun paras juttu oli mulle,kun Hessu sai carinan kulkemaan tosi kovaa. t.SPET 1610
     
  9. ERT2

    ERT2 1st gear

    ÄÄh! Ei niillä pisteillä niin väliä oo, kunhan mie saan polttaa gummia ja yleisö tykkää.....lähettäjä ei oo tainnu aina tykätä kun ollaan tuuletettu melko pitkään.
    Finaaleihin uudet sliksit alle ja lisää savua ilmoille!!!!! 8)


    edit..
    Niin joo tulihan tuolla enkat 1/8 mile 6,36/ 173.jotain
    60 feet 1,425
     
  10. panhead

    panhead 1st gear

    Pakko korjaa ettei tule väärinkäsityksiä.Tarkoitus ei ollu kiukutella kellekään vaan lähinnä yrittää saada ens vuoden kisa 1/4 mile matkalle.Tosin eihän sitä tiedä jos se luvattu radan pidennys ja varikon levitys tulis :)
     
  11. triniemi

    triniemi Gearhead

    No ei se varmaan haittaakaan jos sattuu pysti tulemaan kaudelta? Muuten SG:n indeksi 1/8" radalle on 6.30, eli ei se ysi varttimaililla kaukana ole.

    Tohon Kalajoen kilpailumatkaan 2009 voitais tehdä sellanen juttu nyt jo talvella, että kilpailukutsussa lukisi täys 1/4 matka paitsi jos tulee sellasia autoja jotka on ajanu aikasemmin seitsemän sekunnin aikoja niin sitten se 1/8? Ajaahan SC siellä myös koko vartin ja monet niistä menis matalia kaseja täysillä ajettaessa.
     
  12. Tea

    Tea 1st gear

    Noniin, mökkilomalta on palattu arkeen. Katsaus taaksepäin Kalajoen kisaan. Ensimmäisessä lajittelulähdössä .300 jotain lamppu. Breikkinappula hajosi atomeiksi juuri ennen lähtöä, ja siinä meni se lähtö. Seuraavaan lähtöön sitten uusi nappula, ja se siivittikin lajitteluajat melko hyvään vireeseen.. eli sellainen suora kun 0.000, 0.011 ja 0.014.

    Oliskohan ton vanhan napin pitäny hajota jo aikasemmin? Luulen että siinä on kyllä joku selitys noille koko viikonlopun hyville lampuille.

    Pikaisesti toi eliminaattori: Eka soolo, sit Pitkon Pepe joka otti kahden tuhannesosan punavalon (Pepe sanoikin että tonni olis ottanu jo päähän, mut kaks tonnia ei niin haittaa :rotfl: ), seuraavana varmaan tän kauden paras, tiukin ja eniten jännä lähtö: Rajamäen Mikan kanssa tosi tasaista menoa, ero maalissa 9 tuhannesosaa. Sitten soolo, ja finaalissa Niemen Heikki otti vähän reilumman punavalon. Siinäpä se.

    Kiitos onnitteluista. Finaaleissa nähdään :D

    ps. Katselin tossa pistetilastoja niin mä olen autopuolella kerännyt eniten pisteitä tähän saakka :wink:
     
  13. triniemi

    triniemi Gearhead

    Käykääs nykyset ja tulevat SPET-kuskit kattomassa tuolla kilpailjoiden palstalla.

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=144424

    Palaveerataan noista asioista finaalikisojen perjantaina klo 21:00 Räikkösen Jussin bussilla. Kommentoikaa sinne ketjuun ajatuksianne.
     
  14. triniemi

    triniemi Gearhead

    Olipas mukava yllätys Kalajoen tv-lähetyksessä kun pääsi ittekin kuviin vaikka menin juuri siinä lähdössä Hessulle häviään. Teakin pääsi kuviin ja pari street b,c,d autoa ja sportsman ET:kin esiteltiin.
     
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Terve Mikko,ketä näyttivät Sportman ET:stä,onneksi tulee maanantaina uusinta urheilukanavalla.Hienoo kun on näytetty muitakin luokkia!!Terv:pro Et 1337
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Siellähän näky mm. yks Pontiacin lähtö viivalta :wink:
    Ja mm. REE Ryhmästä ikäänkuin yhteiskuvaa line upista ja sit meitin pikkukakkosen burnikset 8) Ja erikseen vielä zoomaus takavanteeseen/renkaaseen :lol:
    Eli päästiinpä telkkariin :rotfl:
     
  17. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  18. triniemi

    triniemi Gearhead

    Aika nami...missähän hintaluokassa liikkunee ilman mottia?
     
  19. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  20. Fastback

    Fastback Gearhead

    Asia kunnossa. Oli delayboxia tai ei niin triniemi vei mestaruuden. Luu kurkkuun!

    nim. kielletäänkö Toyotat ensikaudelle??? :wink:
     

Kerro tästä muillekin!