Super Pro Street

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja panhead, 7.9.2011.

 1. Putte

  Putte 1st gear

  Ehkä toi OL:n muuttaminen olisi ollut samassa yhteydessä järkevää. Kummasa on tiukemmat säännöt OL:ssä vai pro streetissä eli sulkisiko muutos vanhoja autoja pois. Sekin on hyvä ottaa huomioon. Mikäli tuota muutosta ei kukaan ole ehdottanut, sitä tuskin tapahtuu ihan heti.
   
 2. HEmiTERO

  HEmiTERO 1st gear

  onnea täältäkin vaan uudelle ryhmälle 8) .
  yks OL kuski on luvannut selvittää ruotsin ja suomen sääntöjen erot että katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


  OL517
   
 3. osaase

  osaase 3rd gear

 4. ere

  ere Gearhead

  h

  Onnea uudelle luokalle
  .
   
 5. plyma69

  plyma69 1st gear

  Mahtavaa!! Onnea uudelle ryhmälle
   
 6. pile

  pile Gearhead

  onnittelut vaan uudelle ryhmälle.
  ny vaan streetin aika raja 8.5s ja siitä nopeemmat out lawiin.niin on kalustua sinnekin.
  meitä hitaampia kun on sreetiin tulossa ens kesänä kasa lisää .
   
 7. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Onnea vaan uuden ryhmästatuksen saavuttamisesta. Tässä tapauksessa taustatyöt tehtiin huolella ja perustelut saatiin kuuluville, joten hommasta tuli halutunlainen jopa ansaittu työvoitto. Toivotaan vaan, ettei toi tee hallaa OLlän tulevaisuudelle. Hiukan nimittäin pelottaa, ettei molempiin ryhmiin riitä tarpeeksi kalustaoa. Toivottavasti olen väärässä.
   
 8. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Samaa toivon minä,sillä Ol on erittäin katsojaystävällinen luokka monenlaista ja kovinki kirjavaa kalustoa radalla ja hyvin selkeä luokka katsojienki kannalta ,jotka eivät lajista välttämäti paljoa tiedä,eli yksinkertanen aikaraja ja nopein voittaa.

  Toivotaan että pysyy hengissä.
   
 9. bYmi

  bYmi 1st gear

  Jes! Loisto juttu, en tiedä pitäisikö tosin itkeä vai iloita, täähän tietää vaan enemmän duunia ja sintteripölyä..

  Toi OL tuskin tulee kuolemaan, ainakin itse uskon siihen, mutta ehkä tuo muutos Pro Streetiksi olis hyvä ihan yleisönkin kannalta, ryhmäthän kuitenkin on melko samoilla säännöillä (todnäk/ymmärtääkseni) ni olis helppo hahmottaa Pro Street ja asteen nopeampi Super Pro Street. vaiko/kö?

  Ei muutakun kevättä odotellessa 8)
   
 10. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Juuri noin, luokasta toiseen jatkumo takaisi kalustomäärän niin streetissä, pro streetissä ja super pro streetissä. Hei nimetkin rimmaa ja ne on loogisia. Ylivirittäjät pukattais aina tiukempaan ryhmään mikä tasoittais kisaa. Tosin sittenhän Luigikin joutuis oitis SPS:ään?!

  Tunnustakaa että OUTLAW on nimenä samaa tasoa kuin Hell's Angels... :odroll:
   
 11. C-barge

  C-barge Gearhead

  Nyt hold your horses niiden aikarajojen kanssa striitissä. Täytyyhän meillä olla sellanenkin luokka mis saa ajaa täysiä, ni voi sitte noi ylinopeet super pro streetit siirtyy striittiin jarruttelemasta. :rotfl:
   
 12. Jza

  Jza Gearhead

  On. Ja siksikin varmasti kovin mielenkiintoinen keskivertokatsojan mielestä. Pahat pojat (tai tytöt) ja autot ajelemassa ;-) On se minusta paremman kuuloinen kuin super striit. Missä iinpilkutkin on piirretty vaalenpunaisista sydämistä ja teflon love soi taustalla.
   
 13. valiant65

  valiant65 Gearhead

  OUTLAW pelkästään tai etuliitteenä ryhmän nimessä tuolla isossa maailmassa tarkoittaa yleensä RAJOITTAMATONTA LUOKKAA, EI JOTAIN JOSSA ON JOKU KEINOTEKOINEN TURVARAJA...

  Nimim. Eräs entinen OL-kuljettaja joka ei ole koskaan käynyt lähelläkään turvarajaa :rotfl:
   
 14. Jza

  Jza Gearhead

  No tästä ollaan toki samaa mieltä :) Käsitin, että sulla olisi särähtänyt korvaan se lainsuojattomuus, mistä ne helvetinperkeleet otit mukaan tarinaan ;-) Mutta noin päin ajatellen toki OL:n pitäisi alkaa siitä mihin TF jää. :lol:
   
 15. maverick

  maverick Gearhead

  8.5s raja vois olla hyväkin idea streettiin, tota kannattais miettiä enemmänki. Eikä kenenkään tarvi jarrutella, jos menee kovempaa niin hyppää pro streettin ja niin edelleen. Kahden street "pääjehun"mielipide jo selvis, mites muut?
  Mulle käy miten vain, mut kiinnostaa mitä muut mieltä? Olis vielä magee et B-luokka olis tos mukana.

  J-uho
   
 16. Mikkoli

  Mikkoli 3rd gear

  ...todellakin!
  En muista näin vauhkoa syksyä olleenkan,eka SPS jossa kävi niinkuin puuhamiehet halus ja siitä onnittelut ja onnea ja menestystä teille ja meille. Mut nyt puhutaan jo jotain hulluuksia et sreettiin rajaks 8,5...huh huijaa :eek: Eiköhän street pidetä ihan puhtaana kilivanajo ryhmänä!!

  -Tietääkseni kukaan ei ole vielä joutunut jarruttelemaan kyseisessä ryhmässä?!
  -Miks vasta nyt puhetta moisesta rajasta kun streetissä ajettu kuitenkin jo kymmenisen vuotta alle moisen rajan?!
  -Osallistuja määrään rajalla ei mitään merkitystä,aivan sama oisko raja 8,5 tai 8,8?!
  ...mielipide vain :poff:
   
 17. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  ^Oon myös samaa mieltä että ei Streetteihin mitään aikarajoja. Teknisellä puolella voi tarpeen mukaan tehdä säännöissä muutoksia ja siis vaikkapa jotain rajoituksia tai helpotuksia, samoin kuin aika ajoin voi ihan hyvin tarkastaa onks ryhmäjako ok vai millä eri ryhmillä sit ajetaan (tulevaisuudessa mm. jo esilä ollut ahdettujen yleistyminen voi olla yks syy joskus miks miettiä tota).
  Ja noikin mahdolliset muutokset aina mielellään sit kuskien enemmistön hyväksyminä ja riittävällä aikataululla niin että jos jotain muutetaan niin kaikki ehtii siihen varautua.

  Mut muutoin siis, ei kun läpät auki lähdöstä maaliin kuten Streetissä on aina menty ja tottakai niin lujaa kuin kukin vaan pääsee 8)

  Tai no, onhan siellä toki käytännössä nytkin aikaraja eli 7,5 sek mikä tulee väistämättä sallittujen runkoratkaisujen takia mut ihan äkkiseltään en usko sen muodostuvan kenellekään jarruttelutarpeeks, ellei sit oikase matkalla :poff: Mikä sekin on tässä lajissa aika vaikeaa :rotfl:

  Mut ohoh, nyt meinaa karata jutut täällä lainalaatikolla karata Streettien puolelle joten eiks jatketa näitä tuolla omalla hiekkalaatikolla C+D höpinöissä :wink:

  Ja onnea uusille SPS ryhmäläisille, ajakaa sit ens kaudella kovaa :D
   
 18. jss1968

  jss1968 3rd gear

  N. 20 vuotta lajia enemmin tai vähemmin lajia seuranneena olen sitä mieltä että jos saamme (saatte) kaksi hienoa ryhmää aikaiseksi ( SPS ja OL), niin ei se ainakaan yleisöä katsomoista vähennä... Enkä tässä halua muitakaan ryhmiä väheksyä, mutta ryhmät joissa mennään kaasu pohjassa maaliin saakka ovat sille niin halutulle uudelle katsojalle helpoimpia ymmärtää.
   
 19. pile

  pile Gearhead

  itse aattelin kaikkia street luokkia mikäli tuo 8.5 s alittuu niin luokan vaihto automaattisesti.
   
 20. Speedfreak

  Speedfreak 3rd gear

  Ymmärtääkseni kummassakin ryhmämässä on "turvaraja",eli käytännossä indeksi joka pitäisi olla jokaisen ryhmään oikein rakennetun auton saavutettavissa.
   

Kerro tästä muillekin!