Super Pro ET

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 16.11.2006.

  1. Fireball

    Fireball Gearhead

  2. Tea

    Tea 1st gear

    Kyyyllähän tolla ajelis... varsinkin kun siinä on noi sivupeilitkin... :rotfl:
    Makeen näkönen on kyllä.
    Vähän kosteet olosuhteet näköjään tänään tuolla Podissa: Webcam
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    kookle tietää korollat

    http://www.google.fi ja hakuun toyota corolla dx

    wanha kuva mutta silti :eek:
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tuollahan ei käsittääkseni lajitella lamppujen, vaan ajan mukaan. Eli lajittelussakin on käytössä dial init, joiden mukaan sitten lajittelusijoitus määräytyy, vähän niinku noissa super ryhmissä. Vai oonko ihan erheen vallassa, taas?
     
  5. Tea

    Tea 1st gear

    Ahaa. Uutta tietoo mulle. Tosin toi on muutenkin niin uus juttu (mulle), että näköjään kaikki sitä koskeva on uutta tietoo :D
    Tossa olis enemmän järkee kun lajitella lampun perusteella. Varteenotettava idea Suomessakin, jossa muutenkin pyritään aina tekeen asiat "niinkun muuallakin".
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tosin mielellään sais olla jotain pohjafaktaa auton kulusta, jos funtsit vaikkapa uusia autoja, tai toimintaa "pikku muutoksen" jälkeen, niin voi toi dial inin arvonta olla vähän hankalaa. Mut toisaalta, pudotuskisassahan se tulee eteen kuitenkin, enkä mä edelleenkään jaksa pitää tota lajittelua kovin oleellisena noissa luokissa. tollaset muutaman satkun tai etenkin tuhanneksen vedot dial inin tai reaktionollan päälle on ennemminkin lottoamista. Ihan yhtälailla ne on saman verran ali pieneimmänkin muuttujan myötä, ja pudotuskisassa tilanne on melko varmasti ihan toinen. Ainakaan ite en keskittyis noissa lajittelun kärkipaikan hakemiseen, vaan järjellisen varmuuden ja tasasuuden löytämiseen pudotuskisaa varten. Mä luulisin, että se pidemmän päälle tuottais pisteissä parhaan tuloksen. Toi tietynlainen "joulumaisuus" tossa luokassa on se, joka mua henk koht eniten tökkii. Jos sulla jää vaikka tuhannesosa paketista uupumaan, niin ainakin meikäläisen tuurilla jokuhan siihenkin väliin mahtuu. Ja välillä taas sitten voi voittaa vähän kehnommallakin suorituksella, kuhan vaan vastustajalla menee vieläkin pahemmin pieleen. Ite kaks kertaa ekalla rundilla kisan voittajalle pudonneen katkeraa tilitystä, ja kummallakin kerralla oma ajo oli kisan parhaimmistoa. :rotfl: Makeeta hommaahan toi on, ei siinä mitään, mutta kuten sanottu, mun tuurilla ei maksa vaivaa. :rotfl:
     
  7. SG480

    SG480 1st gear

  8. Lelu

    Lelu 1st gear

    Oli kyllä hienon näkönen laite toi hollantilainen mercury ja koneessakin kokoa vaatimattomat 706cid.
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Paljo se kulki?
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Taisi käydä stripillä pari kertaa ja meni mielestäni hyvin lähelle SG:n 9.90 indeksiä. Tarkkaa aikaa en muista. Oli se erillaisen näköinen kilpa-auto ja osoittaa todeksi väitteen: "kaikenlaisilla ajokeilla voi ajaa kilpaa".
     
  11. 383

    383 Gearhead

  12. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tulipa juuri faksailtua osallistumiset Nitrokisoihin ja Kalajoelle. Laittakaas muutkin jo ettei tuu kiire ja päästään ajaan 16-kenttää molemmissa.
     
  13. Lelu

    Lelu 1st gear

    Ei näy vieläkään Räikkösen viina Barracudaa ilmoittautuneena seuraavaan kisaan,meinaakohan kuitenkin ajella tänä kesänä?Olis kiva nähä laite radalla ja mitäköhän Mattilan pt-cruiserille kuuluu?
     
  14. Mopar

    Mopar Gearhead

    Eiköhän ens kisaa Barracuda viivalle pääse. Ilmeisesti ollut kiirettä koneen kanssa, mutta kommentoi varmaan itse lisää.
     
  15. panhead

    panhead 1st gear

    Ollaan seuraavassa kisassa mukana,posti ei ole vielä vaan kulkenu fhra:n suuntaan.Moottorin kanssa oli kovasti hommia ja pientä viivettä,mutta nyt alkaa olla lähellä valmista.Koneesta otettu savut metanolilla ja kaikki toimi hienosti.Kovasti on kyllä listalla vielä duunia:uudet sähköt,alustan säätöä,scoopin aluspeltiä ym.Yhtään ei ole aikataulua helpottanu et ollaan rakennettu bussia sivussa.Alkuun tulee olemaan kyllä enempi varmaan testailua kuin kilvanajoa...
     
  16. Lelu

    Lelu 1st gear

    Hieno homma et tulee lisää kalustoa radalle ja väriä lisää spet-kisailuun,vielä kun tulee wheelie wagon ja muut kehiin niin taitaa se Toyota professori Niemen toive 16-kaaviosta toteutua.Pysyyköhän tossa morris kaapissa takahutlarin ovet nykyään kiinni?Muistan joskus 80-luvun lopulla kun Kennet Matfolk ajeli sillä econo gasia niin ovet repsotti selällään melkein joka lähössä.
     
  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    No johan siellä 16-kaavio jo on vaan ei ole vielä ihan täysi. Kamasa Toolsiin ilmoittaunu 10 autoo ja Nitrokisoihin 11. Eli sekaan mahtuun edelleen! DX Racing on hautonut sotasuunnitelmia Motoparkista alkaen ja eiköhän jotain uutta keksitä taas, ainakin visiot on huikeat :lol:
     
  18. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Oishan tossa sellanenkin mahollisuus, että kun streetti ajaa to-pe, niin ajais sitten la-su spedee samalla vessalla. :rotfl:
     
  19. Petri K

    Petri K 1st gear

    Saiskohan tuosta jo tukkualennusta osallistumismaksuista :) Vois ajatella ittekin tuota kun radalla kuitenkin ollaan ja loma päällä ei kiirusta mihinkään. Jollei sitten kiirus auton korjaamisessa :rotfl:
     
  20. SG480

    SG480 1st gear

    Wagonilla tehdään just lähtöä Piteåån. Takaovissa on nyt extrapitkät lukkotapit ja onhan uusi runkokin varmaan hieman vähemmän flexible kuin wanhoina aikoina eli toivottavasti ovet pysyy nyt kiinni.

    EM -kisaan en ilmoittautumisestani huolimatta tule kuitenkaan osallistumaan.
     

Kerro tästä muillekin!