Super Pro Street 2013.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rellu8, 15.11.2012.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä ne autot mitkä jääneet talliin vuosiin varrella on suurimmalla osalla tilanne sellainen että rahan vähyys,käytettävissä oleva aika,uudet harrastukset,uusi tyttö ystävä,velat kilvanajosta,muuttunut elämän tilanne sairauden tai muun takia jne eikä joku kilpailun järjestäjä kun on kumminkin Suomessakin monta eri järjestäjää eli mahdollisuus ajaa kisaa!!.Sillä ymmärtääkseni kaikki sportman luokan vehkeille löytyy luokka missä ajaa nykyäänkin ja olen sitä mieltä että kyllä mitä luokkaa ajetaan pitää olla kisaajia riittävästi että tulee kunnon kisaa!!
     
  2. pile

    pile Gearhead

    ajatteles asiaa näin päin.pidetään seuraavat 10 vuotta kokoukset missä äänestetään vaikka oulussa ja kellekkään ei fhra anna matka avustusta niin nähdään se äänestyksen tulos onko ryhtiä.Ilmeisemmin virolaiset on todella ryhdittömiä kun siellä voi netin kautta äänestää valtiovallan vaaleissakin.
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Asiahan ei minulle millään tavalla kuulu mutta ei taidettaisi ajaa rallissakaan (esim.) nelivetoisten suomen mestaruudesta jos ei olisi kymmentä ilmoittautunutta sarjaan tullut.
    Kyllä tuo kymmenen ennakkoon sarjaan ilmoittautuneen sääntö on ollut AKK:n alaisissa lajeissa jo kauan. Se on sitten eri asia miten toimitaan jos kymppiä ei tule täyteen. Annetaanko cup arvo vai jätetäänkö kokonaan ajamatta.
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Ei sekään kauheen mukavaa ole, jos koko kausi pitää jännittää, että tuleeks nyt kymmenen kuskia pisteille, että saadaan SM-arvo vai jääkö cupiksi. Sen takia olisi hyvä olla se 10 ennakkoilmottautujaa tai sitten ajaa ihan suosista cuppina, jolloin asia olisi selvä jo ennen kautta, eikä vasta esim. finaalikisassa.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Esimerkiks Rallin SM-sarja on jo alkanut, ilmottautumisaikaa sarjaan on 1.4. asti. Rallicrossin SM-sarjan ilmottautumisaika pon päättynyt, 4 luokassa kaks ennakkoilmottautunutta. Jäärata SM alkaa 23.02, ilmottautuminen päätty 31.03. Rallijunnuissa sarja käynnissä, ilmottautumisaika sarjaan 01.05 asti, naisten SM sama juttu. Mut joo, mitäs tästä, jos tää on tavoitetila niin sithän kaikki on upeesti.
     
  6. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Ei ole upeesti...

    Itse ehdottomasti sitä mieltä, että ennakkoilmoittautuminen pitäisi siirtää lähemmäksi kisojen alkua, mikäli ennakkoilmoittautumista ylipäänsä tarvitaan. Välttämättä sitä ei tarvita.

    Viime kaudella jouduimme ajamaan kaikki kisat kalleimman kautta juuri tämän vuoksi. Kaikilla ei ole se pinkka kunnossa vielä helmikuussa...

    Toisaalta kolikolla on myös toinen puoli; sitova ennakkoilmoittautuminen (tai sen vaatiminen) on oiva tapa täyttää firman kassaa.
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Tiedän vain sen mitä AKK:n hallituksen tiedotteesta olen lukenut ja se edellyttää 10 ilmoittautunut SM-arvoon. Ja johtokunta on sen tulkinnut ennakkoilmoittautumisena, kuten on myös erittäin monessa lajissa asian laita. Kuulopuheet on kuulopuheita ja ne voi asettaa huhun kanssa samalle tasolle.
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    On laitettu kyseiseen tietoon linkkiä jo ties kuinka monta kertaa.
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Yleensähän kokoukset pidetään yhdistyksen kotipaikkakunnalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Miksi viedä kokousta Ouluun, kun siellä oleva jäsenistö on FHRA:lla noin prosentin luokkaa.

    Mielestäni ovat ryhdittömiä, jos eivät jaksa äänestyspaikalle vaivautua.
     
  10. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Siksikö täälläkin käsketään soittaa FHRAlle, tai katsureille yms. jos jokin asia ei selviä säännöistä? = Kuulopuheita, jos tiukka paikka tulee :soosoo:
     
  11. dd64

    dd64 Gearhead

    Me ollaan ilmottauduttu sarjaan (street)kahtena edellisenä kautena,ja ajettu se läpikin, paitsi viime finaaleja, kun Motoparkissa sattui aika täydellinen moottorituho. Mietintä tulevasta tekniikasta alkoi samantein, ja tavaraa on valtameren takaa tullu ja on tulossa ja vielä tilattava lisääkin. Aika paha sitoutuu koko kauteen kun ei tiedä saako edes pannuun osia siihen mennessä... Tässä tilanteessa talvi on aika lyhyt... Joten en ilmoittautunu sarjaan, vaikka halu on kova se ajaa... Ei taida olla osia edes kuukautta ennen ekoja kisoja. Joten, paljonko on rangaistusmaksu jos ilmoittautuu kisaan esim vasta portilla, ja onko edes mahdollista?
     
  12. triniemi

    triniemi Gearhead

    Streettiin se on normimaksu 150€ + 30% eli 150x1,3 = 195€ yhteensä
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    Mm. tuonkaltaiset asiat ovat joillakin takana siinä, ettei mielellään koko sarjaan ilmottauduttaisi. Samoin jos ekassa kisassa kajahtaa, saattaa kausi olla siinä ja joka penni tarpeen. Tai jopa jo ennen ensimmäistä kisaa. Et kyse ei ole harrastelijapohjalta toimivassa hommassa aina ihan sitoutumisenkaan puutteesta. Mut ehkei FHRA kaipaa sitten ton ja meidän kaltasia kilpailjoita lajiaan sotkemaan, vaikee johtokunnan valitsemasta linjasta on muutakaan johtopäätöstä vetää.
     
  14. triniemi

    triniemi Gearhead

    Toisaalta on noissa ollu hyvin joustoakin. 2010 kun löysin kultakaivoksen öljynsuodattimesta keväällä Motoparkissa niin soitto maanantaina toimistolle ja sain peruttua kausi-ilmoittautumisen. Tulin sitten loppukaudesta mukaan kun oli mosa taas ehjätty ja maksoin kisan kerrallaan. En nyt muista paljonko tossa tuli takkiin eurolleen, mutta eipä tuskinpa juuri mitään koko kauden kulut huomioiden.

    dd64 tapauksessa kyllä tekisin just niin, että sitten kun kone on käyny ja pyörät pyöriny, sitten vasta ilmoittautumaan. Kisaan pääsee kyllä vaikka maksaisi vasta paikan päällä, se on vaan sen 30% kalliimpaa.
     
  15. nixxon

    nixxon 3rd gear

    ilm./maksut
    Miksi ei voisi olla SARJA maksu mikä olisi esimerkiksi 100e
    ja sillä imoitaudutaan sarjaan.samalla FHRA näkisi ketä on
    tosissaan ja vaikka tekisi joka kilpaaryhmälle oma sivustu kilpailiat
    saavat esittää uusia juonija/kalustoa ja näin saadaan myös katsojat
    innostumaan kyseisestä laiji/luokkasta muuten maksut olisi 1kk ennen
    kilpailua ja 2kilpailun jälkeen tarkistettaisiin onko 10 kuskia pisteillä.Ja porkkana jos on täysin varma että ajaa koko sarjaa
    niin maksaa koko kausi etukäteen eikä tarvi maksaa erilistä sarja-maksua
    Tämä vaatisi FHRA-pikkasen ponnistusta sivustojen ja systemin luomiseen
    mutta olen varma että tämä olisi win/win/WIN tilanne TÄMÄ olisi mun
    mielestä kaikille hyvä FHRA-tieto kenellä on vakaa aikomus ajaa/markkinointi materialia. Katsojat enakkotunnelmia kaudesta/updeittauksia Kilpaijliat Vakaan aikomuksen näyttö.mutta
    jos joku homma menee ihan päin V niin pienempi taloudellinen katastrofi.NIXXON
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Nixxonin kuvailema malli olis vähintäänkin harkitsemisen arvoinen ja mielestäni myös enempi kuljettajaystävällinen kuin nyt. Oliskin huikeeta kuulla/lukea johtokuntalaisten näkemyksiä nykykäytännöstä. Ihan vaan senkin takia, että tietää ketä niissä kokouksissa äänestää/ei äänestä toi olis ihan jäsenen kuluttajasuojan kannalta oleellista informaatiota. Niinku avoimmuus liki kaikissa asioissa. Vai onko johtokunta sitä mieltä että jäsenet ovat liian epäkypsiä kuulemaan jothokuntalaisten mielipiteitä ja sen perusteella muodostamaan omia kantojaan?
     
  17. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eikös siinä linkissä puhuta ilmoittautuneista, ei ennakkoilmoittautuneista.
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Harva sitä jälkeenkään ilmoittautuu. Kyllä ilmoittautuminen järkiään katsotaan tapahtuvan etukäteen.
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tuosta aiheesta oli AKK:lle soitettu jo aikaa sitten ja vastaus oli, että heillä ei moista ennakkoilmoittautumisvaatimusta ole. Miksi mutuilla aiheesta, jos faktat on kerrottu jo tuhannesti?
     
  20. f-85

    f-85 Gearhead

    Onkos tohon kytkinkoppa juttuun tullut mitään päätöstä? Ens viikolla olis eräpäivä käsillä ekasta sarjamaksusta. Mut jos ei ole säännökset selvillä ei varmaan ole maksullakaan kiire.
     

Kerro tästä muillekin!