Super Pro ET 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 2.1.2008.

  1. HM

    HM Gearhead

    Jos lajittelussa ei saa lajitteluaikaa ja otetaan kaavioon kuitenkin mukaan kilpailun johtajan päätöksellä, niin miten olematon lajitteluaika on mahdollista syöttää järjestelmään mutta tämä ei.
     
  2. Tea

    Tea 1st gear

    Toi on hyvä huomio. Finaaleissahan oli ainakin yksi tapaus, jossa ilman lajitteluaikaa pääsi kaavioon. Ja se on ihan oikein, sillä sääntökirjahan kertoo että kilpailujohtaja voi hyväksyä kaavioon ilman lajitteluaikaa olevan ajoneuvon/kuljettajan. Eli se pystytään syöttämään järjestelmään miksi siis ei olemassa olevaa aikaa? Edelleen odotan vastausta..
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tein tollasen kausikoosteen: http://homes.jamk.fi/~huhkr/mikko/

    Kokoa on 140MB ja kestoa puoli tuntia, joten ottaa hetken aikaa ladatakin. Se on tehty lähinnä tiimille ja sponsseille, mutta saa sitä muutkin kattoa jos kiinnostaa. Toivottavasti muistin kysyä kaikilta kuvaajilta luvan, ilmotelkaa vaikka yyveellä jos on tullut tehtyä vääryyttä.
     
  4. firebird_man63

    firebird_man63 1st gear

    ollaan tulossa kaudella-09 ajamaan spettiin,olisi pari kysymystä. ne jotka ajaa ilokaasulla,missä teillä on pullot,ohjaamossa vai peräkontissa? miten hoidatte pullojen täytöt? kaikki vinkit tervetulleita? mistä saa halvemmalla sammutus järjestelmät ja montako suutinta käytätte? onko se niin että fia hyväksyntä riittää ajopuvussa jos ajaa kaasulla ja snell hyväsyntä kypärässä? pitääkö käyttää nomex alusasua? terveisiä tammisaaresta!!!!
     
  5. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Ehkä ensi alkuun kannattais ladata säännöt FHRA:n sivuilta?
    Sitten lukea (ja ymmärtää) ne?
    Yleiset säännöt, ryhmä/luokkakohtaiset säännöt ja yleiset tekniset säännöt vaikka nyt ensialkuun
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Noi HFRA:n sivuilta löytyvät säännöt kannattaa tosiaan heti alkuun lukea läpi ja vaikka tulostaa itelleen ihmeteltäviks kun rakentelee autoa kisakuntoon.
    Ja eikös se niin oo jo ihan lähtökohtasesti että ilosilla kaasuilla ajettaessa pitää aina sit kisoissa käyttää tuolla säännöissä kerrotun mukaiset merkinnät omaavaa ajopukua, kypärää, hanskoja ja ajokenkiä ja aina myös sit niitä superhessu kalsareita eli alusasua ja vielä huppua ja sukkiakin :wink:
     
  7. 383

    383 Gearhead

    no mikäs se tämä on HFRA:n ???
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ai sekö, no kirojtusvihre tietenkin :poff: Arvoisa FHRA:han siinä pitäs lukea :wink:
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Eiks toi olekaan se Hemmetin Fyyra Rahastaa Autoharrastajia? Jajuu, ei herneitä. Mulla ei ole patoutumia fyyraa, eikä muitakaan kohtaan :D
     
  10. Mopar

    Mopar Gearhead

    Valtaosalla näyttää olevan pullot ohjaamossa.
    Vaijerilaukasuinen sammutus järjestelmä on halvimmillaan noin 500€ ja kuskille pitää olla yksi suutin ja konehuoneessa kaksi.
    Ajoasu vaatimukset löytyy sääntökirjoista. Puku on vain aika hintava, eli noin 800-1000$
    Koneessa pitää olla myös vaipat ja imusarjassa pop of venttiili.
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No nyt sä menit paljastamaan sen kokonaan kun multa tossa jo aikaisemmin meinas vaan lipsahtaa ton väärän, tai siis niiden oikean mut salaisen lyhenteen kanssa :rotfl:
     
  12. panhead

    panhead 1st gear

    Tervetuloa firebird man ryhmään! Sääntökirjasta tosiaan löytyy hyvin pykälät ja tarvittaessa varmaan apua löytyy täältäkin.Kaksi nopeaa ilokaasu moparia (tietenkin :) ) löytyykin jo ryhmästä.
     
  13. firebird_man63

    firebird_man63 1st gear

    kiitos!! ajettiin viime viime kaudella pro et:ssä ja nyt siirrytään spettiin. tällä hetkellä pullo kontissa mut katotaan nyt mitä tehdään... mun mielestä sääntö kirja on vähän hankala ymmärtää mut kai se siitä.... pitää varmaan printata uudet säännöt ja ruveta lukemaan.....
     
  14. joteam1

    joteam1 Gearhead

  15. triniemi

    triniemi Gearhead

    Hyvää kuluvaa vuotta! 14.11.2008 syntynyt poikavauvamme sai joulunpyhien päätteeksi nimen Eemeli Tuomas Niemi. Halusimme antaa perinteisen suomalaisen nimen ja mukana on myös suvussa olleita nimiä. Mitään vastaan ei ollut mulla sitäkään, että nimikirjaimet sopivat moneen ryhmään. Katsotaan nyt kiinnostaako ET Niemeä koko drag racing ollenkaan vai tuleeko miehestä Sportsman, Pro vai Super Pro. Mitä luultavammin vieraillaan miehenalun kanssa kuitenkin lähivuosina varikolla ja katsomoissa.

    Meitin pitäis varmaan laittaa SPET 2009 ketjua pystyyn jossain välissä. Säännöthän ei muuttunu mihinkään, mutta osallistumismaksut, SM-arvo, televisionti, nitrokisa ja Pudasjärvi ainakin vielä epäselviä.
     
  16. gremlin

    gremlin Gearhead

    Niin,vai alkaako lentelemaan polkupyoralla paa pilvissa ja kummallisella aanella sanoo etta ''ET phone home'' :odroll:
     
  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    Jos isältään perii edes puolet ulkonäöstä, niin voi yhdennäköisyys olla suorastaan hämmästyttävä.
     

Kerro tästä muillekin!